mamicka77 -> RE: Дали некогаш ви паднало вашето бебе? (24.5.2012 16:01:47)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: blond Вчера Ј паднал од количката. Изгребано му е носето и муцето. Што е најтрагично, свекрва ми ништо не им кажа додека бев на работа, дури кога си дојдов го видов, прво помислив дека е алергија, зошто гребаниците беа црвени точки. И кога ја прашав од што му е тоа, тогаш ми кажа. Се прашувам дали и претходно паѓал, а таа не ми кажала (ако нема видливи последици по детето [sm=zmeden.gif] ). И кажав нареден пат кога ќе падне, дали од кревет или било како, да ми каже веднаш, за да ако не дај Боже има некоја скршеница, потрес на мозокот или било што друго, да и кажам како да ги препознае. Срце ме заболе кога го видов таков целиот изгребан [sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif] душичка. И не ја прашав како успеал да и падне од количката [sm=smiley13.gif] јас сфаќам дека треба секунда да се случи сето тоа, ама од количка каде што можела да го врзе? [sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif][sm=zmeden.gif] eh blond vrzan od kolicka padna naseto kumce i toa pred ocite na kumot i kumata ,isto i edna prijatelka kaza deka padnalo bebceto od kolicka vrzano
|
|
|
|