deluxe -> RE: Дали некогаш ви паднало вашето бебе? (2.4.2013 14:00:27)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: Malecka23 ufff i mene sabajle zivotot mi se skrati.Bevme stanati so M ja presoblekuvav i aj malku na spalna da polazi jas do nea.Posto vcera okapav na zabar 4h bev premnogu izmorena edvaj zaspav i takva komirana sabajle se razudiv kako sum ja ostavila M na spalna demek ke ja cuvam jas sum zaspala[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]i samo naednas slusnav kako tresna se razbudiv ona na pod padnata.se strcav nakaj nea prvo mi tekna da ja proveram dali place kako se odnesuva ja gledam place srcetot mi se kinese.ja zemav vo race ja setav ona place jas placam lelee.nekako se smiri i vo race mi zaspa.mu se javiv na mm mu vikam vrakaj se od rab mora da ja nosime na lekar spalnata ni e povsoka od standarite ne daj boze potres na mozok.se vrati odma coekov i se javiv na Smokovska otidovme sreka nemase nisto bese se vo red samo malku noseto i e cuknato dr e dobro.i sea eve ja spie a jas ne mozam nikako da se smiram ne mozam da si prostam kako zaspav kako se desi se.znam deka tek sega ke pocnat paganjata i se toa,ama radi moja nesovesnost ufff.mozese mnogu poloso da bide tamu kaj sto padnala e radijatorot ne ni sakam da pomislam.. Ufff [sm=smiley12.gif] strasno e za nas golem stres e,znam kako ti e i F pred nekoj den napravi kaskaderski skok od kauc pod kauc [sm=smiley13.gif] premre odd placenje.Otidov do kupatilo ,go ostaviv mm da go pocuva F si lezese na kaucot,ama ne lezi toj mirno se prevrtuva saka na lakti da bide ispraven i probuva da turka so nozinjata.Mm se svrtil nakaj komp. nesto da vidi i TREES F pod kauc pocnal da pisti ,se strcav i jas ,dete premira od pistenje,duri kako zdivot da go gubese uffff, jas za vlakno mozev da se onesvestam tolku se preplasiv sto taka strasno placese,go iznesiv v salon,vamu-tamu i preplaka pocna da si se smee kako nisto da ne bilo ama mene zivotot mislam mi se skrati.Ke go ubiev mm ,abe 5 min.mu vikam ne mozis da go pocuvas [sm=hudicek1.gif] kutriot toj si go izvlece podebeliot kraj[sm=jezicek.gif] to e to na sekoj mozi da mu se sluci ama zbesnav od lutina hehehehehehehe taka rastat decata ,taka nie stareeme so vakvi stresovi hehehehehehehehe.Neka nema samo posledici ne e nisto,sega se pravi kaskaderi ,ni minutka ne se ostavaat bez nadzor ama ,toa se momenti i nie sme luge ne sme angeli cuvari heheheheheehehe ne se plasi stom dokt.ja pregledal nema nisto,stom si e vesela ,srekna ,ne se plasi nedaj boze da si ima maka ke setis ke place ,povrakanje pospanost (simptomi za potres) Dont Worry !! [sm=smiley1.gif] Pozzzzz [sm=smiley31.gif] za M
|
|
|
|