Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Рингераја мост на пријателство 15.12.2010 11:27:29
Julie1
Рингерајки, настана некоја промена во последен момент, на типот на разговор кој ќе се води, поради што мораше да направие промена и да гостува администратор и модератор, во тој поглед наместо Беатрис ќе одам јас... Утре ќе може да не гледате мене и Јованка. Сите корисници може телефонски да се јават и да кажат нивно искуство како корисник на социјална мрежа ФБ или Рингераја колку нив им е од помош, колку пријателства направиле и слично... Очекуваме јавувања од мнооооогу Рингераја корисници.
RE: Рингераја мост на пријателство 15.12.2010 11:34:03
Beatris
ИЗВОРНА ПОРАКА: Julie
Рингерајки, настана некоја промена во последен момент, на типот на разговор кој ќе се води, поради што мораше да направие промена и да гостува администратор и модератор, во тој поглед наместо Беатрис ќе одам јас... Утре ќе може да не гледате мене и Јованка. Сите корисници може телефонски да се јават и да кажат нивно искуство како корисник на социјална мрежа ФБ или Рингераја колку нив им е од помош, колку пријателства направиле и слично... Очекуваме јавувања од мнооооогу Рингераја корисници.
Да се јавиме и да покажеме колку е големо нашето РР семејство
(Потсетување за бројот за контакт: 02 3253 703)
RE: Рингераја мост на пријателство 15.12.2010 11:35:39
nadica
ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris
ИЗВОРНА ПОРАКА: Julie
Да се јавиме и да покажеме колку е големо нашето РР семејство
(Потсетување за бројот за контакт: 02 3253 703)
да покажеме колку ја сакаме нашата рр
RE: Рингераја мост на пријателство 15.12.2010 12:56:28
Anushka
после вашето утрешно појавување, кое знам дека ќе биде преполно со шарм и содржина, семејството на РР рапидно ќе се зголеми! Дури, ќе ни треба и огромен, нов понтијски мост на пријателство!!! Стискам палци за вас, девојки!
RE: Рингераја мост на пријателство 15.12.2010 13:56:19
Natuska85
Женски супер ќе сте,и Беатрис ќе беше убаво да е со вас ама што се такви правилата ќе ја гледаме Јуле во кадар ,иако она повеќе сакаше позади камерата да се крие .
RE: Рингераја мост на пријателство 15.12.2010 14:13:44
Beatris
Сменета е темата, нема да одговара јас да бидам таму, ама Јуле сигурно ќе се снајде супер, има повеќе искуство и покомпетентна е да разговара на таа тема
RE: Рингераја мост на пријателство 15.12.2010 14:33:59
Pepelaska *
ќе пробам и јас да се јавам ние секако стануваме околу 8 па заедно со Мартин ќе ве гледаме. Тој и онака гледа во ТВ од сабајле па ќе си ги види убавите тетки РРКИ
RE: Рингераја мост на пријателство 15.12.2010 15:36:36
arh_diz
Jas ke se javam sigurno samo ako ne zaboravam. Toa e utre vo 8:10 kako sto razbrav, kaj mene e 10:10 .Beatris se nadevam deka ke ja vidime nekoja naredna nedela .
RE: Рингераја мост на пријателство 15.12.2010 23:00:48
Тања РР
Поддршка и од мене, ако успеам да се јавам ќе биде супер, но во секој случај убаво да си поминете и да им кажете на мајките кои не се дел од РР дека многу пропуштаат.
RE: Рингераја мост на пријателство 15.12.2010 23:09:25
AnnaMolly RR
Јас нема да можам да гледам, ќе одиме да му земат брисеви на Филип. Ама ако снима Палешка сакам да ја гледам снимката! Ви пуштам среќа, не се ни сомневам дека достојно ќе ја претставите нашата Рингераја!
RE: Рингераја мост на пријателство 16.12.2010 8:12:59
Beatris
Леле штета , како не ви работи, јас сега пробав, кај мене работи зулу, ајде ќе ви кажеме кога ќе почне ако сакате да се јавите, друго незнам Темата ќе биде општо за социјални мрежи