Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
Корисник
RE: Рингераја мост на пријателство 16.12.2010 8:45:32
arh_diz
jas sum na linija
_____________________________ Биди тоа што си
RE: Рингераја мост на пријателство 16.12.2010 8:45:56
Beatris
Jessss Arh_Dizzzzzzz
_____________________________ Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...
RE: Рингераја мост на пријателство 16.12.2010 8:46:03
lukas
arh_diz fati vrskaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
_____________________________ Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.
RE: Рингераја мост на пријателство 16.12.2010 8:46:16
Bogdancanka
арх_диз
_____________________________ Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........
RE: Рингераја мост на пријателство 16.12.2010 8:46:16
Viktori
Arh_DIZ Колку ми е мило што те слушам
_____________________________ Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ... Мај нејм ис лукс. Жито лукс.
RE: Рингераја мост на пријателство 16.12.2010 8:47:36
arh_diz
Edvaj dobiv
RE: Рингераја мост на пријателство 16.12.2010 8:48:14
lukas
gotovo bravo arh_diz
_____________________________ Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.
(Одговор на членот lukas )
RE: Рингераја мост на пријателство 16.12.2010 8:48:43
lukas
bravo za nasata rr-ja
RE: Рингераја мост на пријателство 16.12.2010 8:48:51
Џесика
Палешка, Јованка, Надица, Мартинс мам (??), Арх_диз... се наежив кога им ги слушнав гласовите...
< Поракaта ја уредил Џесика -- 16.12.2010 8:49:08 >
_____________________________ Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!
RE: Рингераја мост на пријателство 16.12.2010 8:49:38
Bogdancanka
за сите кои се јавивте мило ми беше да ве слушнам
_____________________________ Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........
RE: Рингераја мост на пријателство 16.12.2010 8:50:22
Anushka
ИЗВОРНА ПОРАКА: Џесика Палешка, Јованка, Надица, Мартинс мам (??), Арх_диз... се наежив кога им ги слушнав гласовите... РР, најискрено ве сакам. Ми измамивте солзи радосници кога ве слушав...
RE: Рингераја мост на пријателство 16.12.2010 8:50:35
arh_diz
Se ispobuniv malku
RE: Рингераја мост на пријателство 16.12.2010 8:51:17
Viktori
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bogdancanka за сите кои се јавивте мило ми беше да ве слушнам И мене лелеееее. Поготово арх_диз од Москва еј! Браво!
_____________________________ Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ... Мај нејм ис лукс. Жито лукс.
RE: Рингераја мост на пријателство 16.12.2010 8:53:02
nadica
ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz Se ispobuniv malku и јас со мм се препиравме кој да се јави и во пооследен момент ми го даде телефонот
_____________________________ Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
RE: Рингераја мост на пријателство 16.12.2010 8:53:58
Martins mom
Ама како се погоди сите од различни делови од државата...па дури и од Русија...алал да ни е
_____________________________ Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.
RE: Рингераја мост на пријателство 16.12.2010 8:54:20
agnes77
имаме снимка или немае, многу сакам да видим снимка
RE: Рингераја мост на пријателство 16.12.2010 8:54:25
Палешка РР
Браво наши!!! Јуле како и секогаш одлично не претстави, надица, Мартинс мам, јованка, арх_диз, сите бевте супер, јас како прва малку се збунив Многу ми е мило како напредуваме!
_____________________________ When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
RE: Рингераја мост на пријателство 16.12.2010 8:55:47
lukas
koj se ni se javi-jovanka,nadica,paleska,arh_diz,drugi koi???????
RE: Рингераја мост на пријателство 16.12.2010 8:55:55
Џесика
Мартинс мам имаше спремено на ливче??? одлично звучеше
_____________________________ Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!
RE: Рингераја мост на пријателство 16.12.2010 8:56:12
jovanka
Denes dokazavme kolku sme vistinsko,mokno sploteno semejstvo Bravo za Julie sto dostojno ja predstavi nasata rr a za Paleska, Nadica, Martins mam,arh_diz koi so svoite javuvanja uste ednas potvrdija za moknata viruelna semejna zaednica koja ja ima rr.
< Поракaта ја уредил jovanka -- 16.12.2010 8:57:40 >
_____________________________ Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.
RE: Рингераја мост на пријателство 16.12.2010 8:56:54
Палешка РР
ИЗВОРНА ПОРАКА: agnes77 имаме снимка или немае, многу сакам да видим снимка Марио снимаше
_____________________________ When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
RE: Рингераја мост на пријателство 16.12.2010 8:57:33
agnes77
ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка ИЗВОРНА ПОРАКА: agnes77 имаме снимка или немае, многу сакам да видим снимка Марио снимаше Марио БРАВО
RE: Рингераја мост на пријателство 16.12.2010 8:57:37
Bogdancanka
какво збунување сите бевте прекрасни убаво беше да ве слушаме,како мало дете ви се радував
RE: Рингераја мост на пријателство 16.12.2010 8:57:46
lukas
ИЗВОРНА ПОРАКА: Џесика Мартинс мам имаше спремено на ливче??? одлично звучеше ne e fer ne te slusnav martins mom lukas bas togas stana mozi te slusnav ama neznaev deka si ti!!!sakam snimka!!!
RE: Рингераја мост на пријателство 16.12.2010 8:57:51
Viktori
ИЗВОРНА ПОРАКА: Џесика Мартинс мам имаше спремено на ливче??? одлично звучеше Не верувам. Мартинс мам изгледа вака преку жица :) на личност полна со самодоверба. Браво!
< Поракaта ја уредил виктори -- 16.12.2010 8:58:08 >
Анкета
За доилки.пеперутка16 Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?