Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Рингераја мост на пријателство 16.12.2010 9:02:25
Martins mom
ИЗВОРНА ПОРАКА: Џесика
ИЗВОРНА ПОРАКА: lukas
ne e fer ne te slusnav martins mom lukas bas togas stana mozi te slusnav ama neznaev deka si ti!!!sakam snimka!!!
Ја познав по минималниот штипско-битолски нагласок
А толку се трудам да зборам ко што треба мислам без дијалекти Ма какво ливче...со Мартин во раце Јас така се’ на брзина сакам да кажам, се’ што ми лежи на ум
RE: Рингераја мост на пријателство 16.12.2010 9:12:51
Maca25
Браво Јуле!!! Супер беше! Добро што си успеала да стигнеш на невремево. Супер беа и сите кои успеаа да се јават! Мислам дека ја претсавивме РР во вистинското светло - семејна и пријатна социјална мрежа. Мислам дека со јавувањето се покажа колку е силна нашата заедница и дека ние навистина сме едно големо семејство.
< Поракaта ја уредил Maca25 -- 16.12.2010 9:13:17 >
RE: Рингераја мост на пријателство 16.12.2010 9:16:17
Viktori
А толку се трудам да зборам ко што требаuser posted image
Мартинс мам, ќе ти ја мавнам една! Дијалектите се богатство. Баба ми по татко е галичанка, а јас висам на онаа страна на фејсбук за Галичник, оти пишуваат на дијалекти и вежбам. Баба ми е дојдена во Скопје уште пред 2ра светска војна, заради дедо ми и никогаш не зборела Галичански, а ја би и пасош да земам ако има Галички, ко Вевчански
RE: Рингераја мост на пријателство 16.12.2010 9:25:36
Beatris
ИЗВОРНА ПОРАКА: jovanka
Denes dokazavme kolku sme vistinsko,mokno sploteno semejstvo Bravo za Julie sto dostojno ja predstavi nasata rr a za Paleska, Nadica, Martins mam,arh_diz koi so svoite javuvanja uste ednas potvrdija za moknata viruelna semejna zaednica koja ja ima rr.
Bravo za Julie, Jovanka, Paleska, Nadica, Martins mam,arh_diz, nikogas vo utrinskiov kafe muabet nemalo tolku javuvanja, sekoj den gledam pred da odam na rabota. Uste ednas se potvrduva kolku e golema nasta rr
RE: Рингераја мост на пријателство 16.12.2010 9:25:59
Martins mom
Ако дијалектите се богатство, јас сум милионер 10 години живеев во Кочани, па се преселив во Штип, за да сега бидам во Битола...и кој знае уште на кој крај ќе појдам Пасоши полна торба Инаку дури траеше емисијата со сите можни играчки го залажував Мартин да ќути, тој не-пак урлаше и на крај дури зборев го шетав низ соби во едната рака, а со другата телефонот го држев...Абе лудници
< Поракaта ја уредил Martins mom -- 16.12.2010 9:26:50 >
RE: Рингераја мост на пријателство 16.12.2010 9:39:13
Viktori
мартинс мам мислам дека ти и рече на водителката: ај да продолжиме со муабетот?!?! user posted image се изнасмеавuser posted image user posted image user posted image
Требаше да и кажеш: Офтопик сте! Ај назад на тема Да се знае кој е модератор и на РР и во емисија за РР
RE: Рингераја мост на пријателство 16.12.2010 9:40:38
Beatris
ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори
мартинс мам мислам дека ти и рече на водителката: ај да продолжиме со муабетот?!?! user posted image се изнасмеавuser posted image user posted image user posted image
Требаше да и кажеш: Офтопик сте! Ај назад на тема Да се знае кој е модератор и на РР и во емисија за РР
Најбоља беше водителкава кога рече "A вие сте ги информирале вашите членови за гостувањево" Не и е јасно засшто им се прегреаа линиите, никогаш никој не се јавува во таа рубрика
RE: Рингераја мост на пријателство 16.12.2010 9:47:10
Beatris
Како ми личеше, сакаа да изведат да не се збори стриктно за рр, туку општо за социјални мрежи за да не испадне реклама, затоа вртеше она околу на околу. Ама џабе