Корисници на оваа тема: никој
Корисник
RE: Рингераја мост на пријателство 16.12.2010 8:45:32
arh_diz
jas sum na linija
_____________________________ Биди тоа што си
RE: Рингераја мост на пријателство 16.12.2010 8:45:56
Beatris
Jessss Arh_Dizzzzzzz
_____________________________ Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...
RE: Рингераја мост на пријателство 16.12.2010 8:46:03
lukas
arh_diz fati vrskaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
_____________________________ Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.
RE: Рингераја мост на пријателство 16.12.2010 8:46:16
Bogdancanka
арх_диз
_____________________________ Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........
RE: Рингераја мост на пријателство 16.12.2010 8:46:16
Viktori
Arh_DIZ Колку ми е мило што те слушам
_____________________________ Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ... Мај нејм ис лукс. Жито лукс.
RE: Рингераја мост на пријателство 16.12.2010 8:47:36
arh_diz
Edvaj dobiv
RE: Рингераја мост на пријателство 16.12.2010 8:48:14
lukas
gotovo bravo arh_diz
_____________________________ Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.
(Одговор на членот lukas )
RE: Рингераја мост на пријателство 16.12.2010 8:48:43
lukas
bravo za nasata rr-ja
RE: Рингераја мост на пријателство 16.12.2010 8:48:51
Џесика
Палешка, Јованка, Надица, Мартинс мам (??), Арх_диз... се наежив кога им ги слушнав гласовите...
< Поракaта ја уредил Џесика -- 16.12.2010 8:49:08 >
_____________________________ Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!
RE: Рингераја мост на пријателство 16.12.2010 8:49:38
Bogdancanka
за сите кои се јавивте мило ми беше да ве слушнам
_____________________________ Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........
RE: Рингераја мост на пријателство 16.12.2010 8:50:22
Anushka
ИЗВОРНА ПОРАКА: Џесика Палешка, Јованка, Надица, Мартинс мам (??), Арх_диз... се наежив кога им ги слушнав гласовите... РР, најискрено ве сакам. Ми измамивте солзи радосници кога ве слушав...
RE: Рингераја мост на пријателство 16.12.2010 8:50:35
arh_diz
Se ispobuniv malku
RE: Рингераја мост на пријателство 16.12.2010 8:51:17
Viktori
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bogdancanka за сите кои се јавивте мило ми беше да ве слушнам И мене лелеееее. Поготово арх_диз од Москва еј! Браво!
_____________________________ Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ... Мај нејм ис лукс. Жито лукс.
RE: Рингераја мост на пријателство 16.12.2010 8:53:02
nadica
ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz Se ispobuniv malku и јас со мм се препиравме кој да се јави и во пооследен момент ми го даде телефонот
_____________________________ Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
RE: Рингераја мост на пријателство 16.12.2010 8:53:58
Martins mom
Ама како се погоди сите од различни делови од државата...па дури и од Русија...алал да ни е
_____________________________ Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.
RE: Рингераја мост на пријателство 16.12.2010 8:54:20
agnes77
имаме снимка или немае, многу сакам да видим снимка
RE: Рингераја мост на пријателство 16.12.2010 8:54:25
Палешка РР
Браво наши!!! Јуле како и секогаш одлично не претстави, надица, Мартинс мам, јованка, арх_диз, сите бевте супер, јас како прва малку се збунив Многу ми е мило како напредуваме!
_____________________________ When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
RE: Рингераја мост на пријателство 16.12.2010 8:55:47
lukas
koj se ni se javi-jovanka,nadica,paleska,arh_diz,drugi koi???????
RE: Рингераја мост на пријателство 16.12.2010 8:55:55
Џесика
Мартинс мам имаше спремено на ливче??? одлично звучеше
_____________________________ Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!
RE: Рингераја мост на пријателство 16.12.2010 8:56:12
jovanka
Denes dokazavme kolku sme vistinsko,mokno sploteno semejstvo Bravo za Julie sto dostojno ja predstavi nasata rr a za Paleska, Nadica, Martins mam,arh_diz koi so svoite javuvanja uste ednas potvrdija za moknata viruelna semejna zaednica koja ja ima rr.
< Поракaта ја уредил jovanka -- 16.12.2010 8:57:40 >
_____________________________ Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.
RE: Рингераја мост на пријателство 16.12.2010 8:56:54
Палешка РР
ИЗВОРНА ПОРАКА: agnes77 имаме снимка или немае, многу сакам да видим снимка Марио снимаше
_____________________________ When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
RE: Рингераја мост на пријателство 16.12.2010 8:57:33
agnes77
ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка ИЗВОРНА ПОРАКА: agnes77 имаме снимка или немае, многу сакам да видим снимка Марио снимаше Марио БРАВО
RE: Рингераја мост на пријателство 16.12.2010 8:57:37
Bogdancanka
какво збунување сите бевте прекрасни убаво беше да ве слушаме,како мало дете ви се радував
RE: Рингераја мост на пријателство 16.12.2010 8:57:46
lukas
ИЗВОРНА ПОРАКА: Џесика Мартинс мам имаше спремено на ливче??? одлично звучеше ne e fer ne te slusnav martins mom lukas bas togas stana mozi te slusnav ama neznaev deka si ti!!!sakam snimka!!!
RE: Рингераја мост на пријателство 16.12.2010 8:57:51
Viktori
ИЗВОРНА ПОРАКА: Џесика Мартинс мам имаше спремено на ливче??? одлично звучеше Не верувам. Мартинс мам изгледа вака преку жица :) на личност полна со самодоверба. Браво!
< Поракaта ја уредил виктори -- 16.12.2010 8:58:08 >
Анкета
За доилки.пеперутка16 Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?