blue_blue -> RE: Затнато носе (9.11.2011 13:30:23)
|
Ти пратив телефон од Смоковска во приватна порака, ако ти е потребен, т.е. ако уште не сте биле. Она е стварно закон...Нејќам да коментирам пошто не ја знам конкретно ситуацијата на детево, а не сум ни доктор, ама од што знам од моиве деца и од неа и од нашава матична - ако CRP e нормално значи не се работи за бактерија, тогаш детево џабе пие антибиотик. Или има настинка или некое вирусче и вод вата случаи фајде од антибиотик нема. Ама од вакви неискусни и несовесни доктори после децата имаат намален имунитет. Ако имаш доволно пари и на твој дел од градот е Смоковска обавезно носи си го кај неа...Ќе биде правилно лечен и ќе си изгради имунитет...Моите деца до сега имаат само еднаш пиено антибиотик, а веќе имаат 3 години и 2 месеца. Ама Смоковска точно знае што прави и страшно е одговорна и искусна, ќе го лекува детето како што треба. Поздрав, и пиши како сте поминале ИЗВОРНА ПОРАКА: Ljubovce Fala vi mnogu za sovetite,ke go odnesam utre obavezno,nemam broj pa ke probam direktno da go odnesam vo ordinacija,blue blue fala ti mnogu, tocno svativ kade se naoga po ova sto mi opisa..veruvale ili ne tocno 10 dena ni gi prodolzija zaklucno so denes,ova ne e normalno,od koga sme varteni od bolnica sekoj den mu davam,vcera pravevme krvna slika i leukocitite mu se pokazaa 16 a crp bese se vo red,i neznam veke sto da mislam. sekoj den samo si p[lacam za miloto mo zlato sto nikako ne moze da prodisi ubavo...... pozdravce do site mamici i uzivajte vo najubavoto cuvstvo,guskanjeto so soncata vasi :)
|
|
|
|