|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  42 43 [44] 45 46   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР Cтаница
16.1.2011 21:26:12   
Тања РР
Добри сме Ликас, ти како си?
Те нема нешто, не заборави user posted image

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

(Одговор на членот lukas)
Непосредна врска до пораките: 1076
16.1.2011 21:39:28   
lukas
veruvale ili ne nemozam uste da se dosredam od gostite za vasilica sto mi  bea,i nekako lukAS Pocna rogovite da si gi pokazuva si bara poveke vnimanie hehe,ve citkam ama retko pisam,a i deka bese lukas nastinat gledav da bidam malku poke so nego pa ja podzapostaviv kukata..sepak sum tuka so vas..user posted image ,ne ve napustam vo nikoj slucaj...

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

(Одговор на членот Тања РР)
Непосредна врска до пораките: 1077
16.1.2011 21:47:03   
lukas
zenski jas moram da odam,denes mu kupiv na lukas bluzenca i pantaloncinja za niz doma pa da odam da gi zaperam na raka  pa da se tusiram i na bapka na nananje mi e maka mnogu nezz posledno se mi  e mrza da pravam..pozz pa utre ke castam kafe ako ne me mrzi..user posted image user posted image user posted image byu

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

Непосредна врска до пораките: 1078
16.1.2011 21:52:32   
jovanka
Denes samo vi posakav ubav den i izlegovme da go iskoristime ovoj topol januarski den.Malku prosetka na planina i cist vozduh i nekoja sogorena kalorija plus posle tolku praznicni denovi i samo jadenje i pienjeuser posted image .

Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.

Непосредна врска до пораките: 1079
17.1.2011 1:08:57   
Olivia
Aloha, zenski ima li nekoj treta smena neka casti edno kafe sum resila vecerva da ne spijam!

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

(Одговор на членот jovanka)
Непосредна врска до пораките: 1080
17.1.2011 10:26:33   
Pepelaska *
Спанки ајде станувајте

user posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот Olivia)
Непосредна врска до пораките: 1081
17.1.2011 10:28:07   
Natuska85
Женски како сте денес?Убав ден надвор сончево.Гледам ве мрзи од сабајле да варите кафе ајде јас ќе ви ставамuser posted image .Повелеле

user posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

Непосредна врска до пораките: 1082
17.1.2011 10:31:47   
Maca25
Убаво сончево, ама и ладно. Треба да одам по банки, па да ја раскитам елката дома, ама ме фатила некоја мрза невидена, не ми се мрда. 

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 1083
17.1.2011 10:46:44   
penelopa
Еве ме и мене. Кај нас сеуште магла а сонцето покасно ќе го видиме. Јас пак на готово за кафеuser posted image . Фала Натушка user posted image

< Поракaта ја уредил penelopa -- 17.1.2011 10:47:01 >

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 1084
17.1.2011 10:52:16   
arh_diz
Kaj nas pak se vratija golemite mrazovi utrovo bese -25 a sega sonce gree ama kocan ladnouser posted image
Jas ja srediv elkata vo Sabotata

Биди тоа што си

(Одговор на членот penelopa)
Непосредна врска до пораките: 1085
17.1.2011 10:55:38   
Pepelaska *
И јас си ја средив вчера и се скапав од чистење и сега се ме боли затоа ќе си појдам кај моите на одморuser posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 1086
17.1.2011 11:00:27   
penelopa
ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz

Kaj nas pak se vratija golemite mrazovi utrovo bese -25 a sega sonce gree ama kocan ladnouser posted image
Jas ja srediv elkata vo Sabotata

И кај нас од Петок исто викаат ладнооооо....леле кога ли ќе помине оваа зима.
Ко договорени арх_диз и јас ја собрав елката во Саботата и сега некако ми е чудна собаваuser posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 1087
17.1.2011 11:32:07   
*miki mami*
Денеска е најтажниот ден во годината Забава | 17. јануари 2011 - 11:55 Британските психолози утврдиле дека третиот понеделник во јануари е најтажниот ден во годината. Долговите заради претераното трошење за празниците се главната причина за тоа
ShareNew user posted image Британските психолози утврдија дека денешниот ден, третиот понеделник во јануари, е најтажниот ден во годината, па затоа и не треба многу да не зачуди доколку сме нерасположени. Комбинацијата од долгови заради претераното трошење за празниците, лошото време и неисполнетите

(Одговор на членот penelopa)
Непосредна врска до пораките: 1088
17.1.2011 11:33:41   
*miki mami*
јас само што се исеков ама ептен одвај сопрев крварење ми се слоши побледев челата ова ми се нема десено до сегаuser posted image
срека што беше дома свекрвамиuser posted image

(Одговор на членот *miki mami*)
Непосредна врска до пораките: 1089
17.1.2011 11:36:59   
arh_diz
Sto isece miki mama odi na lekar ako e pogolem odrezot.

Биди тоа што си

Непосредна врска до пораките: 1090
17.1.2011 12:00:53   
Maca25
ИЗВОРНА ПОРАКА: *miki mami*

Денеска е најтажниот ден во годината Забава | 17. јануари 2011 - 11:55 Британските психолози утврдиле дека третиот понеделник во јануари е најтажниот ден во годината. Долговите заради претераното трошење за празниците се главната причина за тоа
ShareNew user posted image Британските психолози утврдија дека денешниот ден, третиот понеделник во јануари, е најтажниот ден во годината, па затоа и не треба многу да не зачуди доколку сме нерасположени. Комбинацијата од долгови заради претераното трошење за празниците, лошото време и неисполнетите

мене ми е ептен депресивен ден и нервозен. треба се да средам дома, како бомба да ни паднала викендов, да направам ручек, да одам да плаќам сметки,срце ме боли кога им ги давам парите на тетките на шалтер, да направам план како ќе се издржи до крајот на месецот, да праќам CV  за работа по фирми и после да ја земам нина од градинка. а јас уште пијам кафе user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

Непосредна врска до пораките: 1091
17.1.2011 12:23:44   
Olivia
Eve me i mene denes ic ne sum spiena, cela nok, a sabajlevo po lekari so majka mi na ocno, of lele siroticka taa, faitla konjuktivitis a od doma nogde ne izlegla i sega ja faka nekoja depresija se naljuti na doktorkata koga ja prasala da ne cuva kokoski doma, mi vika jas tolku pedanterija zena vakvo nesto da me snajde, a be bog da cuva mi e denov krajot ne mu se gledauser posted image

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

Непосредна врска до пораките: 1092
17.1.2011 12:35:45   
Viktori
koga ja prasala da ne cuva kokoski doma,

Ц ц ц ц .. значи колку изреметени лекари имаме тоа чудо едно.... Инаку добро е да се знае дека коњуктивит се фаќа од кокошки...

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

Непосредна врска до пораките: 1093
17.1.2011 12:37:47   
mama26
user posted image ni jas nesum znaela a bas planirav kokoski da cuvam sega mi poremetija lekarive user posted image

СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 1094
17.1.2011 12:38:19   
Viktori
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25
мене ми е ептен депресивен ден и нервозен. треба се да средам дома, како бомба да ни паднала викендов, да направам ручек, да одам да плаќам сметки,срце ме боли кога им ги давам парите на тетките на шалтер, да направам план како ќе се издржи до крајот на месецот, да праќам CV  за работа по фирми и после да ја земам нина од градинка. а јас уште пијам кафе

Мацо седи си ич не станувај user posted image   КОга се сметки во прашање може и утре user posted image user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

Непосредна врска до пораките: 1095
17.1.2011 12:42:54   
Maca25
Оливиа баш ми е жал за мајка ти. И Нина го имаше истиот проблем, и го измивав окото со ладна вода и при секое бришење пешкирот го ставав за перење. Треба многу да се внимава да не се пренесе и на другото око. Јас и ставав и раствор со бетадине и капки и маст што ни ги препиша очен лекар. 

Непосредна врска до пораките: 1096
17.1.2011 12:44:48   
*miki mami*
koga ja prasala da ne cuva kokoski doma,

Ц ц ц ц .. значи колку изреметени лекари имаме тоа чудо едно.... Инаку добро е да се знае дека коњуктивит се фаќа од кокошки...

леле со им е на докториве  какви луге работат во здравстово да ти е страв на лекар да отидешuser posted image
добра ми е раната си ставив хидроген го преврзав па ке видам малку ме боли ке ми поминеuser posted image

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 1097
17.1.2011 12:48:32   
arh_diz
Mene toa so kokoski malku mi e cudno.Sto se slucuva so ie sto rabotat na farma za kokoski user posted image

Биди тоа што си

Непосредна врска до пораките: 1098
17.1.2011 12:51:56   
Natuska85
Еве ме мене пак малку бев излезена ама смрзнав,Сонце со заби ова.бззз.Еве од мене една позитивна статистика  за овој месец:

Овој месец јануар 2011 е многу специфичен, има 5 недели од кој 5 понеделника, 5 саботи во само еден месец. Тоа се случува секој 823 години и се вели за него дека е вреќа пари. Па нека ние со среќа :)

(Одговор на членот Тања РР)
Непосредна врска до пораките: 1099
17.1.2011 12:53:37   
Natuska85
Богами и ќе ни требаат пари како што се дигнати цените,одам до вегера чоколаден крооасан да си купам 45 денари го направиле,хелоуууу,35 бешеuser posted image

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 1100
Страница:   <<   < Претходна страница  42 43 [44] 45 46   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  42 43 [44] 45 46   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?