|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  41 42 [43] 44 45   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР Cтаница
16.1.2011 11:09:33   
mama26
pa ne ne potseti natuska zaboravi user posted image ke pustam da gledam

СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 1051
16.1.2011 11:27:01   
Twins
Natuske , ti li si taa so sivi helnaki i so siv dzemper??????
Trudnici super ste user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот mama26)
Непосредна врска до пораките: 1052
16.1.2011 11:32:23   
Beatris
Ја гледав Натушка, со сив џемпер беше user posted image user posted image user posted image  Супер беа

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот Twins)
Непосредна врска до пораките: 1053
16.1.2011 13:53:23   
Natuska85
Даа јас бев со сивиот џемперuser posted image .Заборавив да ви кажам скроз си станав кај 10 и нешто и пуштам за да гледам ама заборавив дека ќе не даваат нас.И во најавата видовuser posted image user posted image user posted image user posted image .Затоа и вас не ве потсетивuser posted image user posted image user posted image .Право на мајка ми и вретев да ме гледа

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 1054
16.1.2011 15:31:21   
mama26
nemozev da ja vidam sinot sakase crtani da gleda pa ne me ostavi da vidam.toa euser posted image po cel den na crtani samo ni vesti nemozam da vidam nisto

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 1055
16.1.2011 15:34:12   
Natuska85
мама 26 на реприза да ме гледаш во среда од сабајле околу 9 мисламuser posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

Непосредна врска до пораките: 1056
16.1.2011 15:35:20   
mama26
super natuska ke gledam togas sigurno spie .spanko e user posted image

Непосредна врска до пораките: 1057
16.1.2011 15:40:41   
AnnaMolly RR
Добар ден! Ние скитавме цел ден, мноооогу беше топло!
Сега дојдовме, јадевме, Филип заспа. Јас ќе одам да спремам некоја салата и кифлички и нешто благо, вечер ќе имаме гости.
Благо може и ќе купам готово, ме мрзи да правам user posted image

Вие што правите?

Live and let live

Непосредна врска до пораките: 1058
16.1.2011 15:51:11   
mama26
puding mi dojde na pamet ama me mrzi da stanam sto neznaci nema da si napravam user posted image ama sega virtuelno moze prvo pa da stanam

user posted image

user posted image

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 1059
16.1.2011 16:07:41   
Maca25
ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85

Даа јас бев со сивиот џемперuser posted image .Заборавив да ви кажам скроз си станав кај 10 и нешто и пуштам за да гледам ама заборавив дека ќе не даваат нас.И во најавата видовuser posted image user posted image user posted image user posted image .Затоа и вас не ве потсетивuser posted image user posted image user posted image .Право на мајка ми и вретев да ме гледа

Натушке што убаво ги правиш вежбите!! user posted image те гледавме денес со Нина!

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

Непосредна врска до пораките: 1060
16.1.2011 16:20:16   
Pepelaska *
И јас ја гледав супер е, здравје за втората бременост и јас планирам да вежбам колку убаво нешто. Ние не се прошетавме се раздува силен ветер ми беше страв да го вадам мало е за ветер, ај утре ќе претрчаме до кај моите ќе дојде и дечкото на сестра ми па ќе си поседиме. Јас цел ден чистам, се здробив, ја собрав елката дека природна ѓубрее ееден куп. Ај сега да пиеме едно кавеее user posted image

user posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 1061
16.1.2011 16:24:52   
Maca25
И ние се прошетавме, ама само јас и мм, без Нина, она си остана дома затоа што баба и и дојде на гости. Ние малце низ центар, на пазар, по продавници и домче.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 1062
16.1.2011 16:50:26   
Martins mom
Кажи колку убаво е да си шетнеш со мт...онака ко во добрите стари времиња, нели???

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

Непосредна врска до пораките: 1063
16.1.2011 17:08:59   
mila mama
Лелее блазеси ви! Мечтаам за тој ден да излезам со мм насамо, онака без обврски да се погушкаме надвор user posted image
Абе понекогаш и свекрвите се наоѓаат user posted image

Razbirlivo e deteto da se plasi od temninata...
No, ne e razbirlivo vozrasen da se plasi od svetlinata.

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 1064
16.1.2011 17:22:30   
Felly RR
Е за тоа мојата се наоѓа и тоа многу, никаогаш не не одбила, со мм кога сакаме да излезиме, секогаш ја чува Матеа. Додуша па и ние најмногу за пазарење излегуваме, не дека многу шетаме, ама така попатно ќе завртиме и некое кругче низ чаршијата.

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот mila mama)
Непосредна врска до пораките: 1065
16.1.2011 19:11:47   
Maca25
ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom

Кажи колку убаво е да си шетнеш со мт...онака ко во добрите стари времиња, нели???

најубаво. одамна не сме прошетале сами. лани ова време бевме излезени сами на ручек, кој прерасна во вечера... нина ја чуваа моите мислам. еее цела година не сме биле некаде саму. дури 2 саати бевме без нина. user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 1066
16.1.2011 19:24:34   
Beatris
Што правите жени, јас само да ве ѕирнам на кратко, имам подлив во окото од внатре, цело ми е крваво, изгледа ми има пукнато капилар ноќеска и цел ден денес сум како вампир , изгледа најпаметно е да не седам премногу на пц вечерва user posted image

< Поракaта ја уредил Beatris -- 16.1.2011 19:25:39 >

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

Непосредна врска до пораките: 1067
16.1.2011 19:28:46   
Viktori
aman be Beatris? Crveno ti e celo? Aj nedela denes, pa na rezerva mozebi funkcioniras user posted image
A i mozes da si zemes den, pa utre sladoled da jademe od sabajle user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

Непосредна врска до пораките: 1068
16.1.2011 19:31:44   
Beatris
Цврски слободен ден, тешка работа. А оково ми е иначе страв да те фати, како да ми тече крв внатре, немам белка цело ми е бордо црвено, али добро е си работи, си гледа user posted image

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 1069
16.1.2011 19:35:36   
Maca25
Утре за сладолед и јас ви се придружувам.

Беатрис, одмарај окото вечерва и утре право на очно. Ти се има случено ова и порано? Да не е од некоја инфекција? Имам пишано тука дека на Нина и пукна капилар во окото и излезе дека има бактерија. Оди провери, сега да не испадне па вака дека те плашам.

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 1070
16.1.2011 19:39:17   
Beatris
Вчера вечерта ми се слоши и повраќав, а ја сум скарана со такви работи, не можам никако да повратам, и од напон што се стискав и капилар ми пукна во окото, и цело лице ми е со црвени точки...

Непосредна врска до пораките: 1071
16.1.2011 19:42:54   
mila mama
Lele Beatris, ajde stiskam palci brzo da ti se smiri okoto, a od sladoled samo poarno moze da ti bide user posted image user posted image user posted image

Razbirlivo e deteto da se plasi od temninata...
No, ne e razbirlivo vozrasen da se plasi od svetlinata.

Непосредна врска до пораките: 1072
16.1.2011 20:03:07   
Olivia
Beatris srcka kako be taka okceto crveno, nemoj da panicis samo ako te boli pocekaj do utre i pravo na lekar, ama sigurno ti e od nagonot za povrakanje ti e , majka mi denes me razbudi isto so bolka vo okoto i se vcrvenile nokeska vo spienje denes mi lelika, utre sabajle ja nosam na ocno od problemi glava ne krenav

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

(Одговор на членот mila mama)
Непосредна врска до пораките: 1073
16.1.2011 20:09:29   
Beatris
Вие одете на лекар, јас прашав имам една пријателка докторка е на очно рече дека мора да е капилар пукнат од напињање, инаку не ме боли воопшто, јас на огледало го приметив сабајле, ќе отидам утре до кај неа чисто да провери дали се е во ред

(Одговор на членот Olivia)
Непосредна врска до пораките: 1074
16.1.2011 21:16:35   
lukas
kako ste zenski jas eve me mene tro da ve dzirnam!,beatris se nadevam ne e nisto strasno so okoto,so pomin da e!
kako mi ste?

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

Непосредна врска до пораките: 1075
Страница:   <<   < Претходна страница  41 42 [43] 44 45   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  41 42 [43] 44 45   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?