|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  73 74 [75] 76 77   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР Cтаница
7.2.2011 22:42:42   
Viktori
Па не е баш корисна за нас.. Мислам имаат социјална нота, помагаат, поддржуваат, ама сакам да кажам на нас не ни треба за информации. А таа е првенствено за тоа основана. Кога ќе дојде некоја, од не знам каде, тука нема што да праи, не знае ништо кај е, што е, па им организираат дешавки. Се радуваат user posted image user posted image user posted image

ама мислам дека не се поврзани мрежно user posted image user posted image user posted image Не се подружници нечии. Туку си се тотално независни.

< Поракaта ја уредил виктори -- 7.2.2011 22:44:29 >

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

(Одговор на членот mila mama)
Непосредна врска до пораките: 1851
7.2.2011 22:46:17   
mila mama
Јулие јас ја видов страната, ама мислев македонска идеја е, баш сакав да ја поздравам. Во секој случај убаво е што имаме нешто вакво во МК.
А за непреспано ноќи со мало бебе, не се секирај, Господ сила дава user posted image user posted image user posted image

Razbirlivo e deteto da se plasi od temninata...
No, ne e razbirlivo vozrasen da se plasi od svetlinata.

Непосредна врска до пораките: 1852
7.2.2011 22:46:33   
Pepelaska *
ИЗВОРНА ПОРАКА: Julie

Јас да ве поздравам на кратко очите ми се затвораат за спиење, хронично ненаспана сум, од сега се плашам како ќе издржам непреспани ноќи со мало бебе user posted image

И јас бев ваква ама се навикнав почетокот е тежок ама после е песна user posted image дури чудно ќе ти биде да спиеш. Јас морам да ви се пофалам бев на аеробик се изнавежбав што убаво ми дојде а сега да си легнам оти ако се заседам ќе седнам да јадам па џабе вежбањетоuser posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот Julie1)
Непосредна врска до пораките: 1853
7.2.2011 22:50:20   
Julie1
ИЗВОРНА ПОРАКА: mila mama

А за непреспано ноќи со мало бебе, не се секирај, Господ сила дава user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Добро е штом е така.

Инаку заборавив да Ве поздравам од Палешка, од саботата со Миа се во болница. Миа кренала многу висока температура user posted image , денес е подобра. Се надевам ќе оздрави набрзо од таму и таа врискаше да Ве поздрави додека зборував со Палешка user posted image

And this is my beautiful life ...

Непосредна врска до пораките: 1854
7.2.2011 22:52:47   
nadica
eве ме и мене на кратко да ве поздравам пред да ме избрка мм од пред пц user posted image

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 1855
7.2.2011 22:55:38   
Viktori
ИЗВОРНА ПОРАКА: Julie

ИЗВОРНА ПОРАКА: mila mama

user posted image user posted image user posted image Добро е штом е така.

Инаку заборавив да Ве поздравам од Палешка, од саботата со Миа се во болница. Миа кренала многу висока температура user posted image , денес е подобра. Се надевам ќе оздрави набрзо од таму и таа врискаше да Ве поздрави додека зборував со Палешка user posted image

А баш мислев да и пратам порака... и пратив една пред 3 дена и не ми одговори, тоа беше зезанција додуша, ама бар ќе пишеше нешто... Греота И Миа и таа...

(Одговор на членот Julie1)
Непосредна врска до пораките: 1856
7.2.2011 22:59:57   
Maca25
Побрзо да ни оздрави Миа. Срцка мала!
Јас сега го станав мм од пред комп, мене ми е редот да седам user posted image дефинитивно ни треба уште еден.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 1857
7.2.2011 23:10:47   
mila mama
user posted image user posted image user posted image за Миа да оздрави што побргу, јас одам да ја успивам user posted image user posted image

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 1858
7.2.2011 23:15:38   
Maca25
Нина заспа уште во 9.15, само што почна серијата Кога лисјата паѓаат. Таа и е успиванка, од досада пусто дете ќе заспие user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

Непосредна врска до пораките: 1859
8.2.2011 0:09:52   
nadica
дури сега видов дека миа на палешка била во болница user posted image user posted image user posted image  побрзо да оздрави сонцето слатко

Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

Непосредна врска до пораките: 1860
8.2.2011 0:12:23   
Боцко
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25
Нина заспа уште во 9.15, само што почна серијата Кога лисјата паѓаат.

значи лисјата сега паѓаат во 21:15, а не во есен?
user posted image

Sometimes it is the people who no one imagines anything of, who do the things that no one can imagine.

Непосредна врска до пораките: 1861
8.2.2011 10:47:23   
skorpijana
dobro utro zasto nema nikoj na stanicata  da ne vie e ladno
eve edno cajce da se stopleme
user posted image

(Одговор на членот Боцко)
Непосредна врска до пораките: 1862
8.2.2011 10:48:19   
arh_diz
Dobro utro skorpijana fala za cajceto

Биди тоа што си

(Одговор на членот skorpijana)
Непосредна врска до пораките: 1863
8.2.2011 10:54:16   
nadica
и јас сум тука ам со надица сме сами дома и го бара целото мое внимание

Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 1864
8.2.2011 11:00:53   
skorpijana
barav edna tema ne znam dali postoi takva ali ako ima nekoj takvo iskustvo neka mi kaze bebusot veke nekolku dena go imam primeteno kako si ja kubi kosata

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 1865
8.2.2011 11:06:25   
Тања РР
Леле сега читам за Миа. Побрзо да оздрави сонценцето. Гушки до неа и Палешкаuser posted image user posted image

Инаку јас денес после којзнае колку време успеав наутро да седнам на компјутер па да ве почестам по едно кафе. Гледам секое утро се мачите со варење и ми текна дека на станицата и недостасува кафематuser posted image  Повелетееее!

user posted image

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

Непосредна врска до пораките: 1866
8.2.2011 11:08:14   
Тања РР
ИЗВОРНА ПОРАКА: skorpijana

barav edna tema ne znam dali postoi takva ali ako ima nekoj takvo iskustvo neka mi kaze bebusot veke nekolku dena go imam primeteno kako si ja kubi kosata

Skorpijana  баш таква тема немаме ама јас од искуство можам да ти кажам дека не е ништо невообичаено. И мојата бебушка понекогаш си ја кубе косичката па дури успева да си откорне по неколку влакнаuser posted image

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

Непосредна врска до пораките: 1867
8.2.2011 11:11:44   
*miki mami*

добро утро и од мене уште еден убав сончев ден за шетањеuser posted image
скоппијана и моето правеше така кога ги вадеше првите 2заба си ја кубеше косичката (срека што имаше малку коса) и ги тегнеше ушињата
период е ке помине што и да правиш неможеш да го спречишuser posted image

(Одговор на членот Тања РР)
Непосредна врска до пораките: 1868
8.2.2011 11:24:26   
Viktori
Пред малку разговарав со Палешка, сите ве поздрави!! Миа е подобра. И Миа ве поздрави! user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот *miki mami*)
Непосредна врска до пораките: 1869
8.2.2011 11:26:28   
mila mama
Pisete mi vo PP swift i iban na stopanska banka za smetkata na Nadica.

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 1870
8.2.2011 11:34:14   
arh_diz

ИЗВОРНА ПОРАКА: Pepelaska###

ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz

Jas ke si zemam skorpijana
Inaku pedijatarot mu preporaca takvi na sin mi samo bez susam i da se trvdi kamenuser posted image

На 6 месеци ти препорачаа да му даваш ѓевреци?user posted image

Ne se gevreci tvrdi se zabi da ti padnat , kako kamen da jades:), prvo bidejki bile tvrdi nemoze lesno da mu padne parcence vo usta ke go cica i ke mu pagaat parcenca taka ke steknal navika da jade i sam ke si jadel
Kasite na blender nikako

Биди тоа што си

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 1871
8.2.2011 11:41:57   
Nadezna
ИЗВОРНА ПОРАКА: Тања

Инаку јас денес после којзнае колку време успеав наутро да седнам на компјутер па да ве почестам по едно кафе. Гледам секое утро се мачите со варење и ми текна дека на станицата и недостасува кафематuser posted image  Повелетееее!

user posted image

SAKAM VAKOV KAFEMAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(Одговор на членот Тања РР)
Непосредна врска до пораките: 1872
8.2.2011 11:46:33   
Olivia
Zenski zdravo i od mene , uste eden ubav den vo Skopje nemozam da mu odoleam na ubavoto vreme i pak ke mu ja kidnam denes na setanje so mm,
i jas sega procitavza Mia pobrzo da ozdravi dusickata.

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

(Одговор на членот Nadezna)
Непосредна врска до пораките: 1873
8.2.2011 11:50:54   
Nadezna
ИЗВОРНА ПОРАКА: luci

Dragi RR se izvinuvam sto pisuvam tuka megjutoa ne uspeav da najdam soodvetna tema za problemot pa imajki vo predvid deka e ova najposetena tema zatoa resiv tuka da napisam. Imeno, moeto bebe ima 8 dena i od sabajlevo otkako cicase(a retko cica, 90% sme na adaptirano mleko Bebimil 1) jaziceto mu stana belo, mu se nafrli kako so bruncinja mu e celoto. Help, od sto moze da mu bide, sto da mu dadam da mu se povlece?

Luci, sosem normalno, na Damjan i okolu ustata mu se nafati. Toa e Kandida, mozes da go cistits so nistatin, rastvor, ke ti kazat vo apteka kako, ili na gaza ke stavis Soda bikarbona so malku voda i mehanicki ke mu iscistis...mene ova vtororvo mi pomogna

(Одговор на членот Luci)
Непосредна врска до пораките: 1874
8.2.2011 12:11:37   
Pepelaska *
И јас сум тука од сабајле ама не можам да пишувам моето user posted image  се повеќе и повеќе разбира и сака внимание играње и слично user posted image user posted image за Миа и и Палешка побрзо да си одат домче здрави и прави

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот Nadezna)
Непосредна врска до пораките: 1875
Страница:   <<   < Претходна страница  73 74 [75] 76 77   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  73 74 [75] 76 77   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?