|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  74 75 [76] 77 78   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР Cтаница
8.2.2011 12:52:40   
skorpijana
ИЗВОРНА ПОРАКА: Тања

Skorpijana  баш таква тема немаме ама јас од искуство можам да ти кажам дека не е ништо невообичаено. И мојата бебушка понекогаш си ја кубе косичката па дури успева да си откорне по неколку влакнаuser posted image

fala na odgovorite bas me zagrizi zoso taka pravi ali ne bilo samo moeto user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Тања РР)
Непосредна врска до пораките: 1876
8.2.2011 18:24:41   
Snowhite RR
Сега прочитав за Миа,user posted image за неа и за Палешка, брзо да оздрават и да се вратат побрзо домче

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 1877
8.2.2011 19:07:13   
Pepelaska *
КАко сте вечерва јас сум многу нервозна, значи мм е уште на работа заминат од 5 сабајле и којзнае кога ќе дојде ни празник ни викенд слободен ми се чини дека се мажев со свекор и свекрва, па сакам да излезиме тројцата како семејство да се видиме раатuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 1878
8.2.2011 20:15:26   
Olivia
Kaj ste be zenski , nigde ve nema mnogu ste tivki, jas se pribrav denes posle tolku setanje krkav indijanki da nadohnadam za potrosenite kalorii, povelete i za vas
user posted image

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

Непосредна врска до пораките: 1879
8.2.2011 20:17:40   
agnes77
поздрав од мене, се надевам дека сите сте ок user posted image

(Одговор на членот Olivia)
Непосредна врска до пораките: 1880
8.2.2011 20:19:15   
penelopa
И ние сега се прибравме- неработен ден беше кај нас...а индијанкиве мњам, мњам....долгоооо не сум јаделаuser posted image

< Поракaта ја уредил penelopa -- 8.2.2011 20:24:24 >

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

(Одговор на членот agnes77)
Непосредна врска до пораките: 1881
8.2.2011 21:38:55   
Natuska85
И ние пред малку се прибравме,после работа шетавме по салониве за мебел уште нешто да видиме и сега сум кома транс,ќе му ја легнам ич не му ја мислам.Ајде пуштајте среќа во четврток ќе ми треба, би требало да частам со клучеви во ракаuser posted image user posted image user posted image .

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

(Одговор на членот penelopa)
Непосредна врска до пораките: 1882
8.2.2011 21:41:58   
Olivia
Natuske ti poveke da odmaras nemoj mnogu navamu natamu, ajde ti ja pustam celata sreka na tebe mila i da castis u zivo po nekoja bombica za novata domauser posted image

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 1883
8.2.2011 21:49:20   
Natuska85
Срце мое одмарам бе,инаку  подобро ми е овие неколку дена 125 со 85 ми е притисокот може да се качи ама до 130,пу,пу, да не се урочам.Ама затоа дома мм шета со гас маска,од што цел стан копа на лукuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Не е битно ако треба и по цела главица ќе јадам на ден само да е ок притисокот и user posted image .

Непосредна врска до пораките: 1884
8.2.2011 21:57:02   
Olivia
Bas te mislev Natuska dali si podobro i super stom e taka , tepaj si lukce ic da ne ti e gajleuser posted image

Непосредна врска до пораките: 1885
8.2.2011 22:21:31   
Pepelaska *
Браво Натушка за притисокот сега ќе се средите и помирна ќе си. Јас уште го чекам мм од работа замислете скоро 11 е од 5 е отиден бе ццц срамота што им прават. Мартин заспа па да ве видам ајде кој ќе стави кафе

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

Непосредна врска до пораките: 1886
8.2.2011 22:23:59   
Џесика
Уф, па јас обожавам лук, ама пустата притисокот низок, 100 со 60... Натушка, грицкај си лукче ич да не се замараш и онака во нов стан ќе одишuser posted image

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

Непосредна врска до пораките: 1887
8.2.2011 23:17:11   
mila mama
Dobrovecer, gledam koj nervozen, koj umoren, koj nenaspan, eve vi eden ceden sok za energija

user posted image

Razbirlivo e deteto da se plasi od temninata...
No, ne e razbirlivo vozrasen da se plasi od svetlinata.

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 1888
8.2.2011 23:19:08   
Bogdancanka
а може и едно дупло кафе да ме раздрма малкуuser posted image user posted image user posted image ќе се напијам и сокче фала мила мама

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

(Одговор на членот mila mama)
Непосредна врска до пораките: 1889
8.2.2011 23:33:16   
mila mama
Eve Bogdancanka specijalno za tebe so slag user posted image

user posted image

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 1890
8.2.2011 23:40:50   
mila mama
Ajde sega se osvezivme, nema zabusavanje, na peglanje! user posted image user posted image

user posted image

Непосредна врска до пораките: 1891
8.2.2011 23:44:28   
Боцко
оооо, па драга моја тебети треба
user posted image

Sometimes it is the people who no one imagines anything of, who do the things that no one can imagine.

Непосредна врска до пораките: 1892
8.2.2011 23:45:11   
Боцко
It's on me!
user posted image user posted image user posted image

Sometimes it is the people who no one imagines anything of, who do the things that no one can imagine.

(Одговор на членот Боцко)
Непосредна врска до пораките: 1893
9.2.2011 7:43:53   
Pepelaska *
user posted image

poveleteuser posted image

(Одговор на членот Боцко)
Непосредна врска до пораките: 1894
9.2.2011 10:28:58   
mama26
uzivkam so kafence..ubav den na siteuser posted image

СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.

Непосредна врска до пораките: 1895
9.2.2011 11:44:39   
Beatris
ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85

И ние пред малку се прибравме,после работа шетавме по салониве за мебел уште нешто да видиме и сега сум кома транс,ќе му ја легнам ич не му ја мислам.Ајде пуштајте среќа во четврток ќе ми треба, би требало да частам со клучеви во ракаuser posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image  Ајде Натушке што побрзо да не частиш. Блазеси ви, што поскоро во ново домче user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

Непосредна врска до пораките: 1896
9.2.2011 11:50:46   
Nadezna
ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris

ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85

user posted image user posted image user posted image  Ајде Натушке што побрзо да не частиш. Блазеси ви, што поскоро во ново домче user posted image

Bravo, brabo, bravo!!!!
Ajde, so sreka i se najubavo

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 1897
9.2.2011 14:20:03   
Natuska85
По се изгледа во петок сабајле ќе биде частенкатаuser posted image user posted image user posted image .ма цел ден ќе има частенка еве од сега почнувам виртуело да спремам колачињаuser posted image user posted image user posted image . Женски вие како сте денес?Јас на работа од сабајле малку во шопинг бев на паузата за user posted image -то,му купив убави работкиuser posted image .Ајде да ви ставам по едно кафенце,а?

user posted image

(Одговор на членот skorpijana)
Непосредна врска до пораките: 1898
9.2.2011 14:20:34   
Olivia
Sovrsena temperatura nadvor samo da ostane vremevo vaka ubavo,mm mi kidna denes sam na Vodno so drugari a mene mi ostana prostor da se druzam so RR, pozdrav zenski

(Одговор на членот Nadezna)
Непосредна врска до пораките: 1899
9.2.2011 14:29:48   
agnes77
Натуска фала за кафе, Оливиа онад денес имаш слобода user posted image

Јас читам правилник, многу е интересен, никогаш не помислив дека разлика помеѓу морални вредности и ставови и 2 викендици е 0,02 поенаuser posted image

(морални вредности и ставови донесе 0,42 поени, 2 викендици донесе 0,40 поени)

Непосредна врска до пораките: 1900
Страница:   <<   < Претходна страница  74 75 [76] 77 78   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  74 75 [76] 77 78   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?