|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  86 87 [88] 89 90   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР Cтаница
17.2.2011 11:33:14   
arh_diz
Pepelaska nema te izmasira maz ti ako te boli teloto pomaga.
Moeto ubavo si spiese do 10 ama poslednive denovi 8:30 -9 se budi

Биди тоа што си

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 2176
17.2.2011 11:37:07   
Tanjat7880
Ako "situacijata" trae povekje od tri dena te sovetuvam da se javish na lekar,i jas se pravev junak i zavrshish so 10dnevna antibiotska terapija,gledajda ne bidesh ko mene Pepalashka

Непосредна врска до пораките: 2177
17.2.2011 13:02:30   
mama26
dobra den user posted image

СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.

(Одговор на членот Tanjat7880)
Непосредна врска до пораките: 2178
17.2.2011 14:29:18   
Olivia
Zenski kaj ste be, jas denes se vitkam kako kifla vo krevet sakam da zaspijam i da go peskoknam denov da se razbudam utreuser posted image

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

(Одговор на членот mama26)
Непосредна врска до пораките: 2179
17.2.2011 14:34:45   
nadica
user posted image user posted image user posted image  што ти е мила?
еве по дома средувам мајка ми и татко ми беа на кај, нас ја заспав надица, и сега го спремам ручекот

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

(Одговор на членот Olivia)
Непосредна врска до пораките: 2180
17.2.2011 14:37:05   
Olivia
Pa meseto me boli dobiv i kako traktor da me pregazil se osekam, ama edvaj cekam nedela Nadica da ja iznaguskamuser posted image

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 2181
17.2.2011 14:38:40   
nadica
ИЗВОРНА ПОРАКА: Olivia

Pa meseto me boli dobiv i kako traktor da me pregazil se osekam, ama edvaj cekam nedela Nadica da ja iznaguskamuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

Непосредна врска до пораките: 2182
17.2.2011 19:44:47   
Natuska85
За да родите дете на 11.11.2011 треба да имате секс утре!!!

Може ли да се испланира точниот датум на раѓање на вашето дете? Некои Американци од докторката Џејми Грифо од суеверие побарале да им овозможи раѓање на дете токму на 11.11.2011 година. Но, таа вели дека тоа и не оди баш така лесно.
Џејми Грифо, која е водечки американски експерт за плодност, вели дека роденденот на детето и не е тешко да се планира, но дека шансите сите околности да се вклопат се навистина мали. За да успее желбата на овој пар, потребно е да имаат секс утре (петок, 18 февруари), и тоа под услов жената токму тие денови да овулира и да има правилен менструален циклус од 28 дена. Со тие мислења се сложува и докторката Карлин Елснер од Институтот за плодност од Атланта. Таа пак тврди дека за ваквата теорија не помагаат ниту митовите како оној дека треба да имате секс во мисионерска положба за бременоста да биде успешна.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 2183
17.2.2011 20:27:20   
Snowhite RR
Да ви се пофалам женски, мм ми купил пилатес топка, едвај чекам да си одам дома да ја видам, утре таман сум слободна, па можи ќе повежбам малкуuser posted image user posted image user posted image

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 2184
17.2.2011 20:41:06   
Olivia
So keif da si ja sluzis topkata Snowhite, jas cekam topka da se storam prvo pa moze taka poise zelba za vezbanje ke imam,sekoj den si povtoruvam od utre ke vezbam i na dieta ke bidam , ama aj vaziuser posted image

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 2185
17.2.2011 21:54:57   
Snowhite RR
Абе јас уште за вежбање сум, ко сламка сум направена, туку ај, отсекогаш имав ќеф за топка, Оливиа ти посакувам побрзо да ти се оствари желбата, инаку еве си седам на нејзе пред пц, цела ќефој сумuser posted image user posted image user posted image

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

Непосредна врска до пораките: 2186
17.2.2011 23:01:24   
Viktori
Јас сум на диета!!! Сладоллеееед ммммм!!! Нестле си купив, едвај дочекав до дома да стигнам!!!

Децата си легнаа,на Б му ставив оцет на чорапите имаше температура, на Јана и дадоа амоксиклав и тоа таа лекарката у Козле ме праќаше (дилајла една) и Панцеф сакаше да и даде, ама јас и кажав тенкју ама не. Дај ако сакаш да си олесниш на себе амиксиклав и бркај работа.
Ни крв, ни мокрача, ни брис, одма бронхопневмонија.... Аман од такви со очи скенери и мозок грашак...

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

Непосредна врска до пораките: 2187
17.2.2011 23:13:05   
Tanjat7880
ИЗВОРНА ПОРАКА: Snowhite

Да ви се пофалам женски, мм ми купил пилатес топка, едвај чекам да си одам дома да ја видам, утре таман сум слободна, па можи ќе повежбам малкуuser posted image user posted image user posted image
e ova go cenam!

Непосредна врска до пораките: 2188
17.2.2011 23:15:56   
Тања РР
Со здравје да си ја користиш  топката Snowhite. Која големина е? И јас имам, ја купивме за да ја вежбам Јана ама сега само место ми зафаќа, не ја спакував ко демек ќе вежбам јас ама никако да почнам. Добра ти е идејата за седење на топката пред компјутер, тоа можам да го пробамuser posted image user posted image

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 2189
18.2.2011 10:31:04   
Pepelaska *
Многу пусто денес тука каде сте

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот Тања РР)
Непосредна врска до пораките: 2190
18.2.2011 10:39:55   
*miki mami*
dobro utro zenski kako ste mi
nie proslavivme rodenden rascistivme primivme vakcina i se vrakame pak da ve druzime user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 2191
18.2.2011 10:40:50   
Maca25
Сите наваму натаму по темите! user posted image Јас сум тука од пред 9 сабајле user posted image user posted image Пишувам дипломска, читам, слушам музика 100 у 1 

< Поракaта ја уредил Maca25 -- 18.2.2011 10:41:23 >

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

Непосредна врска до пораките: 2192
18.2.2011 10:42:31   
Snowhite RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: Тања

Со здравје да си ја користиш  топката Snowhite. Која големина е? И јас имам, ја купивме за да ја вежбам Јана ама сега само место ми зафаќа, не ја спакував ко демек ќе вежбам јас ама никако да почнам. Добра ти е идејата за седење на топката пред компјутер, тоа можам да го пробамuser posted image user posted image

Фала Тања, ама не знам која гоелмина, не пишува ништо, претпоставувам стандард, инаку имам читано дека се препорачува додека седиш пред компјутер најдобро тоа да биде на топка за вежбање

(Одговор на членот Тања РР)
Непосредна врска до пораките: 2193
18.2.2011 10:49:29   
Tanjat7880
ИЗВОРНА ПОРАКА: *miki mami*

dobro utro zenski kako ste mi
nie proslavivme rodenden rascistivme primivme vakcina i se vrakame pak da ve druzime user posted image user posted image

SREKEN RODENDEN  i milo mi e shto ste zavrshile so tie vakcini,sega ke bidete spokojniuser posted image

(Одговор на членот *miki mami*)
Непосредна врска до пораките: 2194
18.2.2011 10:51:42   
Maca25
Среќен роденден мики мами!!

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

Непосредна врска до пораките: 2195
18.2.2011 10:52:33   
Snowhite RR
Сакав кафе да честам за топката, ама не можам да поставам, нешто пребарувачов ме зафркава, ајде замижете и исто како да сум ве послужилаuser posted image

Непосредна врска до пораките: 2196
18.2.2011 10:54:31   
Beatris
Еве јас ќе послужам во твое име user posted image  На здравје!

user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

Непосредна врска до пораките: 2197
18.2.2011 10:55:40   
Beatris
Среќен роденден мики мами! user posted image user posted image user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 2198
18.2.2011 11:10:25   
*miki mami*
Fala vi mnogiu doma pravevme i imav mnogu rabota nemozevme da se uklucam da vi pisam user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 2199
18.2.2011 15:12:07   
Snowhite RR
Фала Беатрис, ние малку излеговме, се собравме денеска конечно другаркиве, обично се собираме еднаш неделно, ама овој пат девојчето од другарка ми беше поднастинато и се немавме видено скоро три недели, од роденденот на Михаил, Михаил заспа, јас да видам што правите, па да го правам ручекот, денеска риба ќе правам, а се мрсело, ама јас касно разрав, тоа е тоа. Пријатен ручек на ситеuser posted image

(Одговор на членот *miki mami*)
Непосредна врска до пораките: 2200
Страница:   <<   < Претходна страница  86 87 [88] 89 90   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  86 87 [88] 89 90   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Koe ime vi e poubavo?
Admin

Sakam na kerkickata da i dadam nekoe poneobicno, a ubavo ime. Koe ime vi e poubavo?

Aria (18%)

Mihaela (51%)

Stefani (31%)

Број на сите гласови: 259

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!