|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  84 85 [86] 87 88   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР Cтаница
16.2.2011 9:14:24   
Maca25
Тања нека ти е среќен роденденот! Не се мачи денес да правиш торта, еве јас ќе те почастам за роденденот! user posted image
user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 2126
16.2.2011 9:37:45   
arh_diz
Sreken rodenden Tanja
Jas ke si zemam od ova sto casti Maca

Биди тоа што си

Непосредна врска до пораките: 2127
16.2.2011 9:39:21   
Maca25
Зимај арх_диз, за сите има по едно вакво комплетче user posted image user posted image user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 2128
16.2.2011 9:48:12   
big_mama817
o Maca fala za kolacite mmmmm prekrasni se Tanja sreken rodendenuser posted image

Децата се најголемо богаство :)

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 2129
16.2.2011 9:50:38   
nadica
серќен роденден и од мене тања да си жива здрава и весела user posted image

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

(Одговор на членот big_mama817)
Непосредна врска до пораките: 2130
16.2.2011 9:57:30   
Glück90
Sreken rodenden Tanja i se najubavo.I eden cestit rodenden na mojot najsakan vujko.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

When you focus on problems, you will have more problems. When you focus on possibilities, you will have more opportunities. Dream. Wish. Make it happen.

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 2131
16.2.2011 10:29:20   
Pepelaska *
како сте женски, Тања Среќен Роденден ти посакувам се најдобро, мене ме фатила некоја настинка носот ми тече грло ме боли катастрофа сум, само да не го префати и детево аман , цела ноќ немаме спиено си стануваше секој два сата да игра ама фала богу не крена Т

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот Glück90)
Непосредна врска до пораките: 2132
16.2.2011 12:46:31   
mama26
tanjat sreken rodenden i se najubavo user posted image

СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 2133
16.2.2011 12:51:04   
mama26
devojcinja slusnavte za noviot zakon za decata od osnovno i sredno????gledam nikoj ne pisal ili ne ste procitale [ jas ova od vesnik ] i neznam kako ke bide ?malku mi e cudno?

(Одговор на членот mama26)
Непосредна врска до пораките: 2134
16.2.2011 12:54:23   
Tanjat7880
Fala vi na site za cestitkite i ubavite misli.
Koi pa sega novini vo obrazovanieto mama26?Objasni malku..

Непосредна врска до пораките: 2135
16.2.2011 12:58:46   
mama26
imase tanajta vcera vo vesnik citav...ama i na vesti kazale [drugarkata moja potoa mi kaza]..vesnikot go cuvam ako sakas ke ti prepisam...pisuva deka decata koi imaat 3 slabi ili edinic..roditelite ke plakaat kazni od po 200 evra..nov zakon e toj sega..ili pak problematicni koi se se tepaat nemirni na cas [roditelite ke gi prakaat na sovetuvaliste user posted image

(Одговор на членот Tanjat7880)
Непосредна врска до пораките: 2136
16.2.2011 13:03:59   
mama26
isto taka i vo vrska so zposluvanjeto na nastavnicite,ke ima nekoj test koj ke bide tezok no vo smisol ako go pominat toj test [togas toa ke bidat navistina dobri nastavnici] i ke bidat zasekogas na rabotno mesto ..za nas e rano uste nego uste sega se mislam kako se nemirni pogotovo maskite?

Непосредна врска до пораките: 2137
16.2.2011 13:09:50   
Tanjat7880
Ma nemam komentar!Ako deteto ima edinici treba malku tuka pokraj roditelite i nastavnicite da se zaprashaat i da se zaangaziraat pai da se kaznat!

Непосредна врска до пораките: 2138
16.2.2011 13:10:42   
Tanjat7880
A za rano...nash bash e ne ni e rano,eve ovoj septemvri POLETUVAMEEEEE

Непосредна врска до пораките: 2139
16.2.2011 13:11:59   
mama26
i nie tanja drugotot septemvri 2012..neznam ke vidime..

Непосредна врска до пораките: 2140
16.2.2011 16:03:26   
Pepelaska *
ИЗВОРНА ПОРАКА: mama26

imase tanajta vcera vo vesnik citav...ama i na vesti kazale [drugarkata moja potoa mi kaza]..vesnikot go cuvam ako sakas ke ti prepisam...pisuva deka decata koi imaat 3 slabi ili edinic..roditelite ke plakaat kazni od po 200 evra..nov zakon e toj sega..ili pak problematicni koi se se tepaat nemirni na cas [roditelite ke gi prakaat na sovetuvaliste user posted image

Имам слушано за овој закон и искрено се надевам дека ќе биде воведен, свесни сме сите што се случи последниве недели повредени малолетници ножеви и крв по  училиштта бојно поле, срамота. Воспитувањето започнува дома со родителите и многу е тешко едно разгалено и невоспитано дете да се научи на ред во школо каде има правила кои мора да се почитуваат а дома не знае за граници. Зборувам од искуство. А за единиците се согласувам дека се криви и наставниците каков наставник си ти кога имаш дете кое има 3 единици, јас да сум давам оставка под итно. За тестот на наставниците едно големо браво значи може конечно децата ќе добијат квалитетна настава секоја чест на исклучоците. Детето е како тесто кое какво ќе го замесиш и обликуваш такво ќе биде. Извинете за долгиов пост и јас сум наставник ( невработен и ме погодува се што е поврзано за образование )

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

Непосредна врска до пораките: 2141
16.2.2011 18:10:38   
mama26
da da ..za tepanjeto e ok,.,,nego za edinicive se mislam..a za nastavnicite bravo ke imame nastavnici kvalitetni

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 2142
16.2.2011 18:29:15   
mama26
duri sega da sednam da kasnam od tanja tortatauser posted image povelete i vie ima usteuser posted image

user posted image

Непосредна врска до пораките: 2143
16.2.2011 18:35:54   
agnes77
ИЗВОРНА ПОРАКА: Tanjat7880

Dobro utro dami,kako ste?
Denes jas vi porasnav za edna godina i so moi tocno 33godini ...

Ти посакувам се најдобро, честиткиuser posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 2144
16.2.2011 19:00:03   
Viktori
ИЗВОРНА ПОРАКА: mama26

devojcinja slusnavte za noviot zakon za decata od osnovno i sredno????gledam nikoj ne pisal ili ne ste procitale [ jas ova od vesnik ] i neznam kako ke bide ?malku mi e cudno?

законот е чисто да се собираат пари.
Единствено мене што ми се допаѓа во него е психо-тестовите за наставници!
Во државава со годиниве само "професори" излегуваат од Педагошка...
Мене не ми се допаѓа и ако биде оспорен сигурно ќе падне на Уставен суд! Во Македонија не може некој да ти наплати казна ако не си направил прекршок.
Со наставници кои во школо што работи една смена, се делат на две, со наставници кои се вработуваат на местото на родители и кои се плакатолепачи, кои место да имаат знаење имаат партиски книшки, ништо не правиме. А во државава најзаебано е образованието. здравството и социјалата, баш кај што се пикаат партиски кадри.

Жал ми е за тебе и за такви како тебе Пепелашка, ама оние од школоно не заслужуваат три единици, туку еден отказ!
Праќаш во школо здраво дете, добиваш дебил! Ние и викавме вежбајте, карајте ги ако не сакаат да седат, најдете некоја педагошка мерка каква билоКај ли ќе ги носи во 5то??? А кај и да ги пријавиш џабе ти е. жртви децата! За кого? За нечиј буџет?

< Поракaта ја уредил виктори -- 3.3.2011 18:30:41 >

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

Непосредна врска до пораките: 2145
16.2.2011 19:10:00   
mama26
 и на мене ми е чудно сеуште ама како што викаш и се е можно кај нас,,но можеби * или пак јас мислам ке биде се како што треба user posted image а за тепањето недоага во предвид мегу деца тоа ми се допага во законот па се надевам барем овој да се примени

< Поракaта ја уредил mama26 -- 16.2.2011 19:14:51 >

Непосредна врска до пораките: 2146
16.2.2011 19:17:31   
Viktori
Па никој не ги тепа мама26. Деца не се тепаат веќе. Сега онака педерски ги кубат никој да не види...И што е најтрагичноп тоа е најмалиот проблем. Од Лазо трповски дете да си отиде никој нема да примети. Врата ширум бе брат отворена, нема наставник дежурен, наставниците пушат внатре, јас брзам да ги однесам во 8 во школо коа глеам никој нема. Наставничките се однесуваат ко да е тоа на татко им имањето. Ни картици за работно време ни ништо. Доаѓа во 8 ипол си оди во 11. Кај го има тоа бе???

< Поракaта ја уредил виктори -- 16.2.2011 19:20:20 >

Непосредна врска до пораките: 2147
16.2.2011 19:26:16   
mama26
viktori pisav megu decata,megu niv..imase kaj mene slucka devojcinja se stepaa so brza pomos eeeejj  na sto lici toa..vo bolnica dva dena,,zenski a maskite nozevi i drugi gluposti..toa mislev

Непосредна врска до пораките: 2148
16.2.2011 19:38:28   
Viktori
ахх тоа меѓу децата што се слуќува е само доказ колку ни е изопачено општеството.
Тоа добивме од капитализмот. Родители без време за децата, или под стрес оти се без пари и без работа, наставници трули ко системот што ги штанца  и деца оставени само на себе и од едните и од другите,  врз кои паѓа се.
Во секој случај нивната одговорност е најмала...

Непосредна врска до пораките: 2149
16.2.2011 19:55:06   
Pepelaska *
ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори

ахх тоа меѓу децата што се слуќува е само доказ колку ни е изопачено општеството.
Тоа добивме од капитализмот. Родители без време за децата, или под стрес оти се без пари и без работа, наставници трули ко системот што ги штанца  и деца оставени само на себе и од едните и од другите,  врз кои паѓа се.
Во секој случај нивната одговорност е најмала...

potpis

Непосредна врска до пораките: 2150
Страница:   <<   < Претходна страница  84 85 [86] 87 88   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  84 85 [86] 87 88   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Ime za moeto bebe
ena@

Koe ime najmnogu vi se dopaga?

Darijan (39%)

Antonij (11%)

Simeon (15%)

Konstantin (21%)

Leonit (13%)

Број на сите гласови: 306

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!