ikki -> RE: РР Cтаница (18.2.2011 23:57:03)
|
zdravo na site, eve jas kone4no malku da krenam glava... ovie dva dena okapavme po bolnici, kerka mi fatila nekoj virus v4era imase povrakanje i temperatura, bevme na mati4en ni dadoa sirup daleron, ve4erta temperaturata po4na da i rasne ja odnesovme na dezuren od tamu ne pratija na detska klinika, i proverija krv i kazaa deka e anemi4na i deka zafatila virus, i ne vratija doma.. cela nok andreja kenkase i pla4ese. i davav elektrolit nekako i go stopirav povrakanjeto, denes pak cel den imase proliv i temperaturata i porasna na 39. ja nosev na mati4en od tamu pak na detska klinika, tamu i ispitaa samo mokra4a i bese vo red, samo za prolivot ni kazaa da i davame lineks... i sreka golema u kola nakaj doma se prepoti sega ja istusirav i ja zaspav. sreka golema i se namalila temperaturata sega ima 36,6. ufff ovie dva dena mi bea najuzasnite dosega, inaku andreja ima 8 meseci, kazete nekoj sovet za anemijava.. ej i plus da ve prasam mami4ki abe mati4niot mi re4e da i dava lineks 2 pati po pola kapsula, a u drzavna mi rekoa 3 kapsuli (mislam deka e mnogu 3 kapsuli za osum mese4no bebe)... pozz do site
|
|
|
|