mila1 -> RE: Со или без свекрва дома? (20.3.2011 22:43:39)
|
Lele se iznasmeav od site izjavi [sm=smiley1.gif] Vie barem si znaete so imate doma [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]. Mojata pocna 3 godini pred da se zemime. Koga odevme zaedno kakva gluma odigra, za oskar, kako e taa moderna, so moderni svakana, gi razbira mladite, kako taa imala mnogu dobra sverkva i takva i taa ke bidi [sm=smiley2.gif] Se toa bese ubavo, kanenje na veceri, ruceci ko da mu sum kerka ama ova samo si berese materijal za ogovaranje po komzii i rodnini. So se ne razbrav od po rodninite na mm kako be zbora, deka sekoj moj zbor e preraskazan i ogovaran, ismevan... uzasi :) ko doznav ke se izedev ziva. poveke ne zborav so nea, ne odev kaj mm doma... nisto poveke. ama koj posleden se smej najslatko se smej [sm=jezicek.gif] sega sme vo brak, ne ziveeme so nea.. toa bese ultimatumot za da se zememe... dve zeni vo edna kuka ne biva, ili ke ziveeme odelno da nemam nikakov kontakt ili nisto.sega imam laden i stalozen odnos prema nea, znam samo deka e edna zaostanata glupaca [sm=hudicek1.gif] Nikogas ne se skarav so nea ili raspravav...mazot mi bese toj so presece... za sukna ne se drzi cel zivot[sm=duda.gif]
|
|
|
|