Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
Корисник
RE: Што носите на себе во моментов? 12.6.2013 22:54:35
elenak
Пижами. Пижама парти на РР
_____________________________ You don''t have to be perfect to be a perfect parent.
RE: Што носите на себе во моментов? 12.6.2013 22:58:05
Палешка РР
ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly Се ми бое лепо стое сум. Зелени долни тренерки, црно-црвена блуза и бела чарапа :) Тоа е за во домашни услови. Бела чарапа батка на све иде Јас бели пижами долни и црна блуза...никако да се комплетрам. Ах РР се мрднав заради тебе
_____________________________ When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
RE: Што носите на себе во моментов? 12.6.2013 23:00:51
Annet
Pizami:))) ee aj edna party,me potseti na edna nova god,imavme pizama parti,nikogas nema da ja zaboravam:)))))))))))
RE: Што носите на себе во моментов? 12.6.2013 23:04:51
Felly RR
Исто како вчера ова време - пижами
_____________________________ Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.
(Одговор на членот Annet )
RE: Што носите на себе во моментов? 12.6.2013 23:11:34
sandriana RR
И јас се придржувам до дрес код-пижами
RE: Што носите на себе во моментов? 12.6.2013 23:20:54
cucamaca
ИЗВОРНА ПОРАКА: sandriana RR И јас се придржувам до дрес код-пижами И јаааас! Е па времето е за во пижами... Деца во кревет, мамички по пижами кликаат РР :)
_____________________________ *** cucamaca ***
RE: Што носите на себе во моментов? 13.6.2013 8:10:19
penelopa
сини панталони до колена, бела маичка, бели сандали и жолто тенко џемперче
_____________________________ "When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu
RE: Што носите на себе во моментов? 13.6.2013 8:23:37
Felly RR
јас уште сум во пижами - прво да ѕирнам РР, па после ќе се облекувам.
_____________________________ Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.
RE: Што носите на себе во моментов? 13.6.2013 8:30:08
Bethany
и јас сум уште во пиџами, со кафе во рака
RE: Што носите на себе во моментов? 13.6.2013 8:39:11
moni teo
isto kako vcera ovaa vreme trenerki 3/4 i krem bluza ovai mi se za po doma
RE: Што носите на себе во моментов? 13.6.2013 8:40:09
gorjanjasmina
Fustan ,na rabotaaaaaaaaaaaa
RE: Што носите на себе во моментов? 25.11.2013 8:23:29
AneLav RR
Пижами, уште го пијам утринското кафе....
_____________________________ Не плаши се од бавниот чекор, плаши се од стоење во место!
RE: Што носите на себе во моментов? 26.11.2013 12:28:13
Snowhite RR
тренерки долни, блуза и џемпер плетен, како ме топли како со бунда да сум хехе
_____________________________ Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away
RE: Што носите на себе во моментов? 26.11.2013 14:02:22
Felly RR
Јас со хулахопки, тренерки комплет и дебела блуза и пак не можам да се стоплам.
RE: Што носите на себе во моментов? 29.11.2013 13:03:45
Mihaela 2010
Crni pantaloni i bluza na rigi so nekolku nijansi
_____________________________ Најголемата трагедија во животот не е смртта, туку она што дозволуваме да згасне во нас додека живееме.
RE: Што носите на себе во моментов? 29.11.2013 13:21:43
rina13
Пижами, фатен ми е вρатот и цел ден е наменет за лежење
RE: Што носите на себе во моментов? 29.11.2013 13:24:44
sandriana RR
Црни панталони, класични, виолетова ролка и виолетов џемпер.
_____________________________ ***I'd rather be honest than impresive***
RE: Што носите на себе во моментов? 29.11.2013 13:25:35
vezilka RR
ФАрмерки, црна ролка со кратки ракави и сиво џемперче. Е, ама важно е да напоменам дека се уште сум во старите фармерки.
RE: Што носите на себе во моментов? 6.12.2013 13:07:19
Mihaela 2010
crni pantaloni,crna bluza i ubava marama nezna roze boja
_____________________________ Најголемата трагедија во животот не е смртта, туку она што дозволуваме да згасне во нас додека живееме.
RE: Што носите на себе во моментов? 6.12.2013 13:50:33
Hunny
Црни панталони, црно џемперче, розе кошулка, црни чизмички.
RE: Што носите на себе во моментов? 6.12.2013 13:54:08
deluxe
Фармерки,дуксерка ,елек зимски Тоа ми е работно одело
_____________________________ „ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “
(Одговор на членот Hunny )
RE: Што носите на себе во моментов? 6.12.2013 15:28:26
Martins mom
Тренерки, тие ми се свечена тоалета сега до 40 дена, секој ден од мерак си облекувам нови
_____________________________ Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.
RE: Што носите на себе во моментов? 7.12.2013 12:14:57
deluxe
Тегет тренерки,и тегет калчуни
_____________________________ „ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “
RE: Што носите на себе во моментов? 7.12.2013 13:45:52
Mihaela 2010
Pantaloncinja i bluza sarenka
RE: Што носите на себе во моментов? 11.4.2014 0:54:19
Defne90 RR
Носам розеви пижами, во 01 часот по полноќ и друга облека не се ни носи,освен ако не си излезен во град де.
_____________________________ Motherhood is a forever love story...Enjoy every minute and treasure it!
Анкета
ili... ili? mec21 koe ime vi e poubavo? leon (
52% )
mario (
48% )
Број на сите гласови: 239 Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш
своја анкета !