Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Што носите на себе во моментов? 11.4.2014 19:44:18
AnnaMolly RR
Зелени долни пижами, блуза сиво-црна и папучи за по дома. Кај и да е и горната ќе си ја облечам и има заедно со детево во 21:00 ќе си легнам ич не ми е гајле :)
RE: Што носите на себе во моментов? 12.4.2014 19:30:58
deluxe
Темно плави тренерки,со розови линии и влечки за низ дома,многу ми студи денес во нозете а кога сум кај студот,и виолетова дуксерка одозгора над тренерките
< Поракaта ја уредил deluxe RR -- 12.4.2014 19:32:50 >
RE: Што носите на себе во моментов? 14.4.2014 10:06:04
sandriana RR
Во фаза сум "немам што да облечам" - скиснав во црните панталони со ластик горе, и денес носам една од 4те блузи кои ме собираат - сина со бели цветови и бел џемпер.
RE: Што носите на себе во моментов? 30.5.2014 8:08:06
princessa
uste si gi nosam moite rozovi pizami so beli cvetcinja, uste mi e rano za trenerkite
RE: Што носите на себе во моментов? 31.5.2014 15:06:39
Defne90 RR
Моментално носам виолетови тренерки.Најчесто сум си по тренерки кога сум дома пред компјутер. Море не да е комотно фели,да има како цел ден нема да си ги соблечам пиџамите. Ама да со обврските надвор што не водат,невозможно е.
RE: Што носите на себе во моментов? 31.5.2014 16:03:16
princessa
Тренерки моментално, а пошто ми студи и дуксерче
RE: Што носите на себе во моментов? 24.6.2014 10:01:01
princessa
Пак тренерки тегет по боја и црна рамбовка
RE: Што носите на себе во моментов? 25.6.2014 8:36:02
princessa
И јас сум си дома и така. Домаќинка па нон сто сум во тренерки. Таман работа дома да се дам дотерано, бебе и така ме флека по цел ден и по два пати се пресоблекувам. И сега си носам црни тренерки и кафеав дуксер пошто е многу ладно. Чекам затоплување од утре па може и друго да облечам, некој шорц или фустан
ИЗВОРНА ПОРАКА: Felly RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: princessa
Пак тренерки тегет по боја и црна рамбовка
Исто и јас - пак тренерки Ама па само од дома отворам РР, од работа не отворам воопшто, па не можам да се пофалам кога сум дотерана штета
RE: Што носите на себе во моментов? 25.6.2014 11:09:58
AnnaMolly RR
Долг црно-бел фустан и црни балетанки. Се опремив со широки фустани, ќе ми бидат најлесни за носење дури до крај на септенври, има маста да им ја извадам.
RE: Што носите на себе во моментов? 25.6.2014 11:28:13
princessa
Ти си ни најдотерана овие денови
ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR
Долг црно-бел фустан и црни балетанки. Се опремив со широки фустани, ќе ми бидат најлесни за носење дури до крај на септенври, има маста да им ја извадам.
RE: Што носите на себе во моментов? 25.6.2014 13:43:13
AnnaMolly RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: princessa
Ти си ни најдотерана овие денови
ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR