Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Што носите на себе во моментов? 6.10.2009 9:19:25
profesorica
Во моментов сум на работа и носам бела долга сукња, црна ролка, бело болеро по кратки, црни чизми.А ако бев дома сигурно ќе бев по трењерчиња, комотно.
Што носите во моментов, без разлика каде сте???
RE: Што носите на себе во моментов? 8.10.2009 8:46:39
Сани
бидејќи цело време лежам цела бременост ја поминувам во тренерки и маичка немора да мислам за облекување секој ден, облекувам несто по угледно само кога одам на контрола
RE: Што носите на себе во моментов? 11.11.2009 15:05:07
mami
црни чизми, една лила сукња до под колена со како прскани сини бели и црвени точки, како полуплетка е, незнам...голе боди со долги ракави и лила пуловерче...е во оваа комбинација си се осекам ептен задоволно сама со себе, мм ја обожава а и на Ива и се допаѓа
RE: Што носите на себе во моментов? 11.11.2009 15:23:12
Iva
ИЗВОРНА ПОРАКА: mami
црни чизми, една лила сукња до под колена со како прскани сини бели и црвени точки, како полуплетка е, незнам...голе боди со долги ракави и лила пуловерче...е во оваа комбинација си се осекам ептен задоволно сама со себе, мм ја обожава а и на Ива и се допаѓа
да да ептен ми изгледаш fancy, многу убаво ти стои дури и гледано од автобус