Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Што носите на себе во моментов? 16.11.2009 13:13:34
profesorica
денес на работа носам сово џемперче со копчиња, одоздола бело кошулче на кратки, црна сукња и чизми.на главата црно венче и црни обетки.а инаку косата ми е пуштена пеглана и со новите шишки.
RE: Што носите на себе во моментов? 16.11.2009 13:44:03
Iva
Јас денес за на работа си го облеков моето омилено џемпер-фустанче (јас така си го викам) на лила боја, околу вратот има голема ролка која паѓа надоле. Под фустанчето носам црни хеланки и чизми. Си ја обожавам оваа комбинација. И морам да спомнам мм ми го фустанчето од Грчка, сам без никој да му каже, ептен ме изненади кога ми го донесе
RE: Што носите на себе во моментов? 16.11.2009 13:46:14
profesorica
аууу јас имам слично- и јас така ги викам џемпер-фустанче или џемперасто фустанче. а тесно е или широко?мислам може да се додаде тука каиш ластик црн??? ова ми се омилени комбинации.туника или џемпер фустанче со каиш, хеланки и чизми.
RE: Што носите на себе во моментов? 19.11.2009 7:59:23
profesorica
хаха и јас моето го носев трудница кога бев само без каиш а сега со каиш.баш вчера го пеглав и ми текна на тебе утре ќе го носам со црн каиш а денес имам облечено црни чизми, црни панталони, бледо жолто блузиче и една шамија црно-жолта.
RE: Што носите на себе во моментов? 2.12.2009 8:46:14
profesorica
Денес сум во кафено-бела комбинација.
-носам една кафена туника, под неа бела кошула, кафени хеланки и чизми, кафен каши и на врат имам една шарена шамија со кафени примеси.и бел капут а кафена ташна.
како сте вие денес облечени за на работа/за по дома?
RE: Што носите на себе во моментов? 2.12.2009 8:51:37
arh_diz
ИЗВОРНА ПОРАКА: profesorica
Денес сум во кафено-бела комбинација.
-носам една кафена туника, под неа бела кошула, кафени хеланки и чизми, кафен каши и на врат имам една шарена шамија со кафени примеси.и бел капут а кафена ташна.
како сте вие денес облечени за на работа/за по дома?
jas sum bo bordo bela kombinacija samo Profesorica ova e votor pat mislam kako sme isto obleceni . Da ne me zirkase utrovo koga se oblekuvav
RE: Што носите на себе во моментов? 7.12.2009 14:15:00
alex_mo
Бев излезена на кратка прошетка и на себе имав сомотни црни труднички пантолони,виолетова блуза со црн полувер,се разбира на ниски чевли,а сега само што си ги облеков тренерките.....да видам што има ново на рр и одам да закачувам алишта.........