Mihaela 2010 -> RE: Справување со нејадењето (22.6.2012 11:52:26)
|
Emilija dobro dojde na forumot... Sigurno procita se sto sme pisuvale vo vrska so spravuvanje so nejadenje,pa moze ke ti bide uteha sto skoro sekoja majka se soocuva so nejadenje na svoeto dete. I mene me ima tuka so moi komentari,jas vekje dignav race,porano mnogu se nervirav.Imam kerkicka koja ima 2 god i 2 meseci, i imame 10.400 kg i 82 visina.Sitna se rodi,do prvata godina super si napreduvase,no sepak vo odnos na drugite vrsnici izostanuvase po malku.pedijatarot rece da ne se grizam deka si e dobra bidejki e rodena po sitna.Od edna godina pa do sega e popraena nekoi 3 kg,i ete si stagnira.neznam so da kazam,detevo jade vo mali kolicini,zatoa pak i davaem po cesto ,i gledam da e toa kvalitetno..Krvnata slika i e top,super,zbori uste oddamna,svrzuva celi recenici,umstveno si e super razviena,ete se odviknavme bez problem od pampers ama pak vo odnos so nejzini vrsnici e po sitna.duri sakav da odam da i pravat ispituvanja da ne ima nekoe hormonalno poremetuvanje,pa me iskaraa da ne se zanesuvam da ne go traumatiziram deteto i slicno. Najvazno sega mi e da si e zdrava,pa sega kolku sakala da jade neka jade...Znam deka sto i da ti kazam sigurno si probala,ama ete davaj pocesto po malku ,postojano nesto neka vnesuva...sigurno mu e nekoj period sega,sto site sme go pominale
|
|
|
|