Palce -> RE: Справување со нејадењето (31.5.2011 22:52:32)
|
Zdravooo dostickage... Ti blagodaram za sovetot..Od toj sirup ednas i dadov dodeka bese bebe i mi se nafrla,imase urtikarija...Da ti kazam sega mi e strav pak da i davam od toa sirpce..Abe sto ne sum i dala do sega i nema nikakov efekt...Dodeka ne razbirase uspevav nekako da ja naranam,a sega me butka,razbira i nema sansi..Uste e samo na mleko,ke poludam,nisto ne saka drugo...I nie ja stavame do nas koga jademe ama pak ne jade,jas probuvam da i butnam vo usta ama nema sansi,plus i uste ne dzvaka pa nemozam nisto da i butnam vo usta,moram so lazicka,ama lazickata ne saka da ja vidi...Ke go probam tvojot sovet da ja ignorirame..Inaku kako sto pisuvas i ti,sega ne jade od inat....Bukvalno vodi inat...Mi se smaci vekje da ti kazam,i veke pocnav da otrpnuvam,koska i koza e...Inace i moeto e predvreme rodeno,ama bajagi pred vreme na 6 meseci i 13 dena....Neznam sto ke se pravi,sekoj den razmisluvam sto i kako da napravam,ama sto i da probam se e bezuspesno...Inaku od pred izvesen period proba smoki i a gi vidi bara da i dadam...Jas porano mnogu se protivev na smokite,ama sega koga gledam deka nisto neke da jade i davam i smoki...Uzas...ama podobro nesto otkolku nisto...Inaku sto vikas treba strplivost,toa go znam,ama veke i strplivosta ja izgubiv...koga ke mi se spojat zickite e veke strasno...Ama nema posilno e od mene,trpam,trpam ama na kraj ke puknam...Ete toa e toa...A kolku e golemo sega tvoeto detence??Se nadevam deka eden den ke projade,ama koga e prasanjeto....Ufffff
|
|
|
|