deluxe -> RE: Каква фарба за коса користите? (31.5.2014 23:38:38)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: Defne90 Навистина е убаво ова со шатирањето ама некако захтева сето тоа и почесто посетување на фризер и одржување за што јас немам време.А инаку еве ваква сакам да ја направам косата како нашата Каролина [sm=smiley1.gif] [img]http://www.karolinagoceva.net/news-gallery/one-dec-2011/1.jpg[/img] Моето е за нијанса потемно ама слично е многу.Изатоа знам дека ќе фати.Пред 8 години се исфарбав плаво и ми фати,па таа боја секако ќе фати мислам.Мене дилемата најмногу ми беше околу тоа дека доев ама бидејќи и со тоа расчистивме ќе си земам сајос,ми ја фалеше другарка ми таа со таква фарба се фарба и јас ќе пробам.Па ќе ви ставам слика овде да видите како излезе кога ќе се исфарбам.[sm=smiley1.gif] Дефне јас ја имам оваа боја на коса ,како Каролинче[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Јас ја користам Субрина Шарм-46,Лешник нијанса.Многу добар сјај има,и долго време стои,не обледува како другите фарби после неколку миења косата добива без веза сјај.Оваа е супер.Пробај ја ако си веќе решена за ваква боја.
|
|
|
|