Aleksx2Leon -> RE: Инфекција на очиња кај бебе (16.10.2014 13:37:37)
|
devojki HELLLPPPPP!!!! Maliov moj ima spored mene infekcija bidejki belkata mu e cela crvena i duri kako nasobran gnoj izgleda deka ima i odnadvor mu e modro oceto, mu solzi i postojano mu se zatvora i se pravat zeleni gurelcinja...i vcera se rasplaka nesto i solzite krvavi, lele slog me mavna, maz mi vika nisto ne e, se cisti okoto [sm=smiley19.gif] a inaku napomenav SPORED MENE zaso koa se pojavi toa nie vednas zemavme upat i go odnesovme na ocen lekar i rekoa od udar mu e, se udril.... i vise ne znam so da pravam,ne mozam da go gledam deteto takvo, za greota e, doktorkata mu prepisa kapki i mast i c vitamin i tolku... vika ke pomine, a, i da ne zaboravam, ja go odmivav so kamilica i toa strogo go zabrani zasto kamilicata pravela infekcii....a ja znam od pamtivek deka stom se isfrlam ili od sminka gi vospalam ocite se odmivav so kamilica i instantno proagjase se, a i site so koi razgovarav ja predlozija kamilicata kako najsigurno resenie..dajte ve molam kazete ako ima nekoj so slicen problem neka kaze so da pravime [sm=smiley19.gif]
|
|
|
|