|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  13 14 [15] 16 17   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Рингеријада
11.3.2011 13:58:01   
Tanjat7880
Ete bash ova mi trebashe,fala ti pepelashka a posle kafevo odam na ljuljashki so sinot,programirana ko robot!

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 351
11.3.2011 15:02:41   
Martins mom
Ај добар денuser posted image Ние со Мартин до сега надвор шетавме, се возевме со новото точаче, сите деца на улица беа излезени, пресреќен бешеuser posted image Сека нанка, па мама како и обично да види што се случува на милата ни РР

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

(Одговор на членот Tanjat7880)
Непосредна врска до пораките: 352
11.3.2011 15:09:33   
Maca25
Ние сега одиме да ја земеме Нина од градинка со мм и правец Парк!!

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 353
11.3.2011 15:13:59   
Martins mom
Временцево е петка...уживајте!user posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 354
11.3.2011 15:32:32   
Snowhite RR
Добар ден рр-ки, како сте? Јас денеска имам слободен ден, Михаил сега спија, денеска правам гравче тавче, одамна не сум направила, а и сакав малку да се одморам, па сега да ве видам вас што правите.Другарка ми сабајле ми беше на кафе дојдена, си поседивме, си помуабетивме, инаку да се пофалам од нејзино име, после 2 и пол години во брак, имаше мали проблеми со забремнување и сега конечно остана бременаuser posted image user posted image , многу сум среќна за нејзе, денеска ќе оди на гинеколог да и потврди, ама сигурно е user posted image , затоа што и касни 9 дена, а има и 4 теста направено и сите покажувалеuser posted image

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

Непосредна врска до пораките: 355
12.3.2011 10:25:10   
Martins mom
Ај каква ни е жална РРuser posted image user posted image Никој нема user posted image Кај сте бре девојки??? Ако ставам кафе, ќе дојдете?user posted image
Повелетеuser posted image

user posted image

< Поракaта ја уредил Martins mom -- 12.3.2011 10:29:12 >

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 356
12.3.2011 10:29:46   
Olivia
Jas sum tuka , rano se razbudiv sabajle a docna legnav, se mi e naopaku , ama kafence ke pijam ako castis ti Matins momuser posted image

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

Непосредна врска до пораките: 357
12.3.2011 10:36:26   
Tanjat7880
Martins mom,stignav i jas za kafe!
Prekrasen den,moite mazi otidoa da shetaat a jas sega ke "muziciram"po stanov zatoa shto sostojbata mi e DA DOJDE SANITARNA DA ME ZATVORIuser posted image

Непосредна врска до пораките: 358
12.3.2011 10:40:27   
Martins mom
Јас чекам да стане ѕверчето мое, па одиме малку на прошетка. Ме изнервира и тој од сабајле...ми станува во 5 часот, па сега до 10 не можев да го заспијамuser posted image Ми заспа на раце дури куцав на тастатураuser posted image
Вие ќе одите денес некаде...што планирате за овој саботен ден?

Непосредна врска до пораките: 359
12.3.2011 10:40:59   
arh_diz
I jas ke se napijam kafe so vas.Kaj nas denes sneg vee ke si sedime doma so user posted image

Биди тоа што си

Непосредна врска до пораките: 360
12.3.2011 10:45:50   
Olivia
Arh_diz samo uste 4 dena i ke uzivas vo nasevo sonce koe ne gree denovive ovde,se nadevam vremeto ke ostane ubavo i proletnouser posted image
Martins mom i ti doagas za Sk taka???

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 361
12.3.2011 10:58:00   
humana
I jas pijam od kafeto na brzinka,na noze i ke begam nakaj grad da se setnam malku,fala Martins mam,prekrasno e

(Одговор на членот Olivia)
Непосредна врска до пораките: 362
12.3.2011 11:16:03   
skorpijana
dobar den devojki i denes e ubavo vremeto da stanat user posted image user posted image pa ke odeme da setame vcera cel den bevme nadvor se soncame za letotouser posted image user posted image

zivej go sekoj dena kako posleden

(Одговор на членот humana)
Непосредна врска до пораките: 363
12.3.2011 11:24:57   
Pepelaska *
Добар ден убав сончев денuser posted image  Денес е греота да се седи дома user posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот skorpijana)
Непосредна врска до пораките: 364
12.3.2011 11:27:53   
Maca25
Добар ден. Јас ја чекам Нина да исчисти со правосмукалка во спална па да се спремаме за надвор. user posted image user posted image user posted image сакала да чистиме денес. Ќе одиме со количка до кај моите, таман да не фати убаво сонце. 

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

Непосредна врска до пораките: 365
12.3.2011 11:30:10   
Viktori
И ние се спремаме да му ја затераме некаде.

Јас кашлам корнам, ме фатила алергија некоја сончева.. аман веќе, стомачните мускули почнаа да ме болат од кашлање..Гласот ми е ко на Сауран.... плашам деца и бебиња, дури и моиве не знаат кога се зезам кога сум озбилна па мирни се овие 2-3 дена user posted image user posted image user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

Непосредна врска до пораките: 366
12.3.2011 11:33:14   
Maca25
Абе виктори, ме изнасмеа. user posted image user posted image user posted image Како мене не ми заипна гласот за ѕверкава моја барема малце да ме слушаше. 

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 367
12.3.2011 14:54:25   
Snowhite RR
Е и јас од сабајле видов сонце и Михаил таман порано стана денеска и ајде реков ќе излезиме, ќе одиме до кај докторката само да ни пиши рецепт за Д3 капки и ќе купиме нешто за јадење и на игралиште, арно ама и кажав дека носето му е затнато, па ајде зеде го прегледа, му го најде грлото црвено, па крвна слика правевме железото ниско и леукоцитите исто и ни изнададе сирупи и мама се изнервира и право дома, од ништо нешто, за ситница отидовме, на крај испадна...ова докториве ко програмирани да се за давање сирупи, да знаев мм ќе го пратев понеделник за Д3 и толку

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

Непосредна врска до пораките: 368
12.3.2011 15:13:50   
Bogdancanka
ах денес прекрасен ден,одсабајле прошетав а сега пак се мислам на кај да фатамuser posted image user posted image user posted image на ваков ден не се седи домаuser posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 369
12.3.2011 15:30:59   
nadica
да денов е прекрасен јас од рано го почнав ама работно user posted image  до сега бев на работа сега ја заспав надица и ме чека еден куп работа низ дома
така да само му се восхитувам од далеку user posted image

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 370
12.3.2011 17:26:32   
Pepelaska *
Надица честито за работата, не ни кажа кај се вработи

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 371
12.3.2011 17:42:23   
nadica
ИЗВОРНА ПОРАКА: Pepelaska###

Надица честито за работата, не ни кажа кај се вработи
фала на сите да ви се враќа да се вработите по струка и желба
а јас инаку работам еве 2 дена во бутик во нг user posted image

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

Непосредна врска до пораките: 372
12.3.2011 21:56:29   
Палешка РР
Честито работа надица user posted image

И јас денеска видов сонце па кога зедов да чистам и сега секое делче од телото ме боли user posted image
А каде сте девојки вечерва, шетате? Ахх, пролет user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 373
12.3.2011 22:21:04   
mamamoni
на вакво време се шета, забрането е дома седење user posted image user posted image ,за чистење има време, ние се изнашетавме цел ден зашто кога ќе почнам на работа нема да имам многу време

Daughters are another version of yourself, but only better !

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 374
13.3.2011 9:48:45   
Snowhite RR
Убаво е денеска времево, да пиме кафе надвор од дома малку, доста беше само по дома, ајде ве чекам на кафе овде
user posted image

(Одговор на членот mamamoni)
Непосредна врска до пораките: 375
Страница:   <<   < Претходна страница  13 14 [15] 16 17   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  13 14 [15] 16 17   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

/
Jana9

Dali sakate poveke :

Crveno vino (100%)

Belo vino (0%)

Број на сите гласови: 3

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!