|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  12 13 [14] 15 16   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Рингеријада
9.3.2011 23:50:41   
Џесика
Ете јас се навечерав и сега можам на раат да ја листам темава, без да ми засвири мешето...user posted image

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

(Одговор на членот Martinija)
Непосредна врска до пораките: 326
9.3.2011 23:59:50   
mila mama
Martinija dobro ni dojde! user posted image Eve poveli pretstavi ni se tuka

Razbirlivo e deteto da se plasi od temninata...
No, ne e razbirlivo vozrasen da se plasi od svetlinata.

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 327
10.3.2011 0:00:41   
Pepelaska *
Добредојде Мартинија

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 328
10.3.2011 7:25:41   
Viktori

ИЗВОРНА ПОРАКА: Olivia

Kaj si Viktori da castis sladoled od karamela, ke si puknam safra me faka a apetitot do plafon...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

аххх јас си легнав, кашлам - корнам дури на моменти не можам да дишам...Сега пијам 2 парацетамола, носам децата во школо до вечер планирам да се опраам и да јадеме сладолед user posted image user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

(Одговор на членот Olivia)
Непосредна врска до пораките: 329
10.3.2011 10:11:42   
Olivia
Dobro utro zenski , uste eden laden no soncev den ovde, ke casti li nekoj kafence sabajlevo ili da ja cekam Viktori do vecer za sladoleduser posted image

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 330
10.3.2011 10:22:36   
penelopa
Еве јас ставам кафенце:user posted image .
Убав ден ви посакувам!

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

Непосредна врска до пораките: 331
10.3.2011 10:32:41   
Martins mom
Мх, мх...што убаво е кафенцево...милина. Ај, нека е чешит денот !!user posted image user posted image
Јас сега го заспав Мартин, од 5 сабајле беше станат, па да ѕирнам малку тука и ќе ги засукам ракавите...
Инаку топло ќе биде денес или пак да се затвориме домаuser posted image user posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

(Одговор на членот penelopa)
Непосредна врска до пораките: 332
10.3.2011 10:47:11   
skorpijana
i jas ke zemam od kafeto vkusno izgleda ne znam kaj vas kakvo e vrmeto a tuka e -7 edvaj cekam da se stopli da izlezeme malku da setame so user posted image user posted image

zivej go sekoj dena kako posleden

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 333
10.3.2011 10:48:25   
Maca25
Надвор е камен...до сега се маткав низ град, плаќев сметки, пазарев и на Нина и купив преубави боксерици - гаќички со Хелоу Кити. Ако не треба да излегувате, не излегувајте воопшто сабајлево, јас се премрзнав. 

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 334
10.3.2011 10:53:12   
Olivia
Jas se nadevam deka do druzbata ke se opravi vremevo malce, barem da zalici na prolet, do togas ke kvacamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 335
10.3.2011 10:58:46   
Martins mom
И јас сакам да се стопли до тогаш, во спротивно нема да можеме да дојдеме на дружбата

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

Непосредна врска до пораките: 336
10.3.2011 10:59:00   
penelopa
Еве јас ви праќам малку сонце user posted image .
Кај нас денес до 12 степениuser posted image . Да стане user posted image па одиме на шетањеuser posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

Непосредна врска до пораките: 337
10.3.2011 11:18:19   
Maca25
тука е 4 степени и е многу ладно. уште не можам нозете да си ги стоплам

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот penelopa)
Непосредна врска до пораките: 338
10.3.2011 11:55:37   
Pepelaska *
Здраво и од мене женски, според сајтот јас што го гледам времето викендов до 19 ќе биде ама после пак дождови така кажува па ќе видиме , кај мене не е многу ладничко па ќе отидеме до кај другарка на кафе малку да се излуфтираме од дома седење, а  и јас се надевам дека до 26 ќе биде топло а мм вети дека ќе се потруди да не донесе user posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

Непосредна врска до пораките: 339
10.3.2011 12:44:37   
Maca25
сега се појави убаво сонценце па малце потопличко е. 

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 340
10.3.2011 13:07:07   
arh_diz
Tuka e -3 ama soncevo dosega bevme na setanje

Биди тоа што си

Непосредна врска до пораките: 341
10.3.2011 13:45:15   
Tanjat7880
Dobar den mamicki,ubav soncev den,konecno ne ogrea sonce!
Nie Pepelashka sme 5.5godini,baagi sme golemi i jas zaspav za tvoite kokteli a bash ke mi godeauser posted image

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 342
10.3.2011 15:30:36   
Olivia
Jas si zavrsiv rabota si bev da me bocnat i si posedov pred zgrada 15 min na sonce sto ubavo mi dojde ,se preporodiv, se kaciv doma i se osekam pak kako crevouser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Tanjat7880)
Непосредна врска до пораките: 343
10.3.2011 23:00:46   
Natuska85
Женски,како сте ми??тивко многу вечерва,нема ништо за кркање,а?user posted image user posted image user posted image user posted image Јас се мислам дали да отворам едно чоколадо или портокал да излупам....user posted image ,А може и микс од двете да направам,чоколаден потрокал да излезеuser posted image user posted image user posted image user posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

Непосредна врска до пораките: 344
10.3.2011 23:10:46   
Olivia
Imam idea Natuske a so vikas na banana so cokolada od lesnici user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 345
10.3.2011 23:15:48   
humana
Uf Olivija ne mi pravi vakvi raboti da stanuvam od krevet sega i da se piknam u frizider,i taka se imam dosta zdebeleno

Непосредна врска до пораките: 346
10.3.2011 23:16:13   
Natuska85
Чоколада со лешници имам дома,ама за банана ќе треба мм да го будам.......мислам за да оди да ми купи деuser posted image user posted image user posted image user posted image (прво напишав, па кога си го прочитав ја сфатив двосмисленостаuser posted image user posted image user posted image user posted image )

Непосредна врска до пораките: 347
10.3.2011 23:19:02   
Olivia
ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85

ама за банана ќе треба мм да го будам.......

Natuske ama i fantazijava ti prorabote so hormonive, bre so si perverzna vo ovoj del od nokta,
e pa i ja imam cokolada od lesnici i ne stanuvam po banana od krevet, mm ke mi ja doneseuser posted image user posted image user posted image user posted image

Humana misli na zadovolstvoto sega , a ne na debelinatauser posted image user posted image user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил Olivia -- 10.3.2011 23:21:01 >

Непосредна врска до пораките: 348
10.3.2011 23:28:26   
Natuska85
user posted image

Е вакво имам дома и мавнав 3 реда без здивuser posted image , ама без банана, многу слатко спие мм,грев ми е да го будам сеа да оди да ми бара бананиuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,ај утреuser posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 349
11.3.2011 13:56:12   
Pepelaska *
Ооо никој тука нема ај бујумте едно кафенце за пред ручек
user posted image

Непосредна врска до пораките: 350
Страница:   <<   < Претходна страница  12 13 [14] 15 16   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  12 13 [14] 15 16   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

imence
jasmina18031990

Dali da go izberam imeto Angela za moeto bebe?

da (63%)

ne (22%)

vas predlog (15%)

Број на сите гласови: 182

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!