|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  16 17 [18] 19 20   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Рингеријада
15.3.2011 8:11:51   
arh_diz
Da im se redat kako bisercinja i so lesno da si gi vadat ostanatite user posted image user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил arh_diz -- 15.3.2011 8:12:23 >

Биди тоа што си

(Одговор на членот skorpijana)
Непосредна врска до пораките: 426
15.3.2011 10:00:48   
Snowhite RR
Како сте девојки? Има некој за муабет, ние сега многу рано стануваме, вчера во 6, денеска малку покасно во 7.30, додека цицаше, до 10 спиеше, инаку тој лесно го прифати одбивањево, сношти втора вечер без цицање, а си заспа сам, не можев да поверувам, само јас многу тешко го поднесов ова, уште не можам да се совземам, само плачамuser posted image Дали сите ова вака го поднесуваатuser posted image Не знаев дека ќе ми биде толку тешко

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 427
15.3.2011 10:12:52   
Viktori
Ќе ти помине. Јас пак супер ги поднесував одбивањата. Жива радосна бев....
Јас никогаш не ги доев децата пред други луѓе, мои негови неважно. Па откако се одбија можевме да се шетаме со саати. Претходно морав да планирам дома да сум за 2-3 саати..
Супер за него што е без проблем. Можеби си очекувала дека ќе плаче по цице (по тебе) па тешко ти паднало???

< Поракaта ја уредил виктори -- 15.3.2011 10:14:21 >

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 428
15.3.2011 10:23:29   
ole2004
Skorpijanauser posted image user posted image user posted image za prvite zabcinja nauser posted image user posted image  

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 429
15.3.2011 10:40:10   
Snowhite RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори

Ќе ти помине. Јас пак супер ги поднесував одбивањата. Жива радосна бев....
Јас никогаш не ги доев децата пред други луѓе, мои негови неважно. Па откако се одбија можевме да се шетаме со саати. Претходно морав да планирам дома да сум за 2-3 саати..
Супер за него што е без проблем. Можеби си очекувала дека ќе плаче по цице (по тебе) па тешко ти паднало???

Па од една страна е оленсување што не плачи по цице, ама од друга страна да во право си малку ми е криво/тешко и за тоаuser posted image

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 430
15.3.2011 11:26:45   
Maca25
Кој не е уште освестен еве по едно јако црно кафе за освестување. Јас сабајле си станав во 7, во 8.30 детето во градинка и пак се бапнав во кревет. Денес денов е само за спиење. Башка сум ја договорила мајка ми да ми прати ручек....денес одмараме user posted image

user posted image

Иначе вчера јас и Џесика супер си поминавме на кафе на ул. Македонија. Си се изнамуабетивме и се изначудивме колку луѓе има по кафичите?!?!

< Поракaта ја уредил Maca25 -- 15.3.2011 11:27:57 >

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

Непосредна врска до пораките: 431
15.3.2011 13:38:43   
mila mama
Maca, fala za kafevo, jas denes nikako da vlezam vo forma. Sve nesto sum ukocena, vo vrat, vo grb, za nikade. Izgleda sum se otkrila spiejki user posted image Inaku za lugeto po ul. Makedonija, jas se cudam i sakam da im postavam dve prasanja stom imaat pari sekoj den da si pijat kafinja i uzivaat : What do you do? and How do you do? user posted image

Razbirlivo e deteto da se plasi od temninata...
No, ne e razbirlivo vozrasen da se plasi od svetlinata.

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 432
15.3.2011 13:43:39   
Maca25
Чудно ми е и мене. Толку голема невработеност во Македонија ама битно кафичите се полни со млади безделничари. И тоа не зборувам за студенти и средношколци, туку за млади од кај 25-35 години кои секој ден дремат по кафичите.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот mila mama)
Непосредна врска до пораките: 433
15.3.2011 14:21:05   
penelopa
Здраво и од мене, деновиве после толку сонце еве го и дождотuser posted image
Мене нешто грлото ме боли и ми шмрчка носот така да ќе ве послужам чајче и медuser posted image
user posted image user posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

Непосредна врска до пораките: 434
15.3.2011 16:48:05   
Martins mom
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25

Чудно ми е и мене. Толку голема невработеност во Македонија ама битно кафичите се полни со млади безделничари. И тоа не зборувам за студенти и средношколци, туку за млади од кај 25-35 години кои секој ден дремат по кафичите.

И јас се чудам на истотоuser posted image Кај нас на прочуениот Широк Сокок везден е полно по кафичи, чекаш ред за маса да фатишuser posted image Во било која доба од денот или ноќта-кафичите се динга (или топка по битолскиuser posted image user posted image user posted image ). Ама печалбарски град ти е ова, секој има по некој роднина во странство што му пушта по 100-200 евра месечно што за нив таму не се голема пара, а за кај нас, за кабадајчарење (изигравање мангупи) се таман.user posted image
Има исклучоци, нормално, како мм на пример, нема роднини у странство и ќе буфта по 12 саати на ден, за да си дозволи еднаш на две недели да излезе во кафичuser posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

Непосредна врска до пораките: 435
15.3.2011 17:40:49   
Snowhite RR
Ааа во Битола шема е со години да се излезе на Широк сокак на кафе, сега последниве години и прилепчани ја презедоа таа шема, само што тие немаат печалбари-роднини во странство, па и јас многупати се имам чудено од каде пари за секој ден по кафина да одат, и јас исто се прашувам, се жалат нема работа, а секој ден кафичите полни

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 436
15.3.2011 21:39:24   
agnes77
поздрав од Сло, се надам да сите сте окuser posted image
едно кафе, повелите
user posted image

Непосредна врска до пораките: 437
15.3.2011 21:47:45   
Pepelaska *
ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom

ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25

И јас се чудам на истотоuser posted image Кај нас на прочуениот Широк Сокок везден е полно по кафичи, чекаш ред за маса да фатишuser posted image Во било која доба од денот или ноќта-кафичите се динга (или топка по битолскиuser posted image user posted image user posted image ). Ама печалбарски град ти е ова, секој има по некој роднина во странство што му пушта по 100-200 евра месечно што за нив таму не се голема пара, а за кај нас, за кабадајчарење (изигравање мангупи) се таман.user posted image
Има исклучоци, нормално, како мм на пример, нема роднини у странство и ќе буфта по 12 саати на ден, за да си дозволи еднаш на две недели да излезе во кафичuser posted image

И сите дотерани стокмени по најнова мода во Битола  user posted image  а работа нема за никој ама за шетање и терање моди има време user posted image  и јас се чудам и кај нас е така сите се жалат немале пари а имаат пари за кафе секој ден и тоа најчудно е тие што се жалат најмногу се секогаш излезени , Агнес фала на кафето јас ќе пијам со тебе нешто се изнервирав добро ќе ми дојде

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 438
15.3.2011 23:02:38   
Џесика
Еве и јас конечно да седнам... ме фатија пак синусите, ме боли глава, детево се раскива и раскашла, веќе аман!!!
Инаку многу убаво си поминав со Маца на кафе, си помуабетивме док чекав УЈП во ГТЦ да се разреди, си прошетавме по ул.Македонија, не фана сонцето user posted image

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 439
15.3.2011 23:27:47   
Tanjat7880
Agnes i jas sum za kafe!
Dobro vecer na site i prashanje do site:Kako reagirate koga vashiot gospodin mm vo 14casot ke vi javi deka nedoagja na rucek zatoa shto ke ruca so toj i toj, tamu i tamu a se vo interes na rabotata-neli?!
Jas denes pocuvstvuvav olesnuvanje po ova prashane MI OSTANA RUCEK I ZA UTRE!!!No eve me "grize sovest"user posted image

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 440
16.3.2011 0:33:30   
mila mama
Ima li nekoj buden ili site si go fativte redot na spienje user posted image
Jas so obvrski cel den trcav deneska, ama eve malku da zirnam dali razbravte od  kade parite na dengupciite, po celi denovi samo kafinja da pijat i ulici da merat user posted image Mnogu mi se saka da razberam toa user posted image

Razbirlivo e deteto da se plasi od temninata...
No, ne e razbirlivo vozrasen da se plasi od svetlinata.

(Одговор на членот Tanjat7880)
Непосредна врска до пораките: 441
16.3.2011 9:01:18   
Pepelaska *
user posted image

Станувајте женски уште еден сончев ден да се искористи максимално пошто пак ќе врне, јас сакав да чистам ама ќе го чекам дождот user posted image  

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот mila mama)
Непосредна врска до пораките: 442
16.3.2011 9:19:39   
annie
добро утро и од мене!и во Брисел има сонце ама јас некако со мрза се разбудив,ке биде цел дан на лежење така ми изгледаuser posted image !

има ли некој да ме почасти еден чај од камилица со мед зш стварно ептен ме мрзи да станам да сварамuser posted image

Непосредна врска до пораките: 443
16.3.2011 9:20:24   
penelopa
Јас ќе ти се придружам Пепелашка, денес се изнаспавме дури до 08.30user posted image ....блазе си ви ако имате сонце убаво да си се изнашетате кај нас истураuser posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

Непосредна врска до пораките: 444
16.3.2011 9:45:09   
skorpijana
dobro utro i od mene eve i kaj nas denes soncevo pa ke odeme da setame 

zivej go sekoj dena kako posleden

(Одговор на членот penelopa)
Непосредна врска до пораките: 445
16.3.2011 9:46:59   
maki1
Добро утро и од мене, и овде во Рим денес е врнежливо,никогаш толку сив не сум го видела,дури и не му личи да е ваков.Се надевам дека ке престане дождот деновиве и пак ќе се врати убавото сонце.За денес останува да пиеме кафенце заедноuser posted image .Поздрав

Pantai Rai

-Heraclitus

Непосредна врска до пораките: 446
16.3.2011 9:50:07   
penelopa
Охо се намножиле рр од странствоuser posted image
Маки1 како е да се живее во РИМ?

(Одговор на членот maki1)
Непосредна врска до пораките: 447
16.3.2011 10:02:55   
maki1
За мене е убаво,знаеш и сама кој како ќе се снајде во друга земја.Рим е посебен град и секој ден е различен ,се нешто ново откриваш.Ама како и да е ти фалат луѓето од Македонија.Поздрав.

Pantai Rai

-Heraclitus

Непосредна врска до пораките: 448
16.3.2011 10:18:17   
penelopa
ИЗВОРНА ПОРАКА: maki1

За мене е убаво,знаеш и сама кој како ќе се снајде во друга земја.Рим е посебен град и секој ден е различен ,се нешто ново откриваш.Ама како и да е ти фалат луѓето од Македонија.Поздрав.

Дефинитивно се сложувам, волшебен град. Хммм па не знам можеби со тек на време ќе се навикнешuser posted image

(Одговор на членот maki1)
Непосредна врска до пораките: 449
16.3.2011 10:23:35   
maki1
Сега кога ќе дојдеuser posted image ,нема да ми фали ништо ќе си имам занимација по цели денови,Рим ќе го шетаме и онака  ќе биде девојче,шопингот не ни бегаuser posted image user posted image user posted image .Па се надевам дека ќе станам помалку носталгична.

Pantai Rai

-Heraclitus

Непосредна врска до пораките: 450
Страница:   <<   < Претходна страница  16 17 [18] 19 20   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  16 17 [18] 19 20   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?