|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  17 18 [19] 20 21   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Рингеријада
16.3.2011 10:25:55   
penelopa
Девојче чекате user posted image user posted image user posted image честитки супер ќе си имаш друштво за шопинг а богами имате и каде да шопингиратеuser posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

(Одговор на членот maki1)
Непосредна врска до пораките: 451
16.3.2011 10:28:12   
maki1
Фала ,знам дека имаш машко,па ти посакувам што поскоро да си дочекаш и една принцеза па и ти да имаш добро друштво за шопинг.Ма да мислам дека и сега друштвото ти супер,барем искрени коментари добиваш,машки советuser posted image .

Pantai Rai

-Heraclitus

(Одговор на членот penelopa)
Непосредна врска до пораките: 452
16.3.2011 10:32:43   
penelopa
user posted image user posted image user posted image user posted image сега за сега ова user posted image ми е повеќе од доволно, а за шопинг уште од сега си го учам да си знае што го чекаuser posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

Непосредна врска до пораките: 453
16.3.2011 12:39:30   
mila mama
Dobar den i od mene zenski! Kako ste? Jas eve potsreduvam po doma, cekam gosti - majki so bebinja imame druzba sekoga sreda kaj edna od nas. Makar sto kakvo sonce ima nadvor, zalno za bebusite da se meskolat doma mesto da podisat svez vozduh nadvor... Ama ajde mozebi od slednata nedela nadvor ke se gledame user posted image

Razbirlivo e deteto da se plasi od temninata...
No, ne e razbirlivo vozrasen da se plasi od svetlinata.

Непосредна врска до пораките: 454
16.3.2011 14:41:08   
Pepelaska *
мила мама супер, јас тука немам ама баш никој со бебе за муабет и кафе, ние се шетавме досега супер си беше ама уште поубаво би било со уште една мајка со user posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот mila mama)
Непосредна врска до пораките: 455
16.3.2011 14:52:30   
tinush
Јас и девојките се гледаме секој четврток некаде надвор на кафенце. Без мажи и свекрви. Сега тренд ни е благце со кафенцето. Тие имаат поголемки дециња и го занимаваат бебенцево и нам ни е супер 

Непосредна врска до пораките: 456
16.3.2011 16:17:24   
ikki
denes mi e rodenden pa povelete na torta... porasnav jas eheee 20 god :)

user posted image

< Поракaта ја уредил ikki -- 16.3.2011 16:19:25 >

(Одговор на членот tinush)
Непосредна врска до пораките: 457
16.3.2011 16:52:38   
mila mama
ИЗВОРНА ПОРАКА: Pepelaska###

мила мама супер, јас тука немам ама баш никој со бебе за муабет и кафе, ние се шетавме досега супер си беше ама уште поубаво би било со уште една мајка со user posted image

Pepelaska ovaa grupa e istata sto ja formiraat vo dispanzerot kaj sto odime na kontroli, taka sto rasprasaj se tamu kaj vas vo dispanserot, mozebi ima majki sto imaat bepcinja gore-dolu na vasata vozrast, pa na vasa inicijativa organizirajte si mama grupa user posted image

Iki neka ti e sreken rodendenot, ti posakuvam bukvalno se sto ti dusa saka da go imas user posted image user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил mila mama -- 16.3.2011 16:53:49 >

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 458
16.3.2011 17:26:05   
ole2004
Ikki sreken rodendenuser posted image

Непосредна врска до пораките: 459
16.3.2011 19:36:31   
mamamoni

ИЗВОРНА ПОРАКА: Pepelaska###

кај мене се скоро сите во друштво со мали user posted image , па и редно беше сите сме од 28 до 30 години, и две се трудни во секој момент очекуваме, само што ги испратив ми беа на кафе и муабет колку сакаш неможиме да се заприме

Daughters are another version of yourself, but only better !

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 460
16.3.2011 22:19:01   
Olivia
Zenski jas samo na kratko da ve zirnam, denes cel den sum vo frka i mnogu tazna ,polna kuka gosti vlezi izlezi site da se pozdravat so mm, si zaminuva utre,6 meseci nema da go vidamuser posted image user posted image user posted image

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

(Одговор на членот mamamoni)
Непосредна врска до пораките: 461
16.3.2011 22:31:38   
Julie1
Оливиа немој да си тажна, ќе поминат 6 месеци одма, ќе организираме повеќе дружења и нема да почуствуваш како ќе летнат 6 месеци. 

And this is my beautiful life ...

(Одговор на членот Olivia)
Непосредна врска до пораките: 462
16.3.2011 22:53:01   
Tanjat7880
ИЗВОРНА ПОРАКА: Olivia

Zenski jas samo na kratko da ve zirnam, denes cel den sum vo frka i mnogu tazna ,polna kuka gosti vlezi izlezi site da se pozdravat so mm, si zaminuva utre,6 meseci nema da go vidamuser posted image user posted image user posted image
Olivija,i jas ova go pominuvam,de e tuka de e na drug kontinent,de e na dve nedeli de na 6 meseca...no ke vidish,kako pominuva vremeto taka samostojno si go organizirash vremeto i e polesno a koga ke se vrati...barem kaj mene taka e...ke si recesh shto ubavo mi beshe koga te nemashe!!!!

Непосредна врска до пораките: 463
17.3.2011 0:13:18   
maki1
Oliviauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tebe ,tuka sme nie ke se druzime i 6 meseci ke letnat odma.

Iki sreken rodenden se najubavo i se sto sakas da ti se ispolni.

Pantai Rai

-Heraclitus

(Одговор на членот Tanjat7880)
Непосредна врска до пораките: 464
17.3.2011 0:16:44   
mila mama
Olivia ne se sekiraj, doaga prolet, pa leto, ubavo vreme nadvor, poveke druzenja i vremeto ke letne ko od sala user posted image A tuka sme i nie user posted image

Непосредна врска до пораките: 465
17.3.2011 0:49:06   
Viktori
Оливија, кога сакаш срцка ти закажувам дејт, сладолед од мене! Да ги смрзнеме маките user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

Непосредна врска до пораките: 466
17.3.2011 1:15:35   
Olivia
Srcki, znaev deka site RR-ki ke bidete so mene vo najteskite momenti, samo daj boze poskoro da ima ubavi slucuvanja,
isprativ gostite sega odam da se guskam so mazule do sabajleuser posted image

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 467
17.3.2011 1:50:02   
Maca25
Оливиа срцка брзо ќе поминат тие 6 месеци. Ние сме секогаш овде дали за виртуална дружба или пак за реално кафе пиење и муабетење.user posted image user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

Непосредна врска до пораките: 468
17.3.2011 8:16:09   
arh_diz
Dobro utro
Kako ste utrovo jas ova utro kaj sveki go ispiv kafeto

Биди тоа што си

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 469
17.3.2011 9:01:21   
skorpijana
dobro utro i od mene
denes tuka mnogu ladno duva veter nema prosetka denesuser posted image user posted image user posted image
vie kako ste

zivej go sekoj dena kako posleden

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 470
17.3.2011 9:03:21   
Julie1
Добро утро, ни стигна дождот и кај нас.

Арх_диз веќе си ни поблиску, ајде уште малку се гледаме.

Убав ден на сите.

And this is my beautiful life ...

(Одговор на членот skorpijana)
Непосредна врска до пораките: 471
17.3.2011 9:11:12   
Maca25
Јас таман мислев ќе се оправи времево, со сонце да ја дочекаме арх_диз тоа се расипува. Ај ваљда кога ќе дојде во МК ќе биде сончево. 

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Julie1)
Непосредна врска до пораките: 472
17.3.2011 12:57:56   
Палешка РР
Е па една жена меѓу сите месеци, мора малку да здрма user posted image
Поздрав до сите Рингерајки, се надевам за скоро сите ќе ве видам во живо user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 473
17.3.2011 14:16:04   
Natuska85
Женски како сте ми денес,јас еве на работа издржувам некако чат пат си ги кревам нозете на кукиштето од компјутерот да ми цирлулира крвтаuser posted image .Турбо сум деновиве се спремам, викендов ќе правиме младенци и ќе го осветуваме станот

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 474
17.3.2011 14:19:17   
Pepelaska *
Здраво и од мене, дури сега седнав нозете ми паднаа ова мово дете сака да ме измори до бесвест заспа дури сега пред поласат па баш сега ќе се најде некој да тропа надвор и се се слушаuser posted image Натушке ма уште ќе одиш на работа?user posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 475
Страница:   <<   < Претходна страница  17 18 [19] 20 21   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  17 18 [19] 20 21   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?