|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  26 27 [28] 29 30   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Рингеријада
1.4.2011 9:57:47   
Maca25
Натушке ова сендвичов од цел леб го направи? Да си сецнете сите по малце user posted image Текнс. Јас само што јадев едно ѓеврече. Може кафе да пиеме. 

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 676
1.4.2011 10:04:31   
Tanjat7880
Odlicen tajming za kafe Macauser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 677
1.4.2011 10:08:05   
Maca25
Повелете!
user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Tanjat7880)
Непосредна врска до пораките: 678
1.4.2011 10:33:32   
arh_diz
Fala za kafeto Maca ke moram da go ispijam nabrzina ,pa da go odnesam user posted image na lekar kako da mi potkasluva

Биди тоа што си

Непосредна врска до пораките: 679
1.4.2011 11:05:49   
Natuska85
ИЗВОРНА ПОРАКА: Tanjat7880

Zdravo na site,bre Natushka kako fino spremeno,uzivaj si vo ovie posledni slobodni denovi:)
Mojot sin denes stana vo 6 za da ne zakasnel vo gradinka,vozbuden beshe do maksimum!Porasna i on i svakja deka ovoj den so maskite e interesenuser posted image

Тањат во што го маскиран син ти?Ајде ставајте слики да ги видиме нашите мали маскирани рингерајчиња,Нина на Маца ја видов на фб срце мало вештерчеuser posted image user posted image user posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

(Одговор на членот Tanjat7880)
Непосредна врска до пораките: 680
1.4.2011 20:05:45   
mamamoni
навистина Нина е ептен срцка машала,многу е убаво преправена,user posted image user posted image вештерче, ние пред малку се прибравме, на кафе од сабајле па на гости кај моите не ни се прибира дома на времево уште малку да поуживаме после на работа и сето на трчање ќе ни бидиuser posted image

Daughters are another version of yourself, but only better !

Непосредна врска до пораките: 681
1.4.2011 20:21:00   
Viktori
ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz

Fala za kafeto Maca ke moram da go ispijam nabrzina ,pa da go odnesam user posted image na lekar kako da mi potkasluva

Што направивте арх_диз? Да те барам утре околу 11 ако можете? И на Јуле ќе и се јавиме...само добри да сте.

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 682
1.4.2011 20:35:36   
Olivia
ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори

Што направивте арх_диз? Да те барам утре околу 11 ако можете? И на Јуле ќе и се јавиме...само добри да сте.

A na mene nema da mi se javiteuser posted image

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 683
1.4.2011 21:57:14   
Tanjat7880
Mojot sin Natushka vcera dobi edna crna nametka,denes taa posluzi za da bide betmen,mu vikam dogodina ke bidesh magionicar,potoa hari poter i se taka sinko do POLNOLETSTVO!!!user posted image user posted image user posted image
Ke stavam i jas sliki da ne vidite:)

Непосредна врска до пораките: 684
1.4.2011 22:24:39   
Maca25
ИЗВОРНА ПОРАКА: Olivia

ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори

A na mene nema da mi se javiteuser posted image

И на мене?!?! user posted image

(Одговор на членот Olivia)
Непосредна врска до пораките: 685
1.4.2011 22:28:58   
Viktori
ајде вака, јас сум на роденден кај детето што го чувам во Зоо од 10 ипол до кај 12 мислам или така нешто. Во тој период ви се јавувам на двете поточно 4те ок? user posted image user posted image user posted image
И Беатрис ја нема??? А и Натуле ни е бааѓи за шетање па мислам да правиме утре сладолед?? А?

Непосредна врска до пораките: 686
1.4.2011 22:30:31   
Maca25
Јавувајте се!! Да се изнашетаме, уствари јас да се изнатрчам по Нина user posted image

Непосредна врска до пораките: 687
1.4.2011 22:37:15   
Natuska85
Еј тука сум,штом се спомне сладоледuser posted image user posted image user posted image user posted image .Море бевме сега да пешачиме малку со мм и коа му седнавме на по една палачинка тука во една палачинкара во порта влае мхмхмхuser posted image .Ама утре сум бизи ке бараме креветче за бебулето па морам да ви откажам сладоледuser posted image .Туку сакав да ве прашам нешто,знете кај има продавница на Ангротекс (продавница за долна облека,постелнини,пешкири,во стилот на Стружанка) во Скопјеuser posted image .

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

Непосредна врска до пораките: 688
1.4.2011 22:46:26   
Pepelaska *
ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85

Море бевме сега да пешачиме малку со мм и коа му седнавме на по една палачинка тука во една палачинкара во порта влае мхмхмхuser posted image

Леле ме потсеќаш на мене и ние кога излагавме да пешачиме обавезно ми се јадеа палачинки мјам мјам, Мартин еден куп има изеденодур беше во мешето хаха нема да сака повеќе да ги мириснеuser posted image ,инаку ние денес се изнашетавме со дечињата од школите и градинките, кафе си пиевме уживанциии

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

Непосредна врска до пораките: 689
1.4.2011 22:49:28   
Viktori
palacinka e mnogu mala za moj zeludnik! user posted image user posted image user posted image user posted image
3-4 moze, so edna niso ne praam user posted image

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 690
1.4.2011 22:51:42   
Pepelaska *
Ама на тебе ништо не се лепи а ние останатите со една ќе си седиме user posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

Непосредна врска до пораките: 691
1.4.2011 22:57:17   
Viktori
mene mi se lepi na gazot i butovite, ama uspesno gi krijam so podolgi maicki seuste user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 692
1.4.2011 23:08:20   
Pepelaska *
абе тоа полесно се крие , user posted image кога оди в стомак треба само труднички алишта да се носат user posted image

Непосредна врска до пораките: 693
1.4.2011 23:37:58   
Olivia
Krkajte vie samo krkajte , jas fakam magla vo disko da potrosam uste nekoja kaloria.

Непосредна врска до пораките: 694
1.4.2011 23:38:54   
Maca25
Убаво да си поминеш Оливиа! Изнаиграј се и за нас user posted image  

Непосредна врска до пораките: 695
1.4.2011 23:47:25   
Olivia
Fala Maco i da znaes ke se iznaripam, eve se sminkam pred ogledalo a laptopov do mene nikako da se razdelam od nego a osekam deka ke i kasnam na drugarka mi, ama sreka na saem e zurkata a blisku mi euser posted image

Непосредна врска до пораките: 696
2.4.2011 0:23:54   
Џесика
Еве и ние со мм се прибравме пред малку, бевме низ плоштад да се потсетиме „на млади денови“ user posted image   па се погоди на плоштад во живо оптеретено едно јако рокче, не ми се мрдаше, почна да ме подига и полека-полека се прибравме... сладолед утре праите, а? user posted image user posted image user posted image

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

Непосредна врска до пораките: 697
2.4.2011 8:58:50   
Beatris
Добро утро женички, ајде јас вака уште по сабајле да ве почастам кафенце и благичко, вчера се породи золва ми, душичето ни се вика Борис и е најмалецкото и најслаткото човече што сум го видела user posted image  

user posted image
user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 698
2.4.2011 9:05:04   
Viktori
Честито внук Беатрис!user posted image user posted image user posted image
Е па дефинитивно ти си на ред кај и да е! Да направиме набрзински уште еден сладолед другата недела и после на бебе user posted image user posted image user posted image

Да не ти се иде у парк попосле?

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 699
2.4.2011 9:08:43   
Beatris
Не знам каква е агендата со одење во болница, спремање за мекици и сл, мм се напраи таратајка вчера па чекам да се разбуди да видиме што ќе праиме, ама тешко денес, уште сме сите у збунка user posted image

Ќе се договориме за неделава да јадеме сладолед, пред да искочи и госпоѓицава user posted image

< Поракaта ја уредил Beatris -- 2.4.2011 9:10:03 >

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

Непосредна врска до пораките: 700
Страница:   <<   < Претходна страница  26 27 [28] 29 30   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  26 27 [28] 29 30   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?