|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  27 28 [29] 30 31   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Рингеријада
2.4.2011 9:18:04   
Viktori
Таратајка на квадрат ќе биде откако ќе стане user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ауу можам да замислам прво,  па за две три недели второ внуче.. на мт родителите во делириум user posted image user posted image user posted image

Договорено за неделава. И Ната кажала Аста ла виста офис, хелоу ајскрим user posted image user posted image user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 701
2.4.2011 9:20:56   
AnnaMolly RR
Каде ќе се јаде ајскрим? user posted image

Live and let live

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 702
2.4.2011 9:22:08   
Beatris
До лани се жалеа остареле уште внучиња не виделе, еве сега ќе имаат две одеднаш па нека се мислат што да прават user posted image user posted image user posted image  А мм чим вчера се напраи таратајка, ја кога ќе се породам гарант на телевизија ќе го даваат у некоја рубрика веровали или не user posted image  Ќе ми го срами детево уште неродено.

А договор за сладолед мора да направиме сега од понеделник, сите сме слободни, или да свртиме некој круг во Лептокарија и да кркнеме по некој мафин, што е до мене може и тоа и тоа user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

Непосредна врска до пораките: 703
2.4.2011 9:30:13   
Viktori
Сега од понеделник, вторник ќе биде пак! И то сабајлечки па на раат да си поседиме.
Може и клаус таман денес ќе проверам дали отвориле сезона на ајскрим или да им кажам да сматат до вторник user posted image user posted image user posted image user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

Непосредна врска до пораките: 704
2.4.2011 9:34:08   
Beatris
Провери ти тоа, па да се договориме, што е до мене може да лижеме и на клупа у парк user posted image user posted image user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

Непосредна врска до пораките: 705
2.4.2011 15:40:23   
Maca25
Ништо од шетање во парк а? Епа викаје за на сладолед од понеделник, јас сум увек фри!  user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

Непосредна врска до пораките: 706
2.4.2011 17:38:19   
Julie1
Јас денес со сестра ми се изнашетав по продавници и ништо не најдовме освен што ни се смачи од гужва и турканици. Толкава гужва насекаде мислиш ќе се потепаат луѓето, во Пеко неможевме на ред да дојдеме да видиме чевли, буквално ред се чека. Што ќе беше ова сите во сабота на шопинг. И од денес памет, купување само во тек на недела, макар и слободен ден да се земе вреди user posted image

And this is my beautiful life ...

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 707
2.4.2011 23:18:32   
Natuska85
Женскииии што праитеее???Јас спиев од 6 до 8.30 па сега ќе дежурам.Ајде во понеделник правиме сладолед обавезаелно

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

(Одговор на членот Julie1)
Непосредна врска до пораките: 708
2.4.2011 23:31:16   
nadica
еве ме мене да ве поздравам
јас по цел ден на работа мм вика дека не даваат плата за ништо а јас и одејќи нема да земам плата бидејќи предвреме ја потрошив user posted image user posted image user posted image  
ве читам ама неможам да си дозволам да се запишам мн поздрав до сите утре повеќе дружба

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 709
2.4.2011 23:42:52   
Pepelaska *
И јас да ве поздравам на кратко и ќе спијам цел ден имам гости и сум преморена , а и некое грдо чувство ме фатило ме убива user posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 710
3.4.2011 8:35:30   
Палешка РР
Ајде разведрете се Рингерајки, видете што е убаво времето надвор, плус недела, ден за најмилите, убавиниuser posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 711
3.4.2011 10:46:42   
Natuska85
Палешка во Скопје е малку тмурно како да сака да врнеuser posted image .Јас чекам мм да стане и да му ја летнеме негдеuser posted image .Имајте убав ден сите

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 712
3.4.2011 13:10:41   
Martins mom
Убав денот....за манџа праењеuser posted image user posted image user posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

Непосредна врска до пораките: 713
3.4.2011 13:34:17   
Pepelaska *
ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom

Убав денот....за манџа праењеuser posted image user posted image user posted image

Абе спржи нешто таму набрзина user posted image  овде беше убав денот ама се расипа

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 714
3.4.2011 13:34:25   
Natuska85
На денешен ден пред 119 години бил создаден првиот сладолед.Па ај да ве почастам по еден виртуелноuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Непосредна врска до пораките: 715
3.4.2011 13:37:06   
Џесика
ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom

Ја би рекла, убав денот за бришење прозори, врати... и све уз нив user posted image

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

Непосредна врска до пораките: 716
3.4.2011 13:41:39   
Pepelaska *
Немој, тука заврна да не дојде до Ск дождов па ќе ти направи лом прозорите user posted image

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 717
3.4.2011 13:50:24   
Џесика
Па да, Марфи ми е најдобар другар, секогаш ми заврнува, ама овде во куќава сите прозори ми се заштитени, па нек врне, ништо не им може user posted image

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

Непосредна врска до пораките: 718
3.4.2011 14:13:58   
Martins mom
Ич нејќам недела да ми е ден за чистење, средување низ дома, домаќински глупости...повеќе го поштовам да ми е за чмаење user posted image
...ама пуста ефтина струјаuser posted image

< Поракaта ја уредил Martins mom -- 3.4.2011 14:14:30 >

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 719
3.4.2011 17:51:24   
penelopa
Кај нас денов е многу убав, 23 степени, сонце сија се изнашетавме викендов- вчера на море, денез низ Љубљана...мераци...обожавам вакви денови user posted image user posted image user posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

Непосредна врска до пораките: 720
3.4.2011 22:05:34   
Julie1
ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85

Туку сакав да ве прашам нешто,знете кај има продавница на Ангротекс (продавница за долна облека,постелнини,пешкири,во стилот на Стружанка) во Скопјеuser posted image .

Natuska денес додека шетав во наше маало user posted image видов Ангротекс и се сетив дека бараше викам да ти пишам. Има во порта влае блиску до палачинкарата (таму каде што сте јаделе палачинки неколку продавнички подолу во истиот ред). Ако неможеш да најдеш јавувај се ќе дојдам да ти покажам user posted image

Непосредна врска до пораките: 721
3.4.2011 22:37:19   
Natuska85
Јуле фала ти за инфото,знам дека имаме тука во комшии само што таму немаа бројче од тоа што барав,ама си најдов вчера имаат продавница и на рекорд карши мекдоналдс.Уште еднаш фала, а палачинкарата може и заедно да ја посетиме во скоро време,а?user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Julie1)
Непосредна врска до пораките: 722
3.4.2011 22:56:41   
Pepelaska *
Абе женски испратив рецепт на рецептиве на маилов главен уредник и ми вика дека не работи тој маил, каде се праќаат рецептите?

Непосредна врска до пораките: 723
4.4.2011 10:40:15   
Julie1
ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85

Јуле фала ти за инфото,знам дека имаме тука во комшии само што таму немаа бројче од тоа што барав,ама си најдов вчера имаат продавница и на рекорд карши мекдоналдс.Уште еднаш фала, а палачинкарата може и заедно да ја посетиме во скоро време,а?user posted image user posted image user posted image user posted image

Договорено за палачинки никогаш не одбивам user posted image

Непосредна врска до пораките: 724
4.4.2011 10:40:55   
Julie1
ИЗВОРНА ПОРАКА: Pepelaska###

Абе женски испратив рецепт на рецептиве на маилов главен уредник и ми вика дека не работи тој маил, каде се праќаат рецептите?

пепелашка на glaven.urednik@ringeraja.mk испрати?

Непосредна врска до пораките: 725
Страница:   <<   < Претходна страница  27 28 [29] 30 31   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  27 28 [29] 30 31   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?