|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  32 33 [34] 35 36   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Рингеријада
10.4.2011 10:55:31   
Martins mom
Имајте убав неделен ден !!! Па на крајот на денот сите овде да прераскажете кој како си поминалuser posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 826
10.4.2011 10:59:40   
Палешка РР
Со сите детали? user posted image

Имајте убав неделен ден и од мене. Одморете се (ако ви дозволат дечките) user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 827
10.4.2011 11:05:40   
Martins mom
Па со детали бе Палешка, нормално...user posted image user posted image user posted image
Кој каде прошетал, кого видел, колку сладолед изел (да се наведе од што бил сладоледот), со кој бил...итн...user posted image user posted image user posted image user posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 828
10.4.2011 11:12:58   
Палешка РР
Упссссс user posted image  јас на други детали помислив user posted image

Непосредна врска до пораките: 829
10.4.2011 16:17:47   
Martins mom
Јас се прибрав, си се најадов и сега ги оптегам нозете и пијам кафенце...повелете

user posted image

Непосредна врска до пораките: 830
10.4.2011 16:21:20   
Maca25
Fala Martins mam za kafeto! jas cekam supata da mi se podoladi, da kasnam i da si legnam. koj me terase vcera vo 3 da si legnam?!

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

Непосредна врска до пораките: 831
10.4.2011 16:22:16   
mama26
zdravo martins mom.user posted image  

СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.

Непосредна врска до пораките: 832
10.4.2011 16:26:12   
Martins mom
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25

Fala Martins mam za kafeto! jas cekam supata da mi se podoladi, da kasnam i da si legnam. koj me terase vcera vo 3 da si legnam?!

Што правеше бе Мацо до 3??...аааа имате лумпувано со мтuser posted image user posted image
Нина кај ти е...нанка???

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 833
10.4.2011 16:27:15   
Martins mom
ИЗВОРНА ПОРАКА: mama26

zdravo martins mom.user posted image  

Каааај си бе мама?? Јас и Палешка дури до Скопје дојдовме, а од тебе ни трага ни гласuser posted image

(Одговор на членот mama26)
Непосредна врска до пораките: 834
10.4.2011 16:28:59   
Maca25
ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom

ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25

Што правеше бе Мацо до 3??...аааа имате лумпувано со мтuser posted image user posted image
Нина кај ти е...нанка???

Nina i mm spiea, a jas po net nesto citav, igrav igri na fb.... i koga vidov 3 saat, odma vo krevet
Nina me razbudi vo 7.30, mi se placese.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

Непосредна врска до пораките: 835
10.4.2011 16:29:47   
mama26
tuka sum momentalno,duri ne ripnal sinot od crtani pa da me tera nadvor[veke mi e smuceno sakam da sum doma]ama nemaaaauser posted image

СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.

Непосредна врска до пораките: 836
10.4.2011 17:07:50   
arh_diz
Ke casti li nekoj kafe

Биди тоа што си

(Одговор на членот mama26)
Непосредна врска до пораките: 837
10.4.2011 17:56:37   
Natuska85
Арх диз еве јас ќе направам за тебе едно кафенце,ти каде си стигнавте во Белград ли?Ние еве пред малку се прибравме бевме на МАтка шетавме, ручавме и сега само кревет гледамuser posted image

user posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 838
10.4.2011 18:02:39   
nadica
здраво и од мене
јас како и обично напорен ден user posted image
правев пита, чистев бев кај мајка ми и сега се прибрав надица гледа цртани и кака а јас користам гужва да ве ѕирнам набрзина и пијам кафе

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 839
10.4.2011 18:10:51   
Палешка РР
И јас надица, напорен викенд user posted image Уште една капажа и кога ќе му ја легнам (кога ќе заспие Миа user posted image )

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 840
10.4.2011 21:23:36   
mila mama
Dobrovecer i od mene. Ni se pogodi vremenceto deneska se iznaulicarivme user posted image user posted image user posted image
Sega ke banjam bebe pa posle ako imam sreka ke sednam pak pred kompjuter user posted image

Razbirlivo e deteto da se plasi od temninata...
No, ne e razbirlivo vozrasen da se plasi od svetlinata.

Непосредна врска до пораките: 841
10.4.2011 21:37:58   
Џесика
Како сум уморна, денес чистење до коске user posted image бањање дете, сеа уште ја останав и мислам дека купче ќе се сторам...

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

(Одговор на членот mila mama)
Непосредна врска до пораките: 842
10.4.2011 21:54:12   
Тања РР
И јас имав напорен ден, цел ден бев на гостиuser posted image  Сериозно, одењето по гости многу ме заморува ама другата опција беше да седиме цел ден сами со Јана па....
Ајде од утре почнува уште една осамена неделаuser posted image

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 843
10.4.2011 22:27:19   
Viktori
Чистење, бањање, бре бре...
јас седам на компјутер од 10 саат сабајле... со кратка пауза од 14 до 15 кога бев пари да си извадам од банкомат user posted image user posted image user posted image и пак си се вратив тука. Ловечки ручек нормално, нели недела е...

арх_диз, убаво да си поминеш кај свеки! те чекам за еден месец на реприза user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

(Одговор на членот Тања РР)
Непосредна врска до пораките: 844
10.4.2011 22:43:27   
Pepelaska *
Ај Добро вечер и од мене, море на сите недела ден за чистење , мене ми е понеделникuser posted image , денес си бев со свеки на вешта жена ме частеше таа карта , се провеселивме, се изнагледав еден куп жени, Мартин се рушил од спиење како бе кога некој го чува знае и 2 саат да спие а со мене одвај 1 нецел саатт цццuser posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 845
10.4.2011 22:43:31   
Џесика
ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори

Чистење, бањање, бре бре...
јас седам на компјутер од 10 саат сабајле... со кратка пауза од 14 до 15 кога бев пари да си извадам од банкомат user posted image user posted image user posted image и пак си се вратив тука. Ловечки ручек нормално, нели недела е...

арх_диз, убаво да си поминеш кај свеки! те чекам за еден месец на реприза user posted image

Абе што да ти кажам, секој со своите обврски... блазе тебе што децата не те тргаат за ногавица ко што знае двегодишно ѕверче user posted image

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

Непосредна врска до пораките: 846
10.4.2011 22:46:53   
Julie1
Јас денес не се прибрав од шетање, а сега си плачам тешко ми дојде некако, бев да се видам со сестра ми се изнапраивме моабет и кога станав да си одам тешко ми беше што ја оставам. Се уште не можам да се навикнам на променава која ја направив, не дека не ми е убаво со дм но пусто јас тешко се навикнувам на промени а посебно што долго време со сестра ми сами двете живеевме во стан. И ете така да си ја олеснам душата тука user posted image

And this is my beautiful life ...

Непосредна врска до пораките: 847
10.4.2011 22:52:39   
Viktori
Јас денес не се прибрав од шетање, а сега си плачам тешко ми дојде некако, бев да се видам со сестра ми се изнапраивме моабет и кога станав да си одам тешко ми беше што ја оставам.

аууу Јулие, ајде без плачки те молам! Земи си едно големо чоколадо веднаш ќе се почувствуваш подобро! ИЛи голема канта сладолед, а за уште подобар филинг, дечко ти да иде да купи! user posted image Така малку ќе го измалтретираш и можеби и подобро ќе се почувствуваш ...user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

(Одговор на членот Julie1)
Непосредна врска до пораките: 848
10.4.2011 22:56:12   
Olivia
Ajed Julie ke vidis deka najubavo ke ti bide so dt,ke si vikas posle kako porano ne se preseliv user posted image user posted image user posted image

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

(Одговор на членот Julie1)
Непосредна врска до пораките: 849
11.4.2011 0:51:13   
Maca25
Jule aj cestito promena! user posted image user posted image Ne mu ja misli tolku, dada ke ti bide sekogas tuka i za muabet i za se. Sekoja promena na pocetok e teska. 

(Одговор на членот Olivia)
Непосредна врска до пораките: 850
Страница:   <<   < Претходна страница  32 33 [34] 35 36   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  32 33 [34] 35 36   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?