|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  59 60 [61] 62 63   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Рингеријада
18.5.2011 14:49:53   
Gorde J
Olivija toa e super rezultat kazi go receptot da probame i nie

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 1501
18.5.2011 14:55:10   
Olivia
Pa nema nekoj poseben recept iskreno, pilates aerobik, i umerenost vo ishranata beliot leb go zameniv vo crn a seker vnesuvam samo preku ovosje i nekoi od musliye i granolata sto ja koristam za pojadok sodrzi kafeav seker koj mu e neohoden na mozokot,sega samo moram da ja zategnam kozata na stomakotuser posted image

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

(Одговор на членот Gorde J)
Непосредна врска до пораките: 1502
18.5.2011 16:05:29   
zapce
Zdravo ringerajki gi slusam gimnazijalcite-maturanti kaj nas kako se veselat  vo dvorot vo ucilisteto so sviraci, trubaci i iskreno me faka nostalgija. Ah zlatni vreminja bea toa, vo najubavite godini na zivotot se naogaat spored mena

(Одговор на членот Olivia)
Непосредна врска до пораките: 1503
18.5.2011 19:15:46   
Џесика
Eeee  ние на 28ми се организираме да славиме 10 години од матура, и искрено едвај чекам, ќе се провеселиме...  ама знам дека нема да биде како кога бевме матуранти, ех што весело беше....
Инаку моментално се спремам, ќе одиме со мм на „певај брате“ конечно дочекав!!! Ќе има смеење user posted image

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

(Одговор на членот zapce)
Непосредна врска до пораките: 1504
19.5.2011 15:46:51   
Martins mom
Дајте нешто жестоко оти се изнервиравuser posted image user posted image user posted image Мартин пред малку ми крена температура, му дадов Ефералган сирупче и кутриот не можеше да издржи - заспа, беше отепан за спиење. Што мислите, има шанси повеќе да крени во спиењето?? Ама шо да му праам, грев ми е да го будам, ич не е наспанuser posted image user posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 1505
19.5.2011 16:06:49   
Палешка РР
Ќе му се симне од сирупот, нека си спие само надгледувај го. Ох кутричкото user posted image

< Поракaта ја уредил Палешка -- 19.5.2011 16:07:12 >

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 1506
20.5.2011 8:31:38   
mamamoni
user posted image еве по едно кафенце за расонување повелете, ние полниме 7 месеци денеска и се спремаме за на вакцина, поздрав до сите и имајте убав ден а гледам и сончев ќе биди user posted image

Daughters are another version of yourself, but only better !

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 1507
20.5.2011 9:12:01   
arh_diz
Fala za kafenceto mamamoni
So lesno na vakcina

Биди тоа што си

(Одговор на членот mamamoni)
Непосредна врска до пораките: 1508
20.5.2011 9:50:27   
Maca25
и јас си земав едно кафенце...фала.
честито 7 месеци. со лесно да поминете на вакцина.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

Непосредна врска до пораките: 1509
20.5.2011 11:03:28   
Pepelaska *
Леле женски надвор е топ времево а мене сега најде да ме фати настинка а изгледа и поленската алергија ќе ми се појави кај да е , наместо да шетам сега дома во карантин абе ексик веќе

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 1510
20.5.2011 11:08:17   
Maca25
и јас овие 2 дена сум крш поради алергијата, ама се изнашетав по кафиња по гости, секаде, само дома не user posted image
денес решив малце дома да одмарам додека дојде време за зимање од градинка. после градинка фаќаме накај парк да се истрча детето.
вчера ја добивме сликата од градинка што ги сликале, детево мое со потечена расцепена уста, многу ми е смешна. Какви се сите цуциња мили, секое на своја страна гледа само не во апаратот. user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 1511
20.5.2011 11:13:24   
kuklica
III konecno soncev den user posted image kako toplo lepce go cekameuser posted image user posted image user posted image od na rabota na kafica direktno user posted image

Непосредна врска до пораките: 1512
20.5.2011 11:55:34   
Martins mom
И јас ќе си се послужам од кафенцето. Не стигнав од сабајле кафе да се напијам, го носев Мартин на лекар оти цела ноќ вриеше од температура. Ништо не му е, ни грло црвено, гради чисти, само носето по малце му тече.user posted image Јас се сомневам на нов заб user posted image Ни дадоа Риностоп сируп и кога појдов во аптека не сакаа да ми го дадат оти се давал на деца над 2 годишна возраст, па пак појдов кај матичната и таа дојде со мене да и’ објасни на аптекарката дека детето има скоро 13 кила и може да го прима сирупот...абе фешти.
п.с: Тања, ти како фармацевт што мислиш? А и останатите рр-ки ако имате искуство со овој лек можете да кажете

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

(Одговор на членот kuklica)
Непосредна врска до пораките: 1513
20.5.2011 12:10:30   
Тања РР
Мислам дека нема ништо страшно ако Мартин пие Риностоп. Тоа е комбинација од парацетамол, антихистаминик и супстанца која го спречува течењето на нос. Сите тие поединечно се даваат на бебиња а во Риностопот се во помали дози. Без грижа давај го. Колешката од аптеката сигурно реагирала заради псеудоефедринот кој предизвикува лесна седација ама не е ништо страшно, ќе поспие малку :)

Побзо да оздравите.

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

Непосредна врска до пораките: 1514
20.5.2011 12:32:23   
Nadezna
Тука сум, добри сем, се спремаме за селенје во нашата нова домаuser posted image user posted image user posted image
па пеглам и чистам цел ден,
да не ме мислите.
Ве сакам, ми недостасуватеuser posted image
Ке ви пишам

(Одговор на членот Тања РР)
Непосредна врска до пораките: 1515
20.5.2011 13:24:13   
kuklica
user posted image user posted image user posted image lele nadezna bravo super ajde pakovajte kuferite i so sreka vo novoto domce

(Одговор на членот Nadezna)
Непосредна врска до пораките: 1516
20.5.2011 13:25:49   
arh_diz
Cestito selenje Nadezna pa cekame castenje user posted image

Биди тоа што си

Непосредна врска до пораките: 1517
20.5.2011 14:37:35   
Maca25
Што правите? Кај мене те нема, те има струја, се плашам веќе и комп да уклучам. 3 пати снемуваше струја до сега.

Надежна честито стан! Средете се па да частиш!user posted image

Непосредна врска до пораките: 1518
20.5.2011 15:10:36   
Палешка РР
Јас се спремам на големо, одам на концерт во Скопје. Радосна сум што после 2-3 години прв пат ќе излеземе сами со мм, тажна што ќе ја оставам Миа за прв пат да спие со баба и. Ме теши што е Марио со неа. user posted image

Брега чекај ме, хир ај кам user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1519
20.5.2011 16:14:53   
Martins mom
Фала многу Тања, искрено ме смириuser posted image

Надежна со здравје да си седите во новиот стан!

Палешка уживај и поздрави го Брега од рингерајки...Море море ти многу на младост се фрлиuser posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1520
20.5.2011 16:27:46   
Палешка РР
И тоа како user posted image Идем у живот user posted image  user posted image

Непосредна врска до пораките: 1521
20.5.2011 18:47:25   
Snowhite RR
Палешка убаво да си поминеш на концерт и ти реков еднаш не се секирај за Миа, за една вечер се работи
Јас еве пијам кафе со мм, па ќе одам да се спремам за на матура, од кумовите девојчето е матурантка, утре не сум на работа, така да ќе можам да се опуштам и да си дозволам некоја чашка алкохол

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

Непосредна врска до пораките: 1522
20.5.2011 20:42:41   
Nadezna
Paleska ubav pomin.
Ke vi zakacam slikici vecerva da gledate :)
Ne e stan, potkrovjeto ni e gotovo, nad svekor mi i svekrva mi user posted image

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 1523
20.5.2011 20:54:13   
Nadezna
Ne mozam da stavam slikici be, eve vi linkovi pa videte....

Sega ima plus venecijaneri, bibliotekauser posted image user posted image user posted image i tepisi i tv i kompjuter :))))

< Поракaта ја уредил Martins mom -- 21.5.2011 12:52:38 >

Непосредна врска до пораките: 1524
20.5.2011 23:18:23   
Twins
Надежна , ептен ми се допадна ама баш се .И дневната и спалната и кујната и купатилото се ти е ептен убаво .Со здравје да си седите и само убави моменти да си имате таму.Прекрасно user posted image

< Поракaта ја уредил Twins -- 20.5.2011 23:19:42 >

Непосредна врска до пораките: 1525
Страница:   <<   < Претходна страница  59 60 [61] 62 63   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  59 60 [61] 62 63   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?