|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  79 80 [81] 82 83   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Рингеријада
16.7.2011 12:48:50   
Felly RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: Elce

Девојки да ве прашам,на оваа температура надвор и кај нас во станот има некаде околу 28 степени,како да ја облечам Сара која ќе има еден месец за два дена.

ЕЛче еве КЛИКНИ ТУКА.

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот Elce)
Непосредна врска до пораките: 2001
16.7.2011 12:49:40   
arh_diz
Cestito svrsuvacka Bitolcanka
za svrsuvackata ne ti dojdovme , ama za svadbata RR doaga user posted image
Na slikite si mnogu ubava

Биди тоа што си

(Одговор на членот kuklica)
Непосредна врска до пораките: 2002
16.7.2011 12:50:33   
Felly RR
Честито Битолчанка, со среќа нека ви е!

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот Bitolcanka)
Непосредна врска до пораките: 2003
16.7.2011 13:04:06   
Палешка РР
ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom RR

Кај си бе Палешка? По Прилеп гужви,а?

Јас сеуште не сум излегла во град, но велат дека Пивофестот е многу посетен. Кога доаѓате Мартинс мам?

ИЗВОРНА ПОРАКА: Gari68

Ние сеуште не сме прецизирале дали утре ии во недела доаѓаме,а потоа од Прилеп правец Охрид,па ако има рингерајки во Охрид на одмор и таму една дружба можеме да организираме

Јавете се Гари кога ќе пристигнете па да се видиме.

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 2004
16.7.2011 23:52:47   
Viktori
СЕ утепав од потење, а фармерките уште тешко ги закопчувам.... user posted image user posted image user posted image user posted image
сега видов 27 степени на бензиска.. значи во 14 часот било 47....
ајде жени кај сте??? Топло е за вечерни активности, сите на рапорт user posted image user posted image user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил Viktori RR -- 16.7.2011 23:53:37 >

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 2005
17.7.2011 0:02:22   
nadica
еве сум тука ама денес цел ден го поминав страшно надица конечно се смири од пролив и повраќање ама јас ја заменив user posted image user posted image   има некој вирус кој трае 2-3 дена ама мислам дека уште месец дена ќе ми требаат да се вратам во нормала

< Поракaта ја уредил nadica RR -- 17.7.2011 0:03:31 >

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 2006
17.7.2011 0:05:12   
Viktori
аман бе.. да не сте јаделе нешто што лесно се расипува?

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 2007
17.7.2011 0:07:30   
nadica
не е можно повеќето деца од градинка и родителите уз пат да јаделе иста расипана храна

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 2008
17.7.2011 0:48:09   
Тања РР
Aх надица и кај нас е исто. Синоќа Јана цела ноќ повраќаше, денес веднаш не задржаа во болница но бидејки живееме близу ја измолив др. да седиме дома и да одиме само за инфузија. Исцрпена сум од неспиење и грижи. Цела недела имаше температура, сега само и вирус ни фалеше user posted image user posted image
Изгледа не ни е судено да одиме на одмор, но тоа ми е најмалку битно во моментот.

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

Непосредна врска до пораките: 2009
17.7.2011 1:20:54   
mila mama

ИЗВОРНА ПОРАКА: skorpijana

dobar den na site
mi treba pomos edna prijatelka ima detence od 3 godini i e rodeno vo 9 mesec no so tezina od 1 kg i 200 gr od jak kislorot ima ostetuvanja ne moze da zbori da ja dvizi levata strana kade moze da procitam poveke vo vrska so toa blagodaram

Скорпијана жално е ова што го читам. Во форумот “дете“ има подфорум со многу теми за “деца со посебни потреби“. Упати ја твојата пријателка на тој подфорум, нека ги разгледа сите теми, сигурна сум дека ќе прочита искуства од други мајки со истиот проблем и ќе може да се информира повеќе за тоа.

Razbirlivo e deteto da se plasi od temninata...
No, ne e razbirlivo vozrasen da se plasi od svetlinata.

(Одговор на членот skorpijana)
Непосредна врска до пораките: 2010
17.7.2011 16:09:42   
Bitolcanka
Ви благодарам за убавите зборови на сите и посебно на arh_diz за комплиментот user posted image Кај секого се' што треба да се враќа, само убавини и радост да ве следат user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

(Одговор на членот mila mama)
Непосредна врска до пораките: 2011
17.7.2011 17:45:50   
temjana

ИЗВОРНА ПОРАКА: nadica RR

еве сум тука ама денес цел ден го поминав страшно надица конечно се смири од пролив и повраќање ама јас ја заменив user posted image user posted image   има некој вирус кој трае 2-3 дена ама мислам дека уште месец дена ќе ми требаат да се вратам во нормала

da ima uzasen stomachen virus pred nedela ipol go zakachiv i jasuser posted image za sreka trae samo 2 dena ama za tie dva dena celiot organizam ti go oslabnuva. Za nas ne e strashno se izdrzuva ama za decata dushi mali ubaviuser posted image

Непосредна врска до пораките: 2012
17.7.2011 18:24:52   
Snowhite RR
Честито Битолчанка, со среќа нека ти е, па до година и едно бебчеuser posted image

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот temjana)
Непосредна врска до пораките: 2013
17.7.2011 19:18:21   
Olivia
Kaj ste be zenski , malku se dise denes ponormalno pa ja koristam da se spakuvam i da mu ja kidnam na dva tri dena za OH, utre rano rano po sabajle begam pa ke vi pisam od tamu, a nekoj ako saka da stai nekoe ladno kafence da me osvezi od pakuvanjevo mozok me boli so da zemam a so ne user posted image

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 2014
17.7.2011 19:25:35   
arh_diz
Ubavo da si pomines Olivia.Eh kako bi ti se pridruzile so user posted image da sme poblisku.

Биди тоа што си

(Одговор на членот Olivia)
Непосредна врска до пораките: 2015
17.7.2011 19:28:21   
Olivia
Arh_diz doagaaaaj ima mesto i za tebe i Marko , bi go gnjavela celo vremeuser posted image

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 2016
18.7.2011 0:55:14   
ikki
Битолчанке честито сврсувачка, да бидете среќни и весели цел живот, па и бебенце у скоро време user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Olivia)
Непосредна врска до пораките: 2017
18.7.2011 8:28:08   
AnnaMolly RR
Женски, стискајте палци да им дадат виза на свеки и свекор ми да отидат месец дена во Америка! user posted image user posted image

Live and let live

(Одговор на членот ikki)
Непосредна врска до пораките: 2018
18.7.2011 9:37:37   
Beatris
Stisnati! user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 2019
18.7.2011 9:43:44   
dostickage
Ja se molam za godisna viza za Amerika za sveki i svekor na AnaMolly user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 2020
18.7.2011 9:46:20   
arh_diz
Stisnati
Kolku podolgo ostanat tolku podobro

Биди тоа што си

(Одговор на членот dostickage)
Непосредна врска до пораките: 2021
18.7.2011 10:02:08   
penelopa
Уште еднаш честитки Битолчанка за свршувачката само љубов и разбирање да имате, Ана Моли и јас стискам палци да добијат виза па да уживате малку сами по дома.
Кај нас денес врне истура никаде неможеме да излеземе а дома немам ништо. Има некој денес да почасти нештоuser posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 2022
18.7.2011 10:24:52   
AnnaMolly RR
Ништо, ги одбиле. user posted image Сега ќе ја набуцкам да оди кај сестра и во Германија user posted image

Live and let live

(Одговор на членот penelopa)
Непосредна врска до пораките: 2023
18.7.2011 10:30:34   
dostickage
kaj da e da idat negde user posted image

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 2024
18.7.2011 10:34:34   
AnnaMolly RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: dostickage

kaj da e da idat negde user posted image

Да, зашто и двете сме на одмор во август, не ќе да е на арно user posted image

Live and let live

(Одговор на членот dostickage)
Непосредна врска до пораките: 2025
Страница:   <<   < Претходна страница  79 80 [81] 82 83   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  79 80 [81] 82 83   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?