|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  78 79 [80] 81 82   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Рингеријада
13.7.2011 10:09:22   
lukas
Imam vnuka od 1va braceda...jupiiiii...site da si iscekateq

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

(Одговор на членот Olivia)
Непосредна врска до пораките: 1976
13.7.2011 11:26:44   
kuklica
user posted image golema da rastit srekna i vesela kolku ubav den odbrala malata user posted image

(Одговор на членот lukas)
Непосредна врска до пораките: 1977
13.7.2011 11:47:51   
lukas
vcera na petrovden,sega neka ja krstevaat petranka,ili petkana..hehe..pozz..fala

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

(Одговор на членот kuklica)
Непосредна врска до пораките: 1978
13.7.2011 11:50:28   
Џесика
Вчера Петровден, денес колку што знам Павловден, па сега или Петранка или Павлина user posted image се шалам и на овие денови има убави имиња за деца. Нека е здрава и жива!!!

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

Непосредна врска до пораките: 1979
13.7.2011 14:57:45   
Maca25
Ајде честито проодување кај Ики и внука на Лукас!!!!

Што се деси со сладоледот во сабота? Ќе биде? Џес ако не сите кај тебе на тераса ќе дојдеме user posted image user posted image user posted image ако не можеш ти кај нас, ние кај тебе user posted image user posted image user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 1980
13.7.2011 17:14:07   
Natuska85
Честито внува Лукас и проодување на ќеркичката на Ики. user posted image user posted image user posted image

Јас сум за кај и да се оди ама за во неделаuser posted image .

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 1981
13.7.2011 17:58:12   
skorpijana
dobar den na site
mi treba pomos edna prijatelka ima detence od 3 godini i e rodeno vo 9 mesec no so tezina od 1 kg i 200 gr od jak kislorot ima ostetuvanja ne moze da zbori da ja dvizi levata strana kade moze da procitam poveke vo vrska so toa blagodaram

zivej go sekoj dena kako posleden

Непосредна врска до пораките: 1982
14.7.2011 12:05:53   
AnnaMolly RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25

Што се деси со сладоледот во сабота? Ќе биде? Џес ако не сите кај тебе на тераса ќе дојдеме user posted image user posted image user posted image ако не можеш ти кај нас, ние кај тебе user posted image user posted image user posted image

Мене ми е во план одење на Пивофест. Ако СЛУЧАЈНО не излезе нешто по план, се слушаме.

Live and let live

Непосредна врска до пораките: 1983
14.7.2011 19:56:43   
Felly RR
Ајде идете сите на пиво, сладоледот може и друг викендuser posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 1984
14.7.2011 20:24:26   
Maca25
Ајде разладете се со еден сладолед!! Јас частам по повод 2 години и 8 дена на РИнгерАја!!!

user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 1985
14.7.2011 21:39:25   
Viktori
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25

Ајде честито проодување кај Ики и внука на Лукас!!!!

Maco, a da si se druzime jas i ti sakas? Inaku jas i vo nedelA mozam.MMe po riba pa cel den sum slobodna.

Inaku sreken 2ri rodenden Maca27 user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил виктори -- 14.7.2011 21:40:26 >

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

Непосредна врска до пораките: 1986
14.7.2011 22:14:59   
mila mama

ИЗВОРНА ПОРАКА: lukas

Imam vnuka od 1va braceda...jupiiiii...site da si iscekateq

Да ти е жива и здрава! user posted image user posted image user posted image

Razbirlivo e deteto da se plasi od temninata...
No, ne e razbirlivo vozrasen da se plasi od svetlinata.

Непосредна врска до пораките: 1987
14.7.2011 22:19:58   
Natuska85
Женски ајде во барот частам за првите пари од породилното user posted image user posted image user posted image user posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

(Одговор на членот mila mama)
Непосредна врска до пораките: 1988
15.7.2011 22:46:47   
Палешка РР
Како сте девојки? Утре сите Прилеп да ве видам user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 1989
15.7.2011 22:49:54   
Martins mom
Кај си бе Палешка? По Прилеп гужви,а?

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 1990
15.7.2011 23:05:49   
Viktori
Гледајте го видеово. Се утепав од смеење  user posted image user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил Viktori RR -- 15.7.2011 23:06:03 >

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 1991
15.7.2011 23:09:51   
Gari68
Ние сеуште не сме прецизирале дали утре ии во недела доаѓаме,а потоа од Прилеп правец Охрид,па ако има рингерајки во Охрид на одмор и таму една дружба можеме да организираме

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 1992
15.7.2011 23:10:48   
AnnaMolly RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: Viktori RR

Гледајте го видеово. Се утепав од смеење  user posted image user posted image user posted image

Што не му дадоа и некоја кашикара, па фудбал да си поиграат? user posted image user posted image

Live and let live

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 1993
16.7.2011 1:13:13   
Viktori
Планирате на спиење да идете???
Чувствувам дека ако го разбудам мм со типпкањево, ќе ме дознаат комшиите user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 1994
16.7.2011 1:39:50   
Џесика
Ај бе гајле ти е, дај нешто за каснуење, ми се јаде, ми се лае!!!!

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 1995
16.7.2011 12:16:39   
Elce
Девојки да ве прашам,на оваа температура надвор и кај нас во станот има некаде околу 28 степени,како да ја облечам Сара која ќе има еден месец за два дена.Вчера сум ја облекла на боди на долги ракави и шпикозни на кимоно,еден колега ја виде на мм вика премногу ви е облечена,навистина незнам како да ја облекувам оти претходно беше настината и на 11 дена примавме антибиотик.Денес ја облеков по боди на кратки ракави и долу пантолончиња со ногавици +чорапчиња,може и вака да и е жешко?

Непосредна врска до пораките: 1996
16.7.2011 12:21:57   
Bitolcanka
Здраво девојки. Како сте? Што има ново на РР? Одамна не сум била на форумот. Се насочив на други работи и обврски. Најнова вест е што се свршив пред речиси две недели, поточно на 03.07., за "Св.Наум". Повелете, послужете се.

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/98/tailsc.jpg/][IMG]http://img98.imageshack.us/img98/9572/tailsc.jpg[/IMG][/URL]

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/839/12176k.jpg/][IMG]http://img839.imageshack.us/img839/6023/12176k.jpg[/IMG][/URL]

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/854/sampanj.jpg/][IMG]http://img854.imageshack.us/img854/7475/sampanj.jpg[/IMG][/URL]

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/832/kolaci1v.jpg/][IMG]http://img832.imageshack.us/img832/9774/kolaci1v.jpg[/IMG][/URL]

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/62/c91g.jpg/][IMG]http://img62.imageshack.us/img62/8970/c91g.th.jpg[/IMG][/URL]

Периодов, постојано сум со гости, по гости. Бев една недела на одмор. Целосно сум препуштена на летото. Се прилагодувам на новата ситуација user posted image Ќе пишувам кога ќе можам. Голем поздрав до сите user posted image user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил Bitolcanka -- 16.7.2011 12:25:44 >

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

Непосредна врска до пораките: 1997
16.7.2011 12:27:23   
Bitolcanka
Не функционира моментално www.slikomat.com Пробав преку друга web-страница www.imageshake.us Не се прикажуваат сликите. Сигурно сум погрешила некаде user posted image

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

(Одговор на членот Bitolcanka)
Непосредна врска до пораките: 1998
16.7.2011 12:37:50   
Gari68
Честито нека ти е свршувачката,јас некако ги отворив мислев дека има некоја слика од свршувачката,а тоаа било само за јадење и пиење user posted image user posted image

(Одговор на членот Bitolcanka)
Непосредна врска до пораките: 1999
16.7.2011 12:43:24   
kuklica
Cestito neka ti e Bitolcanka pa i za svadba da cas_tis user posted image d

< Поракaта ја уредил kuklica -- 16.7.2011 12:44:33 >

(Одговор на членот Gari68)
Непосредна врска до пораките: 2000
Страница:   <<   < Претходна страница  78 79 [80] 81 82   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  78 79 [80] 81 82   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?