|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  86 87 [88] 89 90   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Рингеријада
30.7.2011 0:47:06   
Bogdancanka
Добро е пред спиење да се послужам од частовката на мама26user posted image ајде живели....кај сте женски ајде пред спиење да дрмнеме по едно жестоко....мама части

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

(Одговор на членот mama26)
Непосредна врска до пораките: 2176
30.7.2011 0:54:40   
Felly RR
Еве и нешто за каснување.
user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 2177
30.7.2011 1:39:31   
ikki
уф уф од ова за каснување што си го оставила мњаммммм........ лиги ми потекоа user posted image

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 2178
30.7.2011 13:09:19   
Martins mom
Хепи хепи хепиuser posted image user posted image user posted image Морав прво на вас да ви кажам. Добив награда од наградната игра на Топ Шоп, фитнес справа - Streamline Eliptical Bike. Епа конечно и ја ќе напраам мускули, на човек ќе заличамuser posted image user posted image user posted image Ќе ве почасев, ама Мартин ми стана и не можам...ај покасно!!!user posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

(Одговор на членот ikki)
Непосредна врска до пораките: 2179
30.7.2011 13:20:54   
AnnaMolly RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom RR

Хепи хепи хепиuser posted image user posted image user posted image Морав прво на вас да ви кажам. Добив награда од наградната игра на Топ Шоп, фитнес справа - Streamline Eliptical Bike. Епа конечно и ја ќе напраам мускули, на човек ќе заличамuser posted image user posted image user posted image Ќе ве почасев, ама Мартин ми стана и не можам...ај покасно!!!user posted image

user posted image user posted image user posted image Cekame castenje!!!

Live and let live

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 2180
30.7.2011 13:29:30   
Bogdancanka
охо честитки Мартинс момuser posted image user posted image user posted image ајде чекаме частење

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 2181
30.7.2011 13:58:02   
arh_diz
Cestitki Martins mom cekame castenjeuser posted image

Биди тоа што си

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 2182
30.7.2011 14:38:22   
ikki
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ајде чекаме частење

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 2183
30.7.2011 14:42:18   
Felly RR
Честитки Martins mom user posted image user posted image user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

Непосредна врска до пораките: 2184
30.7.2011 23:20:27   
nadica
жени каде сте како сте?
еве ме мене да ве поздравам па одам да се депилирам и се враќам да ве дружам

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 2185
30.7.2011 23:27:51   
Beatris
Женски и јас да ве поздравам и да се пријавм дека сум жива user posted image  Ања ми е настината, цела е затната веќе цела недела, па никако да седнам на компјутер. Ама се надавам ќе се опорави нарениве денови па ќе ве дружам повеќе

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 2186
31.7.2011 12:33:09   
Maca25
Знае ли некој колку е автобуска карта до Милениумски крст?

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 2187
31.7.2011 15:52:59   
ananikol
ИЗВОРНА ПОРАКА: mama26

arh diz fala za cestitkite

ananikol 3000 i kusur dolari? ti zanes deka 99 % lazat ili pak 100 % ?>?  i objasni mu na sinti deka ne cvetaat rozi tamu i deka mnoogu se raboti,,pozdrav  nemoj da me svatis pogresno daj boze da e taka ama jasa neveruvam..edino da odi preku studenti i da se zeni tamu..pa taka inaku umre toa vreme so lotarii

Sega vidovuser posted image ...

mama 26 da lazat ama ete imame prijateli vo Usa pa ke proverat..
A za rozite...user posted image user posted image  nigde mila rozi ne cvetaat dodeka ne se nasadat,samo zavisi koja generacija ke gi sadi,ako gi nasadila postarata generacija- pomladata ke uziva vo niv.No toa vprocem segde isto e ..
A ova sto mi go kaza za da se zeni  nikako ne doaga vo predvid,nema potreba za toa nie ziveeme vo EU,YES da ni baraat i nas vizi za Usa ama nee resenje zenidba vo nikoj slucaj....mislam imam okolu primeri....jas toa na nikogo ne bi mu go preporacala,strava i uzas...Razmena na studenti- mislam deka samo na balkanot e uste,ako gresam neka me ispravi nekoj.

P.S. cestito rabotata i blazesi ti.Mene mi nedostasuvavremeto koga odev na rabota..user posted image

(Одговор на членот mama26)
Непосредна врска до пораките: 2188
31.7.2011 16:13:54   
ikki
женски ајде да одиме во Крушево user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот ananikol)
Непосредна врска до пораките: 2189
1.8.2011 5:36:21   
temjana

ИЗВОРНА ПОРАКА: ananikol

Maca,jas neznam sto da mislamuser posted image  prvo neznam ni dali e legitimno izvestuvanjeto po msn navodno ke stignelo i po posta ama me buni toa sto uplatata po clen od 819 $ se uplaka preku Wester Union na licnost so ime i prezime i toa vo Anglijauser posted image jas mislam deka toa treba da se uplati na smetka na USA ambasada????
Sin mi e kefoviuser posted image toj sakase da studira tamu,nie ne se soglasivme pa zapisa ovde.Koj znae mozebi i ke mu se ostvari zelbata no nekako sumlivo mi e...Zgora na toa vo e-mailot pisuva samo ima i prezime nikakvi drugi podatoci a toj ne se sekava ni  koja adresa ja navel..dali  od mk ili od ovde ...pa user posted image
Zgora na toa sto me buni e deka ne samo potesno semejstvo ami deka mozis da uplatis i za braka ,sestri
babi....Mozebi nekoj samo saka da si go naplini dzebot,sto poveke prijaveni - podobro,neli?user posted image
Sakav da ja kontaktiram usa ambasadata ama telefonite koi se navedeni strikno se oznaceni za sto mozis da prasas ili da zakazes termin po e-mail a rokot za plakanje e do 4-ti avgust...
neznam,neznam,neznam....ako znae nekoj neka pisi

ananikol i mene pred nekolku meseci mi stigna takvo pismo po mail, isto i jas od zafrkancija aplicirav. Normalno se izraduvav iako nemam namera da se selam, megjutoa ona shto i na mene mi padna chudno e tokmu toa shto uplakash na smetka i toa ne vo USA tuku vo Britanija shto normalno nepravi apsolutno nikakva logika. Za sreka imam prijatel vo Amrikanska ambasada i mi reche nikako da uplakam pari na taa smetka bidejki bilo prevarauser posted image . Sepak vie proverete si pak za da si bidete sigurni, no 99% sum sigurna deka za istata izmama stanuva zbor. Pozdrav i vi posakuvam mnogu srekauser posted image

(Одговор на членот ananikol)
Непосредна врска до пораките: 2190
1.8.2011 14:03:04   
Natuska85
Женски како сте ми??Јас сум кај мајка ми ,мм се врати на работа е оваа недела ние сами сме со user posted image .Уживам не се замарам за ништо,само  ќе го надојам К и ќе ми го земат,со татко ми се караат кој повеќе играл со негоuser posted image .Вчера бевме во Дојран,полно е дали ради празникот утре.Тоа плажата на се личи само на плажа не.Грдо.Имаше една мајка замислете го бањаше во езерото своето 3 месечно бебе,тоа гревче цело се тресешеuser posted image .

Ајде направив виртуелен сладолед,досадно ми еuser posted image user posted image .Зимајте кој каков сака корнет и ставајтеuser posted image user posted image

user posted image

user posted image

< Поракaта ја уредил Natuska85 RR -- 1.8.2011 14:11:41 >

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

(Одговор на членот temjana)
Непосредна врска до пораките: 2191
1.8.2011 14:32:48   
Џесика
Оууу, како ми треба сега сладолед, корнет не мора, ја од кантичето ќе сркам, како сум папсана, усисував до сега и не можам да се соземам од жештина...user posted image

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 2192
1.8.2011 14:37:44   
Maca25
Јас само корнет ќе си земам, затоа што сум болна. Мојот сладолед и го давам на Џес! 

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 2193
1.8.2011 14:48:03   
arh_diz
Jas sladoled ke si zemam , kornet ne mi treba

Биди тоа што си

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 2194
1.8.2011 15:10:36   
Maca25
Корнетот кај мене иде! ќе си замислувам и јас дека лижам user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 2195
1.8.2011 16:53:33   
Natuska85
Мацо еве за тебе шлаг стај си во корнетот и лижи,како мали коа не лажеаuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

< Поракaта ја уредил Natuska85 RR -- 1.8.2011 16:58:39 >

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 2196
1.8.2011 21:34:57   
ikki
Мацо еве за тебе шлаг стај си во корнетот и лижи,како мали коа не лажеаuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 2197
1.8.2011 23:13:23   
Pepelaska *
јас ќе земам и сладолед и корнет , женски кој е утре за Охрид ајде ако е топло се надевам ќе биде , да се избањаме за последен пат годинава ќе одиме

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот ikki)
Непосредна врска до пораките: 2198
2.8.2011 0:28:45   
mila mama
Dobrovecer luge! Jas se vrativ od kameno doba bez internet user posted image

Se izdrzuvalo be, kriza e prvite nekolku dena i posle se naviknuvas user posted image user posted image user posted image

I jas ke se posluzam so sladoledot od Natuska, mi treba osvezuvanje i energija i te kako user posted image

Razbirlivo e deteto da se plasi od temninata...
No, ne e razbirlivo vozrasen da se plasi od svetlinata.

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 2199
2.8.2011 0:51:27   
nadica
добра вечер и од мене
и добра ноќ и пријатен сон user posted image
денес имав доооооооолг ден
од 8-12 на работа па дома со гостите од англија (пристигнаа) до 17 па пак на работа до 21, откога дојдов од работа правев крофни па ја заспав надица па до сега ги дружев и еве да ве ѕирнам на кратко и легнувам утре одам за дојран со цела екипа мм има свирка и преку ден и навечер а останатите ќе уживаме user posted image

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

(Одговор на членот mila mama)
Непосредна врска до пораките: 2200
Страница:   <<   < Претходна страница  86 87 [88] 89 90   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  86 87 [88] 89 90   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

zenski iminja
bate

ke ime poveke vi se dopaga:

Mila (48%)

Lena (20%)

Lana (32%)

Број на сите гласови: 241

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!