Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
А морам да ви кажам дека Адријана го има најкрофнастото бебе на светот Ева е лепотица, дури и не удостои со малку гугање Кукличка, којзнае како спиела синока ја утепавме од фалење
Fala mami, ne i se sekiraj, taa super si spiese, si saka taa tetki sto ja mazat
леле дома кога дојдов на мм прво за неа му кажував..ама таква му ја објаснувам колку е убава и мила и како ни гугаше и неможеше да ме сфати под колкава импресија сум А твоите сигурно ни се утепаа од смеење колку ја гњавевме
Elena i profesorice, ovie dve ne fatija na odenje , Ke dojdeme obavezno pak, ke ja vidite site Na bebe saemot ke dojdeme so nea, pa moze tamu ke se sretneme
Elena i profesorice, ovie dve ne fatija na odenje , Ke dojdeme obavezno pak, ke ja vidite site Na bebe saemot ke dojdeme so nea, pa moze tamu ke se sretneme
Definitivno...ama ke se tepame koj da ja zeme prv u race