Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
Корисник
RE: Слики од нашите дечиња 19.3.2010 13:13:18
Adrijana
Vidance e dusicka prava
RE: Слики од нашите дечиња 20.3.2010 0:20:24
loKica
prekrasni se site,dusicki malecki,da vi se zravi i zivi.edvaj cekam da si go drzam i moetooo!
RE: Слики од нашите дечиња 20.3.2010 0:27:53
nadica
ИЗВОРНА ПОРАКА: profesorica ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25 лепотица леле сонце мило ваква насмевка ти разубавува 3 дена минимум
_____________________________ Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
RE: Слики од нашите дечиња 20.3.2010 15:44:43
ripce
Mockammmmmm...... user posted image Obozavam dalecinko.... i TV user posted image I MAMA si ja sakam.... многу убав нокшир, и нас не чека скоро купување... Од каде го земавте? Инаку и на нас омилена играчка ни е далечинско, покрај мобилен... И мајка и син, нема сомнеж најубава слика!
_____________________________ "Кога сте мајка никогаш не сте сами во своите мисли. Мајката секогаш мора да мисли два пати, еднаш за себе и еднаш за своите деца."
RE: Слики од нашите дечиња 22.3.2010 9:07:14
pacuvce
Јадачот на мама!!!
_____________________________ Love is in the air
(Одговор на членот ripce )
RE: Слики од нашите дечиња 22.3.2010 9:08:46
Cacko
srce ubavo
RE: Слики од нашите дечиња 22.3.2010 9:09:11
BEBICA
Ohohooooooooooo ruckame ruckame, sto ubavo spremila mamaaaaaa. Bravo Bojan Srce malo.
_____________________________ Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.
RE: Слики од нашите дечиња 22.3.2010 9:09:25
Bogdancanka
srce malo
_____________________________ Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........
RE: Слики од нашите дечиња 22.3.2010 9:09:51
Cacko
eve ja nasata jadacka,ama pred spienje pa ne e bas raspolozena za poziranje
(Одговор на членот Cacko )
RE: Слики од нашите дечиња 22.3.2010 9:10:29
Cacko
ama zatoa eve edna so poziranje
RE: Слики од нашите дечиња 22.3.2010 9:11:15
pacuvce
Е Цацко амбиентот ви е далеку поубав од нашиот...Браво за Елена,шетачката мала!!!
RE: Слики од нашите дечиња 22.3.2010 9:11:29
Bogdancanka
prekrasna e srce
_____________________________ Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........
RE: Слики од нашите дечиња 22.3.2010 9:12:48
Cacko
i da znaes deka e setacka pacuvce,inace sea primetiv isti lazicinja imame
RE: Слики од нашите дечиња 22.3.2010 9:13:13
pacuvce
И уште една од син ми,навлечен на Шехерезад!!!
RE: Слики од нашите дечиња 22.3.2010 9:14:52
Cacko
Elena e navlecena na taa sea so se dava indiskata na sitel mnogu i dzavkaat tie i super i e,mene glaata mi puka od indijcite
RE: Слики од нашите дечиња 22.3.2010 21:26:23
brineta88
_____________________________ Women were made from a man''''''''''''''''s rib, not from his head to be superior, not from his feet to be walked on, but from his side to be equal, from under his arm to be protected and from next to his heart to be loved...
RE: Слики од нашите дечиња 22.3.2010 21:41:14
BEBICA
Srce malo kolku si ubavo.Brineta bi go izela.
_____________________________ Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.
RE: Слики од нашите дечиња 22.3.2010 21:43:53
BEBICA
Eve ja Moni so gitarata odi sekage. Ovde sami uzinavme denes.
RE: Слики од нашите дечиња 22.3.2010 22:57:03
Палешка РР
Лелее кукла најубавааааааааа , на првата слика како нацртана е! Еве ја Миа, кај татко и
_____________________________ When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
RE: Слики од нашите дечиња 22.3.2010 23:03:59
Maria
Леле Палешке Миа е прекрасна,а и Моника Бебице,да ја изедеш.Куклички.
RE: Слики од нашите дечиња 22.3.2010 23:09:36
Maca25
Кукли убави!!! И Моника е право бомбонче, да ја изручкаш
_____________________________ To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
(Одговор на членот Maria )
RE: Слики од нашите дечиња 23.3.2010 9:29:32
BEBICA
Uf sto uziva Mila kaj tato.Srce malo.
RE: Слики од нашите дечиња 23.3.2010 10:14:42
Adrijana
Eve ja Eva so Enika Eve ja Eva so mami
RE: Слики од нашите дечиња 23.3.2010 11:30:19
Leonida
Еве ја мојата принцеза
RE: Слики од нашите дечиња 23.3.2010 11:33:12
mami
Леонида, прекрасна е... А морам да ви кажам дека Адријана го има најкрофнастото бебе на светот Ева е лепотица, дури и не удостои со малку гугање Кукличка, којзнае како спиела синока ја утепавме од фалење
Анкета
За доилки.пеперутка16 Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?