Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
А ови две мали сонца се за ручкање само незнам од кое да почнам
ИЗВОРНА ПОРАКА: fantom
Eve po eden neuspesen obid ,ova se moite srcinja,Filip i Sanja. Inaku so programot so koj jas rabotam i postavuvam sliki po drugite forumi,ovde nesaka,a so onoj Slikomat bez problemi funkcionira,a zosto taka ne mi e jasno
Fala Matushka za ubavite zborovi,inaku celite se na tato ,a ako se mislis za ruckanje od koe da pocnes,pa,pocni od tato ke ima i so da papas,ima baagi za papanje. Eve i nekoi relativno ponovi slikicki
eve go tuka fraerot vo hulahopki kade se gledaat veke dvete zapcinja od pred nekoj den na Filip
i se razbira mazata na tate,koja obavezno mu se nasmee na tate i prviot zbor i bese bukvalno tate i za koj mama uste se nervira i ja slusam kako ja uci "abe kere kazi ma-ma"
Women were made from a man''''''''''''''''s rib, not from his head to be superior, not from his feet to be walked on, but from his side to be equal, from under his arm to be protected and from next to his heart to be loved...
Women were made from a man''''''''''''''''s rib, not from his head to be superior, not from his feet to be walked on, but from his side to be equal, from under his arm to be protected and from next to his heart to be loved...