Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
Корисник
RE: Слики од нашите дечиња 25.5.2010 8:22:13
jovanka
_____________________________ Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.
RE: Слики од нашите дечиња 25.5.2010 8:24:26
jovanka
_____________________________ Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.
RE: Слики од нашите дечиња 25.5.2010 10:02:38
nadica
јованка имаш прекрасни деца лепотан и лепотица
_____________________________ Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
RE: Слики од нашите дечиња 25.5.2010 10:26:48
big_mama817
машала многу убави деца пу пу пу
_____________________________ Децата се најголемо богаство :)
RE: Слики од нашите дечиња 25.5.2010 19:37:13
Bitolcanka
Росана - преслатко девојче имаш, машала да не ја почудам Јованка - 2 прекрасни дечиња - сонца ... Сите се РР-анѓелчиња
_____________________________ It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...
RE: Слики од нашите дечиња 25.5.2010 19:46:57
Тања РР
ИЗВОРНА ПОРАКА: Rossana Аууууу види и очички. Сонце убаво. Па косичка, пу, пу. Јованка овие твоите ко од бајка да излегле, ко цртани се, мнооооооогу слатки.
< Поракaта ја уредил Тања -- 25.5.2010 19:47:33 >
_____________________________ There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А
RE: Слики од нашите дечиња 27.5.2010 11:44:13
Martins mom
Moram da vi go pokazam mojot fraer
_____________________________ Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.
RE: Слики од нашите дечиња 27.5.2010 12:10:25
BILE.F
Навистина е голем фраер!Ќе крши женски срца!Душа мила! Росана, Сара ми е снашка No 1! Јованка, две прекрасни ангелчиња! Има ли нешто поубаво од нашите дечиња?
_____________________________ Пред да скокнеш, кажи оп!
RE: Слики од нашите дечиња 27.5.2010 13:51:42
jovanka
Pozdrav za nasite rr angelcinja .
RE: Слики од нашите дечиња 27.5.2010 14:48:23
Bitolcanka
_____________________________ It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...
RE: Слики од нашите дечиња 27.5.2010 14:54:55
Bogdancanka
mamicki imate prekrasni angelcinja site se prekrasni
_____________________________ Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........
RE: Слики од нашите дечиња 27.5.2010 15:03:42
nutelizza
ИЗВОРНА ПОРАКА: nadica јованка имаш прекрасни деца лепотан и лепотица Ubavi na tato a pametni na mama
RE: Слики од нашите дечиња 28.5.2010 7:26:52
Rossana
ИЗВОРНА ПОРАКА: jovanka Lepotancinja nema sto poveke da se kaze, preubavi.
RE: Слики од нашите дечиња 28.5.2010 7:31:55
Rossana
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bitolcanka Росана - преслатко девојче имаш, машала да не ја почудам ИЗВОРНА ПОРАКА: Тања ИЗВОРНА ПОРАКА: Rossana Аууууу види и очички. Сонце убаво. Па косичка, пу, пу. Blagodaram
RE: Слики од нашите дечиња 28.5.2010 7:36:27
Rossana
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bitolcanka Сите се РР-анѓелчиња DA ! ! ! ИЗВОРНА ПОРАКА: BILE.F Росана, Сара ми е снашка No 1! ИЗВОРНА ПОРАКА: BILE.F Има ли нешто поубаво од нашите дечиња? Nema se razbira ИЗВОРНА ПОРАКА: Bogdancanka mamicki imate prekrasni angelcinja site se prekrasni Blagodaram Bogdancanka, i na tebe da ti se vratat 1... 2... 3... mnooogu deca kolku sakas tolku bog da ti dade
RE: Слики од нашите дечиња 1.6.2010 11:57:15
Maria
Andrej na izlet vo priroda.
RE: Слики од нашите дечиња 1.6.2010 11:58:37
Maca25
_____________________________ To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
(Одговор на членот Maria )
RE: Слики од нашите дечиња 1.6.2010 12:07:21
Rossana
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maria Andrej na izlet vo priroda. Lepotan, kolku e samo moderen ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25 Nebesni oci i dj. na ringeraja imame. Srcuska
(Одговор на членот Maria )
RE: Слики од нашите дечиња 1.6.2010 12:12:09
Палешка РР
Срциња тие убави!
_____________________________ When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
RE: Слики од нашите дечиња 1.6.2010 22:11:00
Rossana
Dusa mila, edvaj cekam i nie da pravime krstevka, no zdravje letovo ako si dojde kumata
RE: Слики од нашите дечиња 2.6.2010 10:19:41
nadica
еве неколку нови слики и од нас надица нане го разгледува менито госпоѓицата млада после бања спремна за спиење спремна за прошетка после фризерски третман бараме детелина со 4 листа
_____________________________ Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
RE: Слики од нашите дечиња 2.6.2010 10:38:12
Палешка РР
Прцла една , многу си убава! Честита крштевка на Милан Јуки, нека му е вечно името, сонце!
_____________________________ When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
RE: Слики од нашите дечиња 2.6.2010 11:47:34
elle
тука ми е најслатка
_____________________________ Само едно нешто е поубаво од тоа да бидеш жена, а тоа е да бидеш МАЈКА
RE: Слики од нашите дечиња 2.6.2010 12:03:22
acka
eve nekolku sliki od krstevkata ovde e so kumot
_____________________________ sekoj go gleda nadvoresniot izgled a mnogu malku znaat koi sme navistina.
Анкета
За доилки.пеперутка16 Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?