Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
Корисник
RE: Слики од нашите дечиња 8.6.2010 16:57:42
Rossana
Mesana e, na prv pogled e na tatkoi i ima i moi crti. Ustiata e moja
RE: Слики од нашите дечиња 20.6.2010 23:27:28
Martins mom
_____________________________ Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.
RE: Слики од нашите дечиња 20.6.2010 23:35:23
Палешка РР
Леле кооолку е сладок! Ќе го изедаааааааааааааааааааааам! Па и вратоврска носи, аауууу, заводник!
< Поракaта ја уредил Палешка -- 20.6.2010 23:39:25 >
_____________________________ When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
RE: Слики од нашите дечиња 20.6.2010 23:36:34
Тања РР
ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom Лелеееееееееееее срцка мила па и вратоврска има
_____________________________ There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А
RE: Слики од нашите дечиња 20.6.2010 23:38:14
Martins mom
хахаха...абе господин уште од мал...го учам на класика
_____________________________ Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.
RE: Слики од нашите дечиња 20.6.2010 23:39:09
nadica
ах малиот ќе биде вистински срцекршач овде на рр девојките ќе се караат за него пресладок е
_____________________________ Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
RE: Слики од нашите дечиња 20.6.2010 23:40:54
Bitolcanka
ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom Ќе биде голем шмекер кога ќе порасне - кабадајчар (по битолски) Битолски зет ако земе битолчанка
_____________________________ It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...
RE: Слики од нашите дечиња 20.6.2010 23:42:32
Martins mom
хахаха...абе и тој не може да се одлучи, сите мали рингерајки му се свиѓаат...кога ќе го ставам пред мониторот, му менувам слики и само вреска од задоволство кога ги гледа девојките
RE: Слики од нашите дечиња 20.6.2010 23:45:53
Bitolcanka
Значи од мал ќе е срце-кршач и мачомен
_____________________________ It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...
RE: Слики од нашите дечиња 22.6.2010 23:29:46
betpet
Еве нешто најново и од нас: Кога никој не ми вика браво,јас самата си викам Фустанчето ми е малку големко,ама ќе пораснам е тука ни беше многуууууууу жешко
_____________________________ Нашето сонце од 7 Јуни е Теодора(Божји дар)
RE: Слики од нашите дечиња 23.6.2010 0:30:06
nadica
машала теодора ми е мн порасната и некако созреана пу пу да не ја урочам срцка
_____________________________ Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
RE: Слики од нашите дечиња 23.6.2010 0:35:21
nadica
инаку еве ја мојата шмизла пред заспивање сега стои како натали
RE: Слики од нашите дечиња 25.6.2010 17:34:39
elle
ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom сега ги видов сликите машала машала голем маж станал Мартин ќе си го таксав за зет ама ќерка ми е постара од него
_____________________________ Само едно нешто е поубаво од тоа да бидеш жена, а тоа е да бидеш МАЈКА
RE: Слики од нашите дечиња 25.6.2010 17:36:18
Martins mom
што има врска дека е постара, може ќе си се бендисаат децата
RE: Слики од нашите дечиња 3.7.2010 13:19:10
brineta88
Насмеаното на мама
_____________________________ Women were made from a man''''''''''''''''s rib, not from his head to be superior, not from his feet to be walked on, but from his side to be equal, from under his arm to be protected and from next to his heart to be loved...
RE: Слики од нашите дечиња 3.7.2010 16:14:42
Bitolcanka
Сонценце
RE: Слики од нашите дечиња 11.7.2010 22:04:30
Gari68
Еве ги моите две сонциња: и една од Теодора да видите колку и беше убаво во родниот град :))
RE: Слики од нашите дечиња 11.7.2010 22:11:54
Martins mom
Леле срцка е Теодора...колку е само насмеана Епа покрај такви мама и тато нормално е да е среќна !!!
RE: Слики од нашите дечиња 12.7.2010 0:05:59
Тања РР
Слика од Теодорчето секогаш ме развеселува. Сонце мало, колку жилаво и пргаво изгледа
_____________________________ There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А
RE: Слики од нашите дечиња 12.7.2010 0:19:23
Bitolcanka
Кај мене не се покажуваат сликите а баш сакав да ја видам Теодорчето ...
RE: Слики од нашите дечиња 12.7.2010 0:33:23
Viktori
Јана слика од одмор
< Поракaта ја уредил виктори -- 12.7.2010 0:34:14 >
_____________________________ Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ... Мај нејм ис лукс. Жито лукс.
RE: Слики од нашите дечиња 12.7.2010 0:35:52
Bitolcanka
Срцка е, како од бајките
RE: Слики од нашите дечиња 12.7.2010 0:50:07
Viktori
фала ти Битолчанке. Убавица ми е.
_____________________________ Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ... Мај нејм ис лукс. Жито лукс.
RE: Слики од нашите дечиња 12.7.2010 9:55:40
big_mama817
машала Виктори многу е убава
_____________________________ Децата се најголемо богаство :)
RE: Слики од нашите дечиња 12.7.2010 10:24:59
Viktori
фала ти многу биг_мама
Анкета
За доилки.пеперутка16 Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?