Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
Корисник
RE: Слики од нашите дечиња 2.1.2011 22:29:55
AnnaMolly RR
Голема женска! Што убаво си се санка на снегот!!!
_____________________________ Live and let live
RE: Слики од нашите дечиња 2.1.2011 22:57:39
lukas
_____________________________ Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.
RE: Слики од нашите дечиња 2.1.2011 23:15:19
Natuska85
Срценцето Лукас,ти пишав и на фб на оваа слика,многу ми е дишиче
_____________________________ "Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."
(Одговор на членот lukas )
RE: Слики од нашите дечиња 2.1.2011 23:18:26
Natuska85
ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly Сликава ја добивме како подарок за Нова Година од тетка ми, ја сликала некоја нејзина пријателка уметник од Прилеп. Многу е убаво изезена сликата,браво за сликарот.А голема е како за во рамка на зид или помала?Како и да е сигурно ќе во го краси домот
_____________________________ "Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."
RE: Слики од нашите дечиња 2.1.2011 23:18:40
lukas
znam vidov natuska fala...pozzzz
_____________________________ Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.
RE: Слики од нашите дечиња 2.1.2011 23:32:51
AnnaMolly RR
Голема е колку за на ѕид. Треба да ја однесеме да ја урамиме во убава рамка.
RE: Слики од нашите дечиња 2.1.2011 23:34:44
AnnaMolly RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: lukas Лајк!
RE: Слики од нашите дечиња 3.1.2011 1:12:34
Maca25
ИЗВОРНА ПОРАКА: lukas мики маус мал!
_____________________________ To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
RE: Слики од нашите дечиња 3.1.2011 9:32:22
lukas
RE: Слики од нашите дечиња 3.1.2011 18:47:29
gvenda
videte sto saka da cita mojata na 8 meseci po stapkite na tato
< Поракaта ја уредил nadica -- 3.1.2011 19:00:24 >
RE: Слики од нашите дечиња 4.1.2011 11:48:00
denicka
_____________________________ Bless and you will be blessed!
RE: Слики од нашите дечиња 4.1.2011 13:55:25
gvenda
ИЗВОРНА ПОРАКА: gvenda videte sto saka da cita mojata na 8 meseci po stapkite na tato fala ti Nadica sto mi sredi so slikava jas neznam da gi stavam
RE: Слики од нашите дечиња 4.1.2011 14:04:49
Maca25
ИЗВОРНА ПОРАКА: gvenda videte sto saka da cita mojata na 8 meseci po stapkite na tato тешка книга одбрала
_____________________________ To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
RE: Слики од нашите дечиња 4.1.2011 14:09:17
Pepelaska *
еве го мојот Дедо Мразко
_____________________________ Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !
RE: Слики од нашите дечиња 4.1.2011 16:21:45
Martins mom
Срциња мали...милички
_____________________________ Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.
RE: Слики од нашите дечиња 4.1.2011 16:33:31
Martins mom
Морам да ви ги покажам овие фаци
_____________________________ Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.
RE: Слики од нашите дечиња 4.1.2011 16:41:01
Pepelaska *
ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom Морам да ви ги покажам овие фаци Многу е слатко, цело е на тебе
_____________________________ Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !
RE: Слики од нашите дечиња 4.1.2011 16:43:54
Martins mom
Личи на мене многу ретко го слушам тоа...ама мило ми е што го слушам Сите викат ист ко татко му бил?!?!
RE: Слики од нашите дечиња 4.1.2011 18:12:15
*miki mami*
Martins mom bas e kukle tvoevo since i kakvi faci praj da go izedes
RE: Слики од нашите дечиња 4.1.2011 19:38:54
Snowhite RR
Леле Мартинче е срценце право, да го изручкаш
_____________________________ Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away
RE: Слики од нашите дечиња 4.1.2011 22:03:01
lukas
ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom Личи на мене многу ретко го слушам тоа...ама мило ми е што го слушам Сите викат ист ко татко му бил?!?! martins mom ta moeto ta moeto isti se na tatkovcite na nas vo karakterite ke bidat, mozebi:)
RE: Слики од нашите дечиња 8.1.2011 17:33:05
Snowhite RR
Еве го Михаил со дедо мраз
_____________________________ Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away
RE: Слики од нашите дечиња 10.1.2011 20:09:53
annie
RE: Слики од нашите дечиња 10.1.2011 21:10:41
annie
ИЗВОРНА ПОРАКА: annie Simona & Leon & Bella Bella na 2 nedeli!!!!
(Одговор на членот annie )
RE: Слики од нашите дечиња 10.1.2011 23:01:20
Maca25
Колку убави имиња имаат сите 3, посебно тоа малото кукличе!
(Одговор на членот annie )
Анкета
За доилки.пеперутка16 Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?