Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Zlatni dusicki site se ubavi, jas barajki dnes nekoi interesni fotografii niz netov cicko Gugl mi gi dade slikive od decinja kako jadat torta i najdov slicnost so decinjata na nasi RR abe popravete me ako ne sum vo pravo ama mene mnogu mi se slicni
Nina na Maca25 Martin Na Martins Mum Lukas na Lukas
i Filip na Anna Molly
Кога отворив на оваа страница, не прочитав, ги видов сликите и прво помислив дека е Нина, а гледам Оливиа постирала, малку ми беше чудно, се вратив нагоре да видам дали е цитат од Маца, ама не, и читам и стварно, првото девојче многу личи на Нина од Маца и другите личат како што си пишала, ама ова првово истоо
Кога отворив на оваа страница, не прочитав, ги видов сликите и прво помислив дека е Нина, а гледам Оливиа постирала, малку ми беше чудно, се вратив нагоре да видам дали е цитат од Маца, ама не, и читам и стварно, првото девојче многу личи на Нина од Маца и другите личат како што си пишала, ама ова првово истоо
и јас го помислив истото
Eve nekolku sliki i od moeto zlatno sonce Mario Ovaa slika e denta koga izlegovme od bolnica, ovde ima 4 dena Ovde ima 8 dena Ovde istotaka ima 8 dena Ovde ima 17 dena Ovde ima 25 dena I ovde istotaka ima 25 dena