LoveableMe RR -> RE: ИВФ во природен циклус (28.9.2015 13:49:16)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: цвет Devojki ne sum citala nanazad na forumov,Ama ako ima nekoj da pravel. Ivf na priroden ciklus ke Moze li da mi pise kako ide I kolku kosta I Dali bez anastezija. ИЗВОРНА ПОРАКА: bella80 .....jas sum poor responder, so 5 fostinona i 1 merional imav samo 1 j.k., koja ne se ni oplodi.Se razocsrav no ne se otkazav I vednas naredniot ciklus imav IVF na priroden ciklus,samo 1 j.k.,ubavo se oplodi I posle 2 nedeli [sm=rozacrtici.gif][sm=modricrtici.gif] .......Vo Sistina plakas 10 300 na den na punkcija i uste 36000 den. na den na rensfer.Dobro e sto ako ne daj boze ne dojde do transfer lakaz samo 10300. Punkcijata jas ja pravev bez anestezija,ne bolese ic., so anestezija doplakas 6000 mislam. ИЗВОРНА ПОРАКА: Biba818 .....Cvet, za plakjanjeto vo sistina ti e se tocno navedeno,jas da potvrdam deka bas mesecov plakjav. ne znam dali smeam ovde da pisuvam no da spodelam deka onoj sto ima diners moze da izvadi diners sistina karticka so koja dobiva 5% popust i moznost za plakjanje na 12 rati,e sega so kamatata na ratite kje dojde skoro isto no vredi da se znae. ...:-)))) ubav den na site
|
|
|
|