niki -> RE: Рингераја емисија на ТВ - Да или не? (22.9.2009 10:52:06)
|
Ajde i jas da odgovoram na temava. Sekako sum za. Prvo, mislam deka treba da bide na televizija koja ja gleda cela MK, Sitel ili A1 zosto toa se televiziite sto najmnogu gi gledav do pred tri godini, no sega neznam sto se slucuva, sto e najmnogu gledano pa ke ostavam na vas tamu da presudite sto e najdobro, mnogu podobro ste zapoznaeni so situacijata od mene. Btoro, sto bi sakala da gledam? So ogled na toa deka imam dete 2,5-3 godini, a taa vozrast, a i pogolemite decinja nekako i na forumuv i voopsto vo site mediumi se pomalku zastapeni, bi sakala poveke temi za niv, za vospituvanje, psiholoski razvoj, temi i problemi za site vozrasni grupi, a ne ko po obicaj da se stava akcent samo na zabremenuvanjeto, bremenosta i bebinjata. Treto, kako bi mozele ringerajki i ringerajovci da pomognat? Verojatno so idei, so prasanja i soveti, osmisluvanje na temi.... Mozebi da ima nekoja rubrika vo koja roditeli ke prasuvaat i ke dobivaat soveti od roditeli, kako sto si pomagame na forum taka i na TV. I na kraj, jas kako bi mozela da pomognam? Navistina neznam, nemam nikakva vrska so mediumi i rabota so niv, nitu nekoe takvo iskustvo, jas sum samo eden obicen roditel koj ima cel da izrasne edno dete najdobro sto moze, edinstveno sto bi mozela da napravam da go dadam svoeto viduvanje za nekoja tema koja sum ja doziveala, od licno iskustvo, bez pretenzija da se pravam strucnjak. Vo sekoj slucaj vi posakuvam sreka i mnogu ke se izraduvam ako se ralizira idejava, moze ke doprinesam, moze ne, ama emisijata sigurno ke ja gledam.
|
|
|
|