rozalinda -> RE: Сакаме две црти!!! - II дел (6.4.2011 19:10:25)
|
RRAJKI......kazuvajte simptomi na onie koi go cekale datumot za dobivanje i pri toa ne dobile,odnosno ostanale trudni... kako sto procitav nekoi kazuvaat simptomi isti kako za dobivanje , a nekoi deka nemale ama bas nikakvi,odnosno ni bolki vo stomak ni oteceni gradi,itn, vsusnost pa i kaj site e razlicno neli e taka ?Veruvam deka site sto imame slobodni odnosi vo periodot na ovulacijata ,ocekuvame deka nema da dobieme,deka ke zabremenime , no sto e so simptomite zasto se razlicni kaj site??? Jas mislam deka e poveke psihicki problem pa taka i se manifestiraat simptomite.Eve na primer jas: imav odnosi vo ovulacijata sega sum na 10 dena pred datumot za dobivanje i osekam nekoe strekanje vo jajnicite,gradite momentalno ne me bolat,sto ne e slucaj deka nema da me zabolat sepak ima vreme,samo stomakot mi e naduen kako da sum treti mesec,ostanatoto e sve normalno...pisete simptomi onie koi cekale da ne dobijat.vi balgodaram mnogu na site ...golema poddrska [image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|