bejbigirl -> RE: Сакаме две црти!!! - II дел (17.12.2012 9:58:49)
|
Vaka sega zdravo na site jas sum sosema nova i neznam kako funkcionira forumov ama se obiduvame so mm veke 8 mesec da zabremenam i n ikako. Ovoj mesec mi kasni eve veke od 7 koga trebase da dobijam do denes 10 dena, ama predtoa imav 2 dena po red temno-kafeav iscedok verojatno i se nadevam implantacija a sledniot den pri seks mi protec krv poveke beshe temno kafeava, eve toa znaci beshe vcera, denes malku poveke mi tece ama nemam mnogu na vloskata a ima i malce koga ke se izbrisham. Od simptomite veke skoro cel mesec imam poveke zelba za soleno i kiselo duri hrana sto nikogash ne sum ja sakala ja posakav. Ovie 2-3 dena imam jaki kiselini vo zelidnikot, mi krkorat crevata ko da sum nenajadena a sekogash nesto mi se zdojaduva, mnogu cesto. Gradite ne me bolat, za cudo mozebi deka piev pred nekoja godina anti-bebi piluli. Rzdrazliva sum i mozam odma da se rasplacam na nekoa emotivna situacija na vesti ili nekoj film:) Imam glavobolki ne sum merela temperatura ama poveke mi e toplo otkolu ladno, i sum redovno umorna. Kafeto veke nemozam tolku da go pijam pa moze i poradi to amis e spie, ama mi se slucilo da se naspijam i utredent pak da se osekam umorna uste od sabajle. Imam koshmari vo posledno vreme, a neodmna si go sonuvav svoeto bebe kako go drzam vo raka beshe mnogu slatko mashko bebe, krupno, svetlo so plavi ocinja, a nedela dena pred toa sonuvav kako sum trudna...Neznam sto se slucuva i sum veke ocajna pa ve molam nekako pomognete mi , a da i sto mi se pie mnoooogu ladna voda i me boli dolniot del od stomakot i kicmata a i grbot i vratot, kozata mi e posuva, imam prvut, i glavata konstantno me cesha iako kosata mi e izmiena. Isto taka vcera zabelezav strii na desniot dolen del od stomakot onaka bash vidlivi vo ljiljakova-c rvenkasta boja, pa neznam dali sum bremena za ssto se nadevam ili sums amo popravena a menstruacijata ne mie obilna...
|
|
|
|