lindicka -> RE: Сакаме две црти!!! - II дел (6.5.2012 0:14:57)
|
Duffythe Duck, fala na odgovorot. Kaj nas bese 55 milioni po obrabotka, ama neizleze uspesna inseminacijata. Kako i da e, se nadevame na uspeh na slednata, valjda kje ima podobruvanje, i mm piese sexovit i speman, sega pie speman i tribestan, pa pak kje odime so sexovit d agi ispie tribestanot. Tuku, vcera moja prijatelka se porodi, i po 2 nesuspeni invitra, i inseminacii, nakraj ostana [sm=nosecka.gif] prirodno i ete sega si imaat bebence. Presreskjna sum ovie dva dena, znaci sepak koga treba da bide kje bide, bebeto kje si dojde koga mu e pisano. Ama nesto drugo me zamisli, bas pred edna nedela mi predlozi, il me sovetuva da prestanam da citam na internet, i na RR za zabremenuvanje da se trgnam od RR i forumot za zabremenuvanje, deka sum se zamarala povekje. Mi rece deka dodeka jas se pravam doktor nema fajde, da se opustam i celosno da se prepustam na doktorite, sto mi kazat toa, mi rece-ima koj da misli za toa, za toa tie ucele. Deka taa koga prestanala da cita RR (izvinete sto go pisuvam ova ) i internet se opustila i zabremenila, a prethodno samo citala i se panicela. Mi rece deka od momentot koga ostanala bremena, ne otvorila nisto forumot i samo odmarala, sto kje i kazele doktorite taka pravela, mi veli-sega nisto ne znam sto mi se slucuva vnatre i super mi e. I ete nemala nikakvi problemi vo bremenosta i sega ima[sm=duda.gif] Kojznae, se mislam cela nedela dali e vo pravo?!!!!! Dali sami si sozdavame stresovi citajki se i sesto?!! Taka, Izvinete ako ispadna negativna reklama na RR ova moevo. Stoznam?!
|
|
|
|