ljubicica -> RE: Сакаме две црти!!! - II дел (15.5.2012 15:17:07)
|
ете и јас денес се решив да пишам на оваа тема, иако секој ден следам шо има ново [sm=smiley36.gif] на сите идни мамички им посакувам лесна бременост, а оние кои чекаат што побрзо да си ги видат двете цртички[sm=smiley27.gif] денес и јас после речиси една година видов [sm=rozacrtici.gif] иако едната е малку побледа, ама сепак се нели две?хехе како и да е уште неможам да му се изнагледам на тестот [sm=smiley36.gif] инаку требаше да ми дојди на 3 мај, ама ете 12 дена ја нема, направив тест минатата недела и излезе негативен, и си реков и овај месец ништо, ама како што не ми идеше денес бев на гинеколог, си реков да видам и таа ми вели, матката е задебелена, можно е да има несшто, ама не се гледа уште ништо, да отидам за една недела, и да бидам трпелива, да не правам тест преку крв, да не давам пари за џабе, скап бил, хехе ама каква трпеливост, си купив пак тест од аптека и ете ги двете цртички[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] е сега се мислам дали да чекам навистина до другата недела или пак да и појдам побрзо, хехех
|
|
|
|