Gardenia -> RE: Сакаме две црти!!! - II дел (14.6.2012 14:14:11)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: Orchidea Здраво девојки, и јас редовно ве следам, сега ми дојде ред и да пишам [sm=smiley1.gif] Минатиот месец за прв пат се обидовме да направиме бебенце, и еве сега два дена ми касни.Правев тест сабајлево, ама не се појавија две цртки, можеби е уште рано да покаже, можеби не се фатило.. инаку пред некој ден, два дена по ред имав сосема малку кафеав исцедок, и не беше баш исцедок, туку како флека на гакичките..Сега немам ништо. Стомак ме боли како за пред добивање, еднаш имам некоја тапа болка, друг пат како боцкање во јајниците (можеби е од цистата што ја имам), градите не ме болат, речиси и никогаш не ме болеле. Други симптоми немам, освен повремена главоболка, ама и тоа си го имам вообичано поради нискиот притисок.. Утре имам закажано на гинеколог, не поради преглед, туку за да ја одберам за матична, за да ја средам и таа работа.. па не знам дали да правам и ехо кога сум веќе таму, или е многу рано? Требаше на 12 да добијам..Што мислите вие, дали е уште рано, само 2 дена има поминато од каснењето.. Поздрав до сите, ви посакувам што побрзо да се израдувате со бебуле во мешето. Орхидеа не е исклучено да си бремена има некои имаат такви симптоми,ама почекај некој ден,али сепак штом одиш утре на лекар направи си едно ехо и да нема ништо чисто ради контрола ако не си правела одамна. А извини,ти кој го пиша за матичен? Знам дека не е за во оваа тема
|
|
|
|