|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  64 65 [66] 67 68   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Сакаме две црти!!! - II дел
27.7.2012 11:35:05   
Нивеа
uf lele nekako mnogu sum zagrizena i mnogu mi e strav :((((((((, ke odam narednata nedela na tipizacija... ccc ne daj boze da e nesto strasno da me cuva Gospod samo!

Do not go where the path may lead; go instead where there is no path and leave a trail.

(Одговор на членот love4ever)
Непосредна врска до пораките: 1626
27.7.2012 22:16:44   
kapina
jas sum bila na hpv tip[izacija ne e nisto strasno  isto e kako bris da ti zemat 

(Одговор на членот Нивеа)
Непосредна врска до пораките: 1627
28.7.2012 9:21:45   
marija/
Мили мои после два дена каснење на user posted image се решив денеска од сабајле да направам тест и ги видов моите user posted image , значи ја сум бремена и сум мнооооооооогу среќна, не можам да го опишам чувството, и би сакала сите кои ги чекаат да си ги видат своите user posted image во најбрзо време, Ве user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image СИТЕ и ве бакнувам user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот kapina)
Непосредна врска до пораките: 1628
28.7.2012 9:41:14   
Luci
user posted image user posted image user posted image Преубава вест марија/, имај убава и лесна бременост мила user posted image

Рани куче да те лае!!!

(Одговор на членот marija/)
Непосредна врска до пораките: 1629
28.7.2012 9:50:32   
marija/
Фала мнооогу Луци, многу сум срекна , не знам што да пишам од возбуда, прва бременост ми е user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image позз до тебе

(Одговор на членот Luci)
Непосредна врска до пораките: 1630
28.7.2012 9:56:16   
Luci
Душичка....ме потсети сега на мене кога јас конечно ги видов моите две црти.....ќе полетав од радост, на 7-мо небо бевuser posted image

Рани куче да те лае!!!

Непосредна врска до пораките: 1631
28.7.2012 9:57:21   
Gardenia
user posted image user posted image јухуу,честиткии марија, сега само со лесно и се да биде како што треба

(Одговор на членот Luci)
Непосредна врска до пораките: 1632
28.7.2012 10:18:00   
sonce7
marija/ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image cestitki :)) i uzivaj si vo najubavite meseci :)))

(Одговор на членот Gardenia)
Непосредна врска до пораките: 1633
28.7.2012 12:33:26   
Melanija RR
marija/ user posted image user posted image user posted image имај најубава бременостuser posted image

За тест чекаме:
stelle 18 јуни
kapina 6 јули
malena1 20 јули
sonce7 23 јули
Anne^ 28 јули
Девојки пријавете се user posted image
----------------------
Kokiceto 2 август
bebence19 2 август
bella80 4 август
**IRENA 4 август
Нивеа 5 август
Melanija RR 8 август

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

(Одговор на членот sonce7)
Непосредна врска до пораките: 1634
28.7.2012 15:38:11   
Anne^
Честитки marija/ имај си убава и лесна бременост!

Девојки, денес тебаше да добијам, сеуште нема ништо. Рано е уште за тест, држете ми среќа!

Биди тоа што си и живеј си го животот како ти што сакаш, а не како што им одговара на другите!

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 1635
28.7.2012 23:06:47   
suzeto
cestitki marija ....ajde sega i nas neka ne fati majata

(Одговор на членот Anne^)
Непосредна врска до пораките: 1636
29.7.2012 1:33:53   
marija/
Фала многу за честитките, и секако дека ви ја пракам мајата за и кај вас да си ги видите user posted image user posted image во најнајскоро време, и ане ти ја држиме сета среќа, за и ти сите и кои чекаат да го почувствуваат неописливото чувство на возбуда и среќа, Ве user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image рингерајки и ви благодарам многу зашто многу ми помогнавте со вашите совети и искуства user posted image user posted image user posted image user posted image Ве поздравувам

(Одговор на членот suzeto)
Непосредна врска до пораките: 1637
29.7.2012 11:13:30   
love4ever
Marija so sreka neka ti e user posted image user posted image user posted image imaj lesna bremenostuser posted image

Непосредна врска до пораките: 1638
29.7.2012 13:56:13   
marija/
Фала многу за честитките love4ever па се надевам дека и ти во најскоро време ќе ја осетиш таа радост позз user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1639
29.7.2012 21:45:06   
Нивеа
ufff a bas se prasuvav koga ke ima nekoja ubava vest user posted image ...marija/ cestitkiiiiiiii user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
neka mi ti e so srekja mila i uzivaj si narednive 9 meseci i so lesno na kraj user posted image

Do not go where the path may lead; go instead where there is no path and leave a trail.

Непосредна врска до пораките: 1640
29.7.2012 23:15:53   
marija/
Фала многу драга Нивеа за искрените честитки и се надевам дека најбрзо и кај тебе ќе ја радоста која јас ја доживувам, знам дека со нетрпение се очекува, ама кај сите ќе биде user posted image user posted image user posted image user posted image тоа го знам, зашто желбата за бебе е најголема од Се user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1641
30.7.2012 5:50:56   
bebence19
So sreka Marija user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1642
30.7.2012 12:13:52   
love4ever
Mene mi kasni 2 dena i cekam uste 2, ako do sreda ne dobijam odma pravam test i daj boze da si gi vidam user posted image ufff kolku sum nestrplivauser posted image user posted image mn se nadevam na najubavoto Drzete srekauser posted image

(Одговор на членот bebence19)
Непосредна врска до пораките: 1643
30.7.2012 12:27:13   
Нивеа
love4ever trk do apteka, sto se mislis...daj boze da si se izraduvas i da ne izraduvas i nas so ubava vest ...user posted image

Непосредна врска до пораките: 1644
30.7.2012 12:36:07   
Нивеа
Anne^ ti sto naprai...ima ubavi vesti?

Непосредна врска до пораките: 1645
30.7.2012 12:49:40   
marija/
Bebence19 фала многу,а па и кај тебе мила да си ги видиш user posted image
loveforever i Анне Ви држам среќа да си ги видите user posted image
а инаку утре одам на преглед за да си го видам бебушот па ќе ви пишам утре позз user posted image

< Поракaта ја уредил marija/ -- 30.7.2012 12:53:04 >

Непосредна врска до пораките: 1646
30.7.2012 13:25:49   
love4ever
Lele Daj Boze site da si gi vidime tie user posted image nivea sepak ke pocekam uste den -dva pa ke odam odma da si kupam test malce mi e cudno obicno pred sekoj menzis gradite me bolat a sega ne me bolat voopsto ama dolniot del od stomakot me podzaboluva taka da mislam deka ke dobijamuser posted image user posted image ama ajde kkao sto e Gospod nikoj ne e user posted image

Непосредна врска до пораките: 1647
30.7.2012 14:06:48   
Anonimen
Vi ja pustam celata sreka na site sto cekaatuser posted image . Cekame vesti.
Mene denes mi e 5 den od ciklus, a klomifen pocnav od 3. Se javiv kaj doktorot mi zakaza za vo ponedalnik da odam na folikulometrija, a toa ce mi bide 12 den od ciklus pa se prasuvam da ne e kasno 12 den, bidejki klomifen pojam od 3 den.
Nekoj ako ima iskustvo neka pise.

Непосредна врска до пораките: 1648
30.7.2012 14:24:28   
Anne^
Девојки се плашам да направам тест мислејќи дека ќе се разочарамuser posted image незнам што да правам, дали да почекам уште некој ден? Дајте ми совет user posted image

Биди тоа што си и живеј си го животот како ти што сакаш, а не како што им одговара на другите!

(Одговор на членот Anonimen)
Непосредна врска до пораките: 1649
30.7.2012 14:53:45   
marija/
love4rever и кај мене за прв пат не ме болеа градите и не ми беа отечени и јас си мислев дека ќе добијам, а денот кога требаше да добијам многу ме болеше долниот дел од стомакот и многу ме боцкаа јајниците, а јас направив тест два дена откако ми каснеше, така да Анне можеш да си направиш тест за да бидеш сигурна, се надевам и двете дека сте user posted image user posted image позз

Непосредна врска до пораките: 1650
Страница:   <<   < Претходна страница  64 65 [66] 67 68   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  64 65 [66] 67 68   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?