tila -> RE: Сакаме две црти!!! - II дел (5.8.2012 21:37:11)
|
nivea dusicke ti blagodaram i na tebe za podrskata stvarno mnogu mi znacat vasite soveti i podrski, do pred nekoja den se dodeka ne se zacleniv bev premnogu razocarana , no odkako stanav clen na forumov , vie site mi pomognavte, so vasite utehi i podrski vi blagodaram mnogu na site. inaku NIVEA PRED EDNA GODINA MOJOT MATICEN GINEKOLOK MI RECE DEKA IMAM VODENI CISTI NO DEKA PUKAAT VO MENZIS, zatoa imam bolna menstruacija, no koga bev posledno na ginekolog pred mesec dena mi kaza deka se e vo red i deka cistite se izgubeni deka nemam ,a toa drugoto neznam nemam ispituvano ke ispitam denovive , a da i cekam rezultati od pap testot, a predhodniot mi bese se ok , daj boze i ovaj da e se ok. inaku so ova so mi kasni prasanje do site vas... mi dojde posledno na 31 MAJ mi traese do 2 JUNI sto znaci dvaipol dena i bese malku , a mene znae da mi trae po 5 , 6 dena i da krvaram.od togas pa se do denes jas nemam dobieno, a trebase da mi dojde od 28 juni do 4 juli toj period no ne mi dojde. i jas fino lepo si pojdov na ginekolok i on mi rece deka sne go fatile plodniot den i deka ima nesto se gleda vo matkata ama rano e da se kaze i mi vika za dve nedeli ako ne dobies napravi si test i za dve nedeli jas ne dobiv napraviv test, i testot [sm=smiley19.gif] negativen.od togas pominaa i dve nedeli uste a jas nema dobieno, i sega neznam dali sum bremena ili e nesto drugo nedaj boze, pa zatoa ke go poslusam vasiot sovet i ke odam na ispituvanja na krv i za bremenost i daj boze da sum bremena, odnapred vi se izvinuvam na site sto sum mozebi dosadna no veruvajte da ne ste mi vo kozava ocajna sum a vie ste mi najgolemata uteha vi blaagodaram.[sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]
|
|
|
|